Povezane vesti
Diskoteka u Kočanima imala falsifikovanu dozvolu! Premijer Mickoski: Uzeto je mito da bi objekat bio otvoren (video)
Kurir 16.03.2025
Premijer Hristijan Mickoski počeo je konferenciju za novinare minutom ćutanja u čast poginulih u diskoteci u Kočanima. „Imao sam mnogo teških trenutaka i izazova u životu, ali danas je daleko najteži dan u mom životu. Srce mi se slama i nemam snage da… »
Premijer Severne Makedonije priznao da je bilo korupcije: Objekat u kojem se dogodila nesreća ima falsifikovanu dozvolu
Večernje novosti 16.03.2025
PREMIJER Severne Makedonije Hristijan Mickoski počeo je konferenciju za novinare minutom ćutanja u čast poginulih u diskoteci u Kočanima. Foto: Printskrin - Imao sam mnogo teških trenutaka i izazova u životu, ali danas je daleko najteži dan u mom životu… »
Vesti dana »
Rusija za sada neće otkriti šta će uraditi sa listom zahteva EU prema Moskvi
Politika pre 16 minutajoš 31 povezana
Emu su ponovo intubirali, dva anesteziologa i kardiolog odmah upućeni u salu. Direktor čačanske bolnice obratio se okupljenima koji traže odgovore o smrti devojčice (4).
Blic pre 1 satjoš 68 povezanih
Transparensi: Hrvatska na začelju zemalja EU u borbi protiv korupcije
Euronews pre 3 satajoš 33 povezane
Nezgoda na gradilištu u Beogradu: Pao kran; Povređeni prebačen u Urgentni centar FOTO/VIDEO
B92 pre 7 satijoš 6 povezanih