Povezane vesti
Cimeri ošišali učesnika farme 8: Njemu pozlilo: "Dajte mi vodu, molim vas"
Blic 12.03.2025
Takmičari su ošišali Pecu Lazića, a njemu je pozlilo kada je video svoju novu frizuru. Naime, Sneža Kušadasi sinoć je odlučila da ošiša Pecu Lazića dok su sedeli i ćaskali na Farmi 8. Peci Laziću nije bilo svejedno kada je video finalni… »
Učesnika farme cimeri ošišali! Ona uzela makaze i unakazila ga, a njemu pozlilo: Dajte mi vodu molim vas, nije mi dobro!
Kurir 12.03.2025
Sneža Kušadasi sinoć je odlučila da ošiša Pecu Lazića, te je uzela makaze i prionula na posao. Iako je bila sigurna u sebe, Peci nije bilo svejedno kada je video finalni rezultat. Milan Runja rešio je da popravi frizuru, pa ga je dokrajčio. -… »
Vesti dana »

U Novom Sadu završeno obeležavanje šest meseci tragedije kod Železničke stanice
Beta pre 10 minutajoš 95 povezanih

Otkriven identitet nastradalih u topoli: Jedna osoba upala u septičku jamu, ostali pokušali da je spasu, pa se utopili: Na licu mesta stradali deda, sin i unuk, kao i komšija koji im je pomagao
Blic pre 22 minutajoš 58 povezanih

Evo kako protiče proslavljanje Prvog maja na Košutnjaku! Sagovornici Kurir televizije otkrili na koji način obeležavaju Međunarodni praznik rada!
Kurir pre 51 minutajoš 26 povezanih

Bešić (FPN): Vlast ima moć, ali raspoloženje je na strani studenata. Pitanje svih pitanja – ko je izdržljiviji
Nova pre 3 satajoš 17 povezanih

Radnici obeležavaju Međunarodni praznik rada širom sveta, od Tokija do Los Anđelesa
Beta pre 3 satajoš 25 povezanih