Povezane vesti
"Bila sam dobra ljubavnica, imala sam intimne odnose usred bela dana u kolima" Šok izjava folkerke koja je priznala da je bila…
Blic 15.03.2025
Folk pevačica Zlata Petrović koja bez blama iznosi intimne detalje u javnost još jednom je uspela da šokira svojim izjavama. Jednom prilikom je pevačica pričala o svojim aferama sa oženjenim muškarcima, a sada je otišla korak dalje. - Pošto su me… »
Pevačica otvoreno o svemu: "Bila sam dobra ljubavnica”, Priznala da je bila sa oženjenima", evo koliko godina je trajalo…
Dnevnik 15.03.2025
Folk pevačica Zlata Petrović koja bez blama iznosi intimne detalje u javnost još jednom je uspela da šokira svojim izjavama. Jednom prilikom je pevačica pričala o svojim aferama sa oženjenim muškarcima, a sada je otišla korak dalje. - Pošto su me… »
Vesti dana »
NIS-u ističe posebna licenca za nastavak poslovnih aktivnosti! U "Jutru na Blic" saznajte šta nas čeka na tržištu goriva u Srbiji
Blic pre 49 minutajoš 8 povezanih
Nastavak suđenja Nikoli Selakoviću: Iznošenje odbrane ministra u slučaju „Generalštab“
Vreme pre 19 minutajoš 4 povezane
Vremenska prognoza za 15. april: Dalji rast temperature uz pljuskove
Mondo pre 2 satajoš 8 povezanih
Jovića nećemo gledati u plej-ofu! Majami eliminisan u nikad luđem meču! Hornetsi slavili posle produžetka koji će se dugo prepričavati! (video)
Kurir pre 19 minutajoš 10 povezanih