Povezane vesti
Advokati Ministarstva pravde SAD vrše pregled zapisa o ubistvu Kenedija
RTV 18.03.2025
VAŠINGTON - Ministarstvo pravde Sjedinjenih Američkih Država naložilo je advokatima, koji se bave osetljivim pitanjima nacionalne bezbednosti, da hitno pregledaju zapise o ubistvu bivšeg predsednika Džona F. Kenedija, koji bi trebalo da budu objavljeni… »
Šta do sada znamo o ubistvu Kenedija: Kontroverzne teorije o atentatu na 35. predsednika Sjedinjenih Američkih Država
Euronews 18.03.2025
Atentat na 35. predsednika Sjedinjenih Američkih Država, Džona Ficdžeralda Kenedija, doveo je do brojnih kontroverznih teorija. U tom kontekstu, američka javnost sa nestrpljenjem očekuje objavljivanje 80.000 stranica dokumentacije o ubistvu bivšeg… »
Tramp: Danas objavljujemo sve dosijee o Kenediju, to ljudi čekaju decenijama
NIN 18.03.2025
Američki predsednik Donald Tramp rekao je novinarima u Kenedi centru da planira da objavi neredigovane fajlove koji se odnose na ubistvo Džona Kenedija. "Danas objavljujemo sve dosijee o Kenediju, što ljudi čekaju decenijama. Dao sam uputstva svojim… »
"Ja sam čovek od reči": Tramp sutra objavljuje 80.000 fajlova o ubistvu Kenedija sa kojih je skinuta oznaka poverljivosti
Blic 18.03.2025
Predsednik SAD Donald Tramp najavio je da će sutra objaviti 80.000 stranica fajlova o ubistvu bivšeg predsednika Džona F. Kenedija, nakon što je to obećao u predizbornoj kampanji. Tramp je odluku saopštio tokom posete Kenedi centru u Vašingtonu, prenosi… »
Tramp danas objavljuje 80.000 fajlova o ubistvu Kenedija: Da li će misterija konačno biti rešena?
Telegraf 18.03.2025
Preporučujemo. Predsednik SAD Donald Tramp najavio je da će sutra objaviti 80.000 stranica fajlova o ubistvu bivšeg predsednika Džona F. Kenedija, nakon što je to obećao u predizbornoj kampanji. Tramp je odluku saopštio tokom posete Kenedi centru u… »
Tramp: Objavićemo sutra sve neredigovane fajlove o Kenediju, što ljudi čekaju decenijama
Danas 18.03.2025
Američki predsednik Donald Tramp rekao je danas novinarima u Kenedi centru da planira da sutra objavi neredigovane fajlove koji se odnose na ubistvo Džona Kenedija. Sutra objavljujemo sve dosijee o Kenediju, što ljudi čekaju decenijama. Dao sam uputstva… »
Vesti dana »
Srbija pod uticajem snažnog toplotnog talasa i visokih temperatura
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 64 povezane
Tramp odložio napade na Iran uz uslov postizanja sporazuma, Teheran negira dogovor
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 37 povezanih
Rasim Ljajić podneo ostavku: Nije više predsednik SDPS, poznato ko će ga naslediti
Euronews pre 13 minutajoš 20 povezanih
Zašto je ime Ilija toliko posebno? Njegovo značenje krije snažnu poruku za svakog dečaka
Telegraf pre 3 satajoš 24 povezane