Povezane vesti
Stefani Grujić otkrila da li voli matoru i dalje Voditelj zanemeo, ispričala ono što su krile od javnosti
Alo 20.03.2025
Stefani Grujić o Matoroj iskreno. Otkako je Stefani Grujić ušla u Elitu, rasprave i svađe ne prestaju. Grujićeva je po ulasku rekla da planira da pomrsi konce u Eliti ali i da raščisti sve što ima sa ocem svog deteta Munjezom. Pink printskrin Pogledaj… »
"Mene posle tebe ne može..." Stefani otkantala Munjeza: Ovim potezom pokazala da još uvek voli Matoru
Telegraf 20.03.2025
Preporučujemo. Otkako je Stefani Grujić ušla u Elitu, rasprave i svađe ne prestaju. Grujićeva je po ulasku rekla da planira da pomrsi konce u Eliti ali i da raščisti sve što ima sa ocem svog deteta Munjezom. U toku emisije "Pitanja gledalaca" voditelj… »
Ovo se nije desilo u istoriji rijalitija! Učesnica Elite priznala osećanja prema Lepom Mići, pogledajte njegovu reakciju…
Alo 20.03.2025
Ovo je šokiralo sve učesnike. Sinoć u toku emisije ''Pitanja gledalaca'', voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje za Ivaniju Bajić. - Ivanija da li si zaljubljena u Lepog Miću? - glasilo je pitanje. - Bože me oprosti, ne mogu da mi nađu… »
Vesti dana »

RHMZ: Tropi se vraćaju na jugoistok Srbije, temperatura od 32 do 39stepeni
Jug press pre 3 satajoš 29 povezanih

Srbija centar: Privredna komora Srbije slagala javnost – sala poluprazna, a poslanicima i stručnoj javnosti zabranjen ulaz
Glas Šumadije pre 7 satijoš 36 povezanih

Indija se uplašila trampovih carina: Nju Delhi obustavlja kupovinu ruske nafte
Kurir pre 1 satjoš 61 povezana

Zemljotres jačine 5,9 pogodio Papuu Novu Gvineju – za sada bez izveštaja o šteti
Euronews pre 50 minutajoš 75 povezanih