Povezane vesti
Diskoteka u Kočanima imala falsifikovanu dozvolu! Premijer Mickoski: Uzeto je mito da bi objekat bio otvoren (video)
Kurir 16.03.2025
Premijer Hristijan Mickoski počeo je konferenciju za novinare minutom ćutanja u čast poginulih u diskoteci u Kočanima. „Imao sam mnogo teških trenutaka i izazova u životu, ali danas je daleko najteži dan u mom životu. Srce mi se slama i nemam snage da… »
Premijer Severne Makedonije priznao da je bilo korupcije: Objekat u kojem se dogodila nesreća ima falsifikovanu dozvolu
Večernje novosti 16.03.2025
PREMIJER Severne Makedonije Hristijan Mickoski počeo je konferenciju za novinare minutom ćutanja u čast poginulih u diskoteci u Kočanima. Foto: Printskrin - Imao sam mnogo teških trenutaka i izazova u životu, ali danas je daleko najteži dan u mom životu… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: upozorenje na grad i lokalne pljuskove uz toplotni talas
Naslovi.ai pre 56 minutajoš 33 povezane

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 24 povezane

Uživo Dodiku oduzet mandat! Evo kada zvanično prestaje da bude predsednik RS: Vlast u Srbiji poručila da je ovo "sramna odluka"
Blic pre 1 satjoš 100 povezanih

Sukob ispred prostorija SNS-a u Zemunu: Verbalna rasprava prerasla u gađanje predmetima
Serbian News Media pre 5 satijoš 20 povezanih