Povezane vesti
Diskoteka u Kočanima imala falsifikovanu dozvolu! Premijer Mickoski: Uzeto je mito da bi objekat bio otvoren (video)
Kurir 16.03.2025
Premijer Hristijan Mickoski počeo je konferenciju za novinare minutom ćutanja u čast poginulih u diskoteci u Kočanima. „Imao sam mnogo teških trenutaka i izazova u životu, ali danas je daleko najteži dan u mom životu. Srce mi se slama i nemam snage da… »
Premijer Severne Makedonije priznao da je bilo korupcije: Objekat u kojem se dogodila nesreća ima falsifikovanu dozvolu
Večernje novosti 16.03.2025
PREMIJER Severne Makedonije Hristijan Mickoski počeo je konferenciju za novinare minutom ćutanja u čast poginulih u diskoteci u Kočanima. Foto: Printskrin - Imao sam mnogo teških trenutaka i izazova u životu, ali danas je daleko najteži dan u mom životu… »
Vesti dana »
Počela američka blokada Ormuskog moreuza, Tramp objavio da će eliminisati sve iranske brodove koji se približe
Newsmax Balkans pre 7 minutajoš 85 povezanih
„Orban je imao srdačne odnose i sa Đinđićem, Koštunicom i Tadićem“: Istoričar podseća
Danas pre 1 satjoš 190 povezanih
"Seckaju ih": U nedelju se šuškalo da je Sijarto pobegao, danas Mađar tvrdi da je sve vreme tu i da uništava važna dokumenta
Nova pre 47 minutajoš 23 povezane
Mađar je upravo srušio snove Ukrajine i najavio "poklon" za Putina! Reči budućeg premijera Mađarske odzvanjaju: U Kijevu muk, u Moskvi spremaju šampanjac
Blic pre 33 minutajoš 24 povezane
UKC Niš: Devojka povređena u nesreći kod Aleksinca u životnoj opasnosti; Vozaču određen pritvor
RTS pre 5 satijoš 28 povezanih