Povezane vesti
Karolina Gočeva očajna! Ne može da dođe sebi zbog smrti Sare Projkovske: "Moja najdraža sestro..."
Kurir 16.03.2025
Profesor klavira na Fakultetu muzičke umetnosti, Sara Projkovska, koja je bila prateći vokal u grupi "DNK", izgubila je život u požaru u diskoteci u Kočanima, potvrdili su sa Fakulteta muzičke umetnosti. Pevačica Karolina Gočeva sada se oprostila od… »
"Sestro moja, nadala sam se da je neka greška": Potresna objava Karoline Gočeve, sa Sarom pevala na Evroviziji
Mondo 16.03.2025
Karolina Gočeva se bolnim rečima oprašta od tragično nastradale pevačice benda DNK. Profesor klavira na Fakultetu muzičke umetnosti, Sara Projkovska, koja je bila prateći vokal u grupi DNK, izgubila je život u požaru u diskoteci u Kočanima, potvrdili su… »
Tragično nastradala pevačica benda "DNK" imala tužan život! Muž joj umro pre 4 godine, bila samohrana majka, a prošla je i…
Kurir 16.03.2025
Profesor klavira na Fakultetu muzičke umetnosti, Sara Projkovska, koja je bila prateći vokal u grupi " DNK", izgubila je život u požaru u diskoteci u Kočanima, potvrdili su sa Fakulteta muzičke umetnosti. Njena koleginica Ana Kostadinovska, koja takođe… »
Vesti dana »

Kurir saznaje! Razbijene dve kriminalne grupe koje su preko fantomske firme prale pare, organizator klana u bekstvu, sledi poternica!
Kurir pre 5 minutajoš 50 povezanih

Vučević: Možda se na Vidovdan priključimo studentima u Pionirskom parku
N1 Info pre 15 minutajoš 13 povezanih

Tramp razmatra ulazak SAD u rat protiv Irana, traži njegovu „bezuslovnu predaju“
Danas pre 10 minutajoš 51 povezana

Žreb drugog kola kvalifikacija za LE od 13.00! Uefa "skratila" spisak mogućih rivala srpskih klubova
Dnevnik pre 25 minutajoš 34 povezane