Povezane vesti

"Neka se javi, odmah ću priznati sina" Miloš Bojanić priznao da je prevario suprugu u Americi, otkvoreno govorio o vanbračnom…

"Neka se javi, odmah ću priznati sina" Miloš Bojanić priznao da je prevario suprugu u Americi, otkvoreno govorio o vanbračnom…

Kurir 14.03.2025
Pevač Miloš Bojanić u skladnom je i dugogodišnjem braku sa suprugom Brankom, od koje je stariji 24 godine, a jednom prilikom govorio je o prevari i vanbračnom sinu. Bojanić je priznao da je svoju suprugu prevario u Americi, a potom se osvrnuo i na… »
"Odmah ću priznati sina, oduvek sam hteo 3. Dete" Folker priznao da je prevario 24 godina mlađu suprugu, pa šokirao odlukom

"Odmah ću priznati sina, oduvek sam hteo 3. Dete" Folker priznao da je prevario 24 godina mlađu suprugu, pa šokirao odlukom

Blic 14.03.2025
Pevač Miloš Bojanić pre godinama je u skladnom braku sa suprugom Brankom, od koje je stariji 24 godine, a jednom prilikom progovorio je o prevari i vanbračnom sinu. Pred sam ulazak u rijaliti pre nekoliko godina, Miloš Bojanić je priznao da je svoju… »

Vesti dana »