Povezane vesti
Diskoteka u Kočanima imala falsifikovanu dozvolu! Premijer Mickoski: Uzeto je mito da bi objekat bio otvoren (video)
Kurir 16.03.2025
Premijer Hristijan Mickoski počeo je konferenciju za novinare minutom ćutanja u čast poginulih u diskoteci u Kočanima. „Imao sam mnogo teških trenutaka i izazova u životu, ali danas je daleko najteži dan u mom životu. Srce mi se slama i nemam snage da… »
Premijer Severne Makedonije priznao da je bilo korupcije: Objekat u kojem se dogodila nesreća ima falsifikovanu dozvolu
Večernje novosti 16.03.2025
PREMIJER Severne Makedonije Hristijan Mickoski počeo je konferenciju za novinare minutom ćutanja u čast poginulih u diskoteci u Kočanima. Foto: Printskrin - Imao sam mnogo teških trenutaka i izazova u životu, ali danas je daleko najteži dan u mom životu… »
Vesti dana »
Vučić o akciji „Kragujevac raspisuje pobedu“: Znam koliko će potpisa da prijave…
Glas Šumadije pre 54 minutajoš 44 povezane
Uklonjeni šatori na ulici ispred Skupštine, u sredu otvaranje novogodišnjeg seoceta
Glas Zaječara pre 4 satijoš 18 povezanih
"Sertifikacija i zvanični rezultati se očekuju krajem januara": Radaković upozorava na izazove koji slede
Euronews pre 9 minutajoš 52 povezane
Zelenski traži od Trumpa bezbednosne garancije u trajanju do 50 godina
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 62 povezane