Povezane vesti
Cimeri ošišali učesnika farme 8: Njemu pozlilo: "Dajte mi vodu, molim vas"
Blic 12.03.2025
Takmičari su ošišali Pecu Lazića, a njemu je pozlilo kada je video svoju novu frizuru. Naime, Sneža Kušadasi sinoć je odlučila da ošiša Pecu Lazića dok su sedeli i ćaskali na Farmi 8. Peci Laziću nije bilo svejedno kada je video finalni rezultat. - Šta… »
Učesnika farme cimeri ošišali! Ona uzela makaze i unakazila ga, a njemu pozlilo: Dajte mi vodu molim vas, nije mi dobro!
Kurir 12.03.2025
Sneža Kušadasi sinoć je odlučila da ošiša Pecu Lazića, te je uzela makaze i prionula na posao. Iako je bila sigurna u sebe, Peci nije bilo svejedno kada je video finalni rezultat. Milan Runja rešio je da popravi frizuru, pa ga je dokrajčio. - Šta mogu… »
Vesti dana »
Vaterpolisti Srbije za osmo evropsko zlato, Mađari za potvrdu statusa najuspešnije selekcije (RTS, 1, 20.30)
RTS pre 14 minutajoš 58 povezanih
Reklamacija za radove prošla pre dve godine, ko će da plati sanaciju?
Prokuplje press pre 4 satijoš 15 povezanih
(Foto) Snežna oluja u SAD: Ima mrtvih usled hipotermije, bez struje skoro 800.000 domaćinstava
Newsmax Balkans pre 5 minutajoš 35 povezanih
Advokatska komora Srbije o izjavi Vučića: Nedostojan i neprihvatljiv napad na advokaturu
Beta pre 40 minutajoš 10 povezanih
Roditelji ubijenog mladića u Mineapolisu: Snimci sa terena osporili tvrdnje zvaničnika da je agent ICE-a pucao u samoodbrani
Insajder pre 50 minutajoš 31 povezana