Povezane vesti
Karolina Gočeva očajna! Ne može da dođe sebi zbog smrti Sare Projkovske: "Moja najdraža sestro..."
Kurir 16.03.2025
Profesor klavira na Fakultetu muzičke umetnosti, Sara Projkovska, koja je bila prateći vokal u grupi "DNK", izgubila je život u požaru u diskoteci u Kočanima, potvrdili su sa Fakulteta muzičke umetnosti. Pevačica Karolina Gočeva sada se oprostila od… »
"Sestro moja, nadala sam se da je neka greška": Potresna objava Karoline Gočeve, sa Sarom pevala na Evroviziji
Mondo 16.03.2025
Karolina Gočeva se bolnim rečima oprašta od tragično nastradale pevačice benda DNK. Profesor klavira na Fakultetu muzičke umetnosti, Sara Projkovska, koja je bila prateći vokal u grupi DNK, izgubila je život u požaru u diskoteci u Kočanima, potvrdili su… »
Tragično nastradala pevačica benda "DNK" imala tužan život! Muž joj umro pre 4 godine, bila samohrana majka, a prošla je i…
Kurir 16.03.2025
Profesor klavira na Fakultetu muzičke umetnosti, Sara Projkovska, koja je bila prateći vokal u grupi " DNK", izgubila je život u požaru u diskoteci u Kočanima, potvrdili su sa Fakulteta muzičke umetnosti. Njena koleginica Ana Kostadinovska, koja takođe… »
Vesti dana »

BLOG Tuča, dimna bomba i biber sprej: Opozicija je danas u Zaječaru branila Skupštinu od privatog obezbeđenja i vlasti koja gazi sve zakone
Nova pre 45 minutajoš 27 povezanih

Stigao odgovor Kremlja na Trampovu konstataciju da je Rusija "papirni tigar": "Primetili smo promenu tona kod američkog lidera"
Blic pre 2 satajoš 28 povezanih

Ukrajinski napad dronom na luku Novorosijsk; Rusi bacili avionske bombe na Kostjantinovku
RTS pre 1 satjoš 65 povezanih

Napadnuti brodovi koji prevoze humanitarnu pomoć za Gazu; Italija osudila napad na flotilu, šalje mornaricu u pomoć
RTV pre 2 satajoš 6 povezanih

Tajfun „Ragasa” pogodio južnu Kinu: Evakuisano skoro dva miliona ljudi
Politika pre 46 minutajoš 23 povezane