Povezane vesti
Robertson: Moje vreme u Liverpulu još nije isteklo
Sport klub 20.03.2025
Fudbalski klub Liverpul je u poslednje vreme povezivan sa više levih bekova, a onaj koji sada igra na toj poziciji, Endru Robertson, smatra da to ne znači njegov odlazak iz kluba. „Moje vreme tek dolazi, smatram i da dovedemo još nekog na istoj poziciji… »
"Moje vreme tek dolazi": Robertson je imao jasnu poruku za Liverpul
Večernje novosti 20.03.2025
Fudbalski klub Liverpul je u poslednje vreme povezivan sa više levih bekova, a onaj koji sada igra na toj poziciji, Endru Robertson, smatra da to ne znači njegov odlazak iz kluba. FOTO: AP Klub sa „Entfilda“ je povezivan sa raznim igračima, ali Škota to… »
Vesti dana »
„Nezapamćena tragedija“: Broj poginulih u zemljotresima u Venecueli porastao na 235, strahuje se da bi mogao da se meri u hiljadama, nastavljene akcije spasavanja
Danas pre 1 satjoš 37 povezanih
"Tihi ubica" sve što treba da znate o toplotnim talasima koji prže Srbiju i Evropu: Svake godine odnese pola miliona života
Blic pre 2 satajoš 35 povezanih
Važno za Beograđane: Linije javnog prevoza promenile trasu, zatvoren deo centra Beograda – ovo je spisak izmena
Telegraf pre 2 satajoš 15 povezanih
MUNDIJAL UŽIVO Ludo slavlje Ekvadoraca, bizaran podatak za Nemce, optužbe za nameštanje - čekaju se dva derbija, evo ko je sve prošao
Nova pre 44 minutajoš 76 povezanih