Повезане вести
Адвокати Министарства правде САД врше преглед записа о убиству Кенедија
РТВ 18.03.2025
ВАШИНГТОН - Министарство правде Сједињених Америчких Држава наложило је адвокатима, који се баве осетљивим питањима националне безбедности, да хитно прегледају записе о убиству бившег председника Џона Ф. Кенедија, који би… »
Шта до сада знамо о убиству Кенедија: Контроверзне теорије о атентату на 35. председника Сједињених Америчких Држава
Еуроневс 18.03.2025
Атентат на 35. председника Сједињених Америчких Држава, Џона Фицџералда Кенедија, довео је до бројних контроверзних теорија. У том контексту, америчка јавност са нестрпљењем очекује објављивање 80.000 страница… »
Трамп: Данас објављујемо све досијее о Кенедију, то људи чекају деценијама
НИН 18.03.2025
Амерички председник Доналд Трамп рекао је новинарима у Кенеди центру да планира да објави нередиговане фајлове који се односе на убиство Џона Кенедија. "Данас објављујемо све досијее о Кенедију, што људи чекају деценијама. Дао… »
"Ја сам човек од речи": Трамп сутра објављује 80.000 фајлова о убиству Кенедија са којих је скинута ознака поверљивости
Блиц 18.03.2025
Председник САД Доналд Трамп најавио је да ће сутра објавити 80.000 страница фајлова о убиству бившег председника Џона Ф. Кенедија, након што је то обећао у предизборној кампањи. Трамп је одлуку саопштио током посете Кенеди… »
Трамп данас објављује 80.000 фајлова о убиству Кенедија: Да ли ће мистерија коначно бити решена?
Телеграф 18.03.2025
Препоручујемо. Председник САД Доналд Трамп најавио је да ће сутра објавити 80.000 страница фајлова о убиству бившег председника Џона Ф. Кенедија, након што је то обећао у предизборној кампањи. Трамп је одлуку саопштио током… »
Трамп: Објавићемо сутра све нередиговане фајлове о Кенедију, што људи чекају деценијама
Данас 18.03.2025
Амерички председник Доналд Трамп рекао је данас новинарима у Кенеди центру да планира да сутра објави нередиговане фајлове који се односе на убиство Џона Кенедија. Сутра објављујемо све досијее о Кенедију, што људи чекају… »
Вести дана »
Син Миломира Јаћимовића прекинуо штрајк глађу, огласио се његов отац: "Остаје поред мене"
Блиц пре 2 сатајош 28 повезаних
Крњи РЕМ – још једна превара или институционална импровизација?
Н1 Инфо пре 35 минутајош 36 повезаних