Povezane vesti
Karolina Gočeva očajna! Ne može da dođe sebi zbog smrti Sare Projkovske: "Moja najdraža sestro..."
Kurir 16.03.2025
Profesor klavira na Fakultetu muzičke umetnosti, Sara Projkovska, koja je bila prateći vokal u grupi "DNK", izgubila je život u požaru u diskoteci u Kočanima, potvrdili su sa Fakulteta muzičke umetnosti. Pevačica Karolina Gočeva sada se oprostila… »
"Sestro moja, nadala sam se da je neka greška": Potresna objava Karoline Gočeve, sa Sarom pevala na Evroviziji
Mondo 16.03.2025
Karolina Gočeva se bolnim rečima oprašta od tragično nastradale pevačice benda DNK. Profesor klavira na Fakultetu muzičke umetnosti, Sara Projkovska, koja je bila prateći vokal u grupi DNK, izgubila je život u požaru u diskoteci u Kočanima… »
Tragično nastradala pevačica benda "DNK" imala tužan život! Muž joj umro pre 4 godine, bila samohrana majka, a prošla je…
Kurir 16.03.2025
Profesor klavira na Fakultetu muzičke umetnosti, Sara Projkovska, koja je bila prateći vokal u grupi " DNK", izgubila je život u požaru u diskoteci u Kočanima, potvrdili su sa Fakulteta muzičke umetnosti. Njena koleginica Ana Kostadinovska, koja… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Protest u Novom Sadu zbog hapšenja studenta FTN-a, policija mu ponovo odredila zadržavanje: „Tvrde da je rukom udario ruku dekana DIF-a“
Nova pre 10 minutajoš 18 povezanih

Advokat o privedenom studentu: Nije ni prišao dekanu, a terete ga za nasilničko ponašanje
Insajder pre 22 minutajoš 23 povezane

Marta Kos u dvodnevnoj poseti Srbiji, sastaje se sa Vučićem, Macutom i Brnabić
Euronews pre 3 satajoš 12 povezanih

Ovo su braća zelenaši iz Čačka: Davali ljudima novac na kamatu, pa ih tukli metalnim palicama
Nova pre 58 minutajoš 22 povezane