Povezane vesti
Advokati Ministarstva pravde SAD vrše pregled zapisa o ubistvu Kenedija
RTV 18.03.2025
VAŠINGTON - Ministarstvo pravde Sjedinjenih Američkih Država naložilo je advokatima, koji se bave osetljivim pitanjima nacionalne bezbednosti, da hitno pregledaju zapise o ubistvu bivšeg predsednika Džona F. Kenedija, koji bi trebalo da budu… »
Šta do sada znamo o ubistvu Kenedija: Kontroverzne teorije o atentatu na 35. predsednika Sjedinjenih Američkih Država
Euronews 18.03.2025
Atentat na 35. predsednika Sjedinjenih Američkih Država, Džona Ficdžeralda Kenedija, doveo je do brojnih kontroverznih teorija. U tom kontekstu, američka javnost sa nestrpljenjem očekuje objavljivanje 80.000 stranica dokumentacije o ubistvu bivšeg… »
Tramp: Danas objavljujemo sve dosijee o Kenediju, to ljudi čekaju decenijama
NIN 18.03.2025
Američki predsednik Donald Tramp rekao je novinarima u Kenedi centru da planira da objavi neredigovane fajlove koji se odnose na ubistvo Džona Kenedija. "Danas objavljujemo sve dosijee o Kenediju, što ljudi čekaju decenijama. Dao sam uputstva svojim… »
"Ja sam čovek od reči": Tramp sutra objavljuje 80.000 fajlova o ubistvu Kenedija sa kojih je skinuta oznaka poverljivosti
Blic 18.03.2025
Predsednik SAD Donald Tramp najavio je da će sutra objaviti 80.000 stranica fajlova o ubistvu bivšeg predsednika Džona F. Kenedija, nakon što je to obećao u predizbornoj kampanji. Tramp je odluku saopštio tokom posete Kenedi centru u Vašingtonu… »
Tramp danas objavljuje 80.000 fajlova o ubistvu Kenedija: Da li će misterija konačno biti rešena?
Telegraf 18.03.2025
Preporučujemo. Predsednik SAD Donald Tramp najavio je da će sutra objaviti 80.000 stranica fajlova o ubistvu bivšeg predsednika Džona F. Kenedija, nakon što je to obećao u predizbornoj kampanji. Tramp je odluku saopštio tokom posete Kenedi centru u… »
Tramp: Objavićemo sutra sve neredigovane fajlove o Kenediju, što ljudi čekaju decenijama
Danas 18.03.2025
Američki predsednik Donald Tramp rekao je danas novinarima u Kenedi centru da planira da sutra objavi neredigovane fajlove koji se odnose na ubistvo Džona Kenedija. Sutra objavljujemo sve dosijee o Kenediju, što ljudi čekaju decenijama. Dao sam… »
Vesti dana »

Štutgart: Žena umrla od povreda zadobijenih kada je automobil uleteo u grupu pešaka
RTV pre 3 satajoš 3 povezane

Na današnji dan: Rođen Makijaveli, otkriven Brazil, masovna pucnjava u Ribnikaru
Radio 021 pre 29 minutajoš 1 povezana