Povezane vesti

"Kočani je sada mrtav grad" Čovek koji je izgubio dva brata u nezapamćenoj tragediji pred kamerama Kurira otkrio: Poznavao sam…

"Kočani je sada mrtav grad" Čovek koji je izgubio dva brata u nezapamćenoj tragediji pred kamerama Kurira otkrio: Poznavao sam…

Kurir 18.03.2025
U stravičnom požaru koji se 16. marta dogodio u Kočanima svoj život izgubilo je 59 mladih osoba, a ova vest potresla je čitav region.Stojan Raškov, muškrac koji je izgubio dvojicu braće u ovoj strašnoj tragediji, pred kamerama Kurira podelio je svoju… »
"Kočani je sada mrtav grad" Čovek koji je izgubio dva brata u nezapamćenoj tragediji otkrio: Poznavao sam 30 ljudi koji su…

"Kočani je sada mrtav grad" Čovek koji je izgubio dva brata u nezapamćenoj tragediji otkrio: Poznavao sam 30 ljudi koji su…

Večernje novosti 18.03.2025
U STRAVIČNOM požaru koji se 16. marta dogodio u Kočanima svoj život izgubilo je 59 mladih osoba, a ova vest potresla je čitav region. Foto: J.S. Stojan Raškov, muškrac koji je izgubio dvojicu braće u ovoj strašnoj tragediji, podelio je svoju tešku… »

Vesti dana »