Повезане вести

Баумгартнер и Прас не играју против Србије у Београду

Баумгартнер и Прас не играју против Србије у Београду

Спортски журнал 21.03.2025
Кристоф је у првом мечу одиграном у четвртак увече у Бечу (1:1) задобио блажи потрес мозга. Аустријски фудбалери Кристоф Баумгартнер и Александер Прас због повреда неће наступати против Србије, на предстојећем реваншу за А… »
Аустрија ослабљена стиже у Београд

Аустрија ослабљена стиже у Београд

Спортске.нет 21.03.2025
Аустријски фудбалери Кристоф Баумгартнер и Александер Прас због повреда неће наступати против Србије, на предстојећем реванш мечу баража за попуну у А дивизије Лиге нација, саопштио је тамошњи савез. Баумгартнер је у првом мечу… »
Аустријанци додатно ослабљени долазе у Београд: Ралф Рангник неће моћи да рачуна на ова два фудбалера!

Аустријанци додатно ослабљени долазе у Београд: Ралф Рангник неће моћи да рачуна на ова два фудбалера!

Хот спорт 21.03.2025
„Добра вест“ за нашу репрезентацију! Фудбалска репрезентација Аустрије ће у одлучујућем сусрету за пласман у А дивизију Лиге нација против Србије наступити без двојице битних играча. Кристоф Баумгартнер и Александер Прас неће… »
Лоше вести за Аустрију пред реванш са Србијом, двојица фудбалера напустила камп

Лоше вести за Аустрију пред реванш са Србијом, двојица фудбалера напустила камп

Нова 21.03.2025
Аустријски фудбалери Кристоф Баумгартнер и Александер Прас због повреда неће наступати против Србије, на реванш мечу за пласман у А дивизију Лиге нација. Баумгартнер је у првом мечу одиграном у четвртак увече у Бечу (1:1) задобио… »
Недељковић: "Одлазак из Звезде добар корак за мене!"

Недељковић: "Одлазак из Звезде добар корак за мене!"

Спортске.нет 21.03.2025
Нема младог десног бека Косте Недељковића у репрезентацији Србије за мечеве баража за опстанак у елитној А дивизији Лиге нација проитв Аустрије, али због тога не брине некадашњи фудбалер Црвене звезде, који тренутно наступа за… »
Аустрија ослабљена у недељу - велика шанса за Србију

Аустрија ослабљена у недељу - велика шанса за Србију

Б92 21.03.2025
Кристоф Баумгартнер и Александер Прас не играју реванш против Србије за пласман у А дивизију Лигу нација. Аустријски фудбалери Кристоф Баумгартнер и Александер Прас због повреда неће наступати против Србије, на предстојећем… »
Уместо славља, напад панике: Марко Арнаутовић описао шта му се десило на мечу са Србијом!

Уместо славља, напад панике: Марко Арнаутовић описао шта му се десило на мечу са Србијом!

Хот спорт 21.03.2025
Да ли постоји непријатнији осећај? Аустријски нападач Марко Арнаутовић преживео је непријатне тренутке током дуела са Србијом у Бечу, где је његов тим ремизирао 1:1. Иако је асистирао за једини гол Аустрије, искусни фудбалер у… »
Арнаутовић имао напад панике током меча против Србије

Арнаутовић имао напад панике током меча против Србије

Спортске.нет 21.03.2025
Аустријски фудбалски репрезентативац Марко Аранутовић рекао је да је имао напад панике током утакмице против Србије у Бечу, у првој утакмици баража за останак у Лиги нација А. "Осетио сам велики притисак у горњем делу стомака, у… »
Марко Арнаутовић доживео напад панике против Србије: "Пао сам, осетио бол, имао сам све симптоме"

Марко Арнаутовић доживео напад панике против Србије: "Пао сам, осетио бол, имао сам све симптоме"

Мондо 21.03.2025
Најбољи играч Аустрије Марко Арнаутовић доживео је напад панике у утакмици против Србије. Срушио се и осетио снажне симптоме о којима је причао после меча. Најбољи играч Аустрије Марко Арнаутовић доживео ја напад панике у… »
Алаба одушевљен самарџићевим пројектилом: „Брутално прелеп!“ (видео)

Алаба одушевљен самарџићевим пројектилом: „Брутално прелеп!“ (видео)

Хот спорт 21.03.2025
Заиста феноменалан погодак! Фудбалска репрезентација Србије одиграли су нерешено 1:1 (0:1) на гостовању фудбалерима Аустрије у оквиру првог меча првог меча баража Лиге нација за опстанак у дивизији А. Голове на мечу постигли су… »
Арнаутовић имао напад панике током утакмице против Србије

Арнаутовић имао напад панике током утакмице против Србије

Аустрија и Србија одиграле су синоћ у Бечу нерешено 1:1, у првој утакмици баража за останак у Лиги нација А. Аустријски репрезентативац Марко Аранутовић рекао је да је имао напад панике током утакмице против Србије у Бечу, у… »
Пикси улази у историју Селектор Србије ускоро обара апсолутни рекорд

Пикси улази у историју Селектор Србије ускоро обара апсолутни рекорд

Дневник 21.03.2025
Драган Стојковић Пикси је синоћ против Аустрије 49. пут седео на клупи фудбалске репрезентације Србије. Наш тим је у Бечу одиграо нерешено 1:1 и у недељу ће на свом терену имати прилику да избори опстанак о А дивизији Лиге… »
Арнаутовић доживео напад панике против Србије: Лекари му открили шта му се дешава

Арнаутовић доживео напад панике против Србије: Лекари му открили шта му се дешава

Нова 21.03.2025
Аустријски фудбалски репрезентативац Марко Арнаутовић рекао је да је имао напад панике током утакмице против Србије у Бечу (1:1), у првој утакмици баража за останак у Лиги нација А. „Осетио сам велики притисак у горњем делу… »
„Фудбалер, а не певач“: Ко је Марко Арнаутовић, звезда репрезентације Аустрије?

„Фудбалер, а не певач“: Ко је Марко Арнаутовић, звезда репрезентације Аустрије?

Данас 21.03.2025
Фудбалери Србије одиграли су у гостима у Бечу нерешено против Аустрије 1:1 у првом мечу баража за опстанак у Дивизији А Лиге нација, а у центру пажње је био Марко Арнаутовић. Нападач и капитен аустријске репрезентације… »
Коста Недељковић отворено: „Звезда ми је у срцу – Знам да имам квалитет!“

Коста Недељковић отворено: „Звезда ми је у срцу – Знам да имам квалитет!“

Хот спорт 21.03.2025
Нема сумње да је лепа каријера пред њим! Српски бек Коста Недељковић брани боје РБ Лајпцига, где је дошао на позајмицу из Астон Виле. Према последњим информацијама, немачки тим се спрема да откупи његов уговор. О целој… »
Арнаутовић имао напад панике на утакмици са Србијом

Арнаутовић имао напад панике на утакмици са Србијом

Спорт клуб 21.03.2025
Репрезентативац Аустрије српског порекла Марко Арнаутовић открио је после ремија са Орловима (1:1) да је током меча доживео напад панике. Приликом једног продора на самом старту утакмице Арнаутовић је осетио оштар бол у колену… »
Ма, каква еуфорија: Улазница за реванш на Маракани „колико хоћеш“

Ма, каква еуфорија: Улазница за реванш на Маракани „колико хоћеш“

Спорт клуб 21.03.2025
Шансе Орлова за победу у двомечу против Аустрије за опстанак у "А" дивизији Лиге нација се повећавају, али 1:1 из Беча не доноси знатно повећање интересовања у Србији за недељни реванш. Улазница има у великом броју за све… »
Алаби се свидео гол Србије: "Био је брутално прелеп" ВИДЕО

Алаби се свидео гол Србије: "Био је брутално прелеп" ВИДЕО

Б92 21.03.2025
Фудбалери Србије остварили су повољан резултат (1:1) на првој утакмици плеј-офа за опстанак у А дивизији Лиге нација против репрезентације Аустрије. На овом мечу после дужег времена за репрезентацију Аустрије играо је Давид… »
Арнаутовић открио зашто није славио гол против Србије

Арнаутовић открио зашто није славио гол против Србије

Б92 21.03.2025
Марко Арнаутовић, репрезентативац Аустрије, открио је зашто није славио гол који је његов тим дао против Србије. Арнаутовићеви српски корени су познати, а после меча баража Лиге нација јасно је истакао "да воли Србију". И због… »
И у Бечу се орило „пумпај, „пумпај“

И у Бечу се орило „пумпај, „пумпај“

Данас 21.03.2025
Фудбалска репрезентација Србије одиграла је у гостима против Аустрије нерешено 1:1 (0:1) у баражу за опстанак у „А“ дивизији Лиге нација. Домаћи су повели у 37. минуту преко Грегорича, а Србија је изједначила преко Самарџића у… »
Селектор Аустрије није изненађен: „Очекивали смо дефанзивну Србију!“

Селектор Аустрије није изненађен: „Очекивали смо дефанзивну Србију!“

Хот спорт 21.03.2025
Верује у своје изабранике и зна колико могу! Фудбалска репрезентација Србије одиграли су нерешено 1:1 (0:1) на гостовању фудбалерима Аустрије у оквиру првог меча првог меча баража Лиге нација за опстанак у дивизији А. Голове на… »
Рангник: Очекивали дефанзивну Србију

Рангник: Очекивали дефанзивну Србију

„Резултат отворен, имамо друго полувреме у Београду”. Драган Стојковић је синоћ ликовао након ремија с Аустријом у првој баражној утакмици за останак међу елитним репрезентацијама у Лиги нација. Насупрот њему, селектор домаћина… »
Још мало до апсолутног рекорда Драгана Стојковића Пиксија

Још мало до апсолутног рекорда Драгана Стојковића Пиксија

Б92 21.03.2025
Драган Стојковић Пикси после утакмице у Бечу повећао је свој број утакмица које је водио као селектор репрезентације Србије. Стојковић је у престоници Аустрије 49. пут седео на клупи Србије, на утакмици у којој је репрезентација… »
ВИДЕО Пумпало се из свег гласа на мечу Србије и Аустрије, у преносу РТС се није чуло: Пикси је можда нем, али је због навијача…

ВИДЕО Пумпало се из свег гласа на мечу Србије и Аустрије, у преносу РТС се није чуло: Пикси је можда нем, али је због навијача…

Нова 21.03.2025
Фудбалери Србије гостовали су Аустрији (1:1) у првом мечу баража за А дивизију Лиге нација, а том приликом се пумпало и на трибинама стадиона "Ернст Хапел". Можда се није могло јасно чути у преносу, али су они који су били тамо… »
Пикси одговорио Арнаутовићу у аустријском тунелу: Видимо се у Београду

Пикси одговорио Арнаутовићу у аустријском тунелу: Видимо се у Београду

Нова 21.03.2025
Драган Стојковић Пикси, селектор фудбалера Србије, открио је необичну сцену након ремија са Аустријом (1:1) у првом мечу баража за А дивизију Лиге нација. Србија је успела да стигне до изједначења голом Лазара Самарџића, а… »
Србија добија 4 појачања за Аустрију: У Београду пада одлука, Пикси сад може да бира

Србија добија 4 појачања за Аустрију: У Београду пада одлука, Пикси сад може да бира

Мондо 21.03.2025
Селектор Драган Стојковић Пикси имаће четири нова играча на располагању за меч Србије и Аустрије у Београду. Фудбалска репрезентација Србије одиграла је нерешено против Аустрије у Бечу (1:1) у првом мечу баража за останак у А… »
Селектор Аустрије о Србији: "Ово је њихов максимум" ВИДЕО

Селектор Аустрије о Србији: "Ово је њихов максимум" ВИДЕО

Б92 21.03.2025
Селектор Аустрије Ралф Рангник анализирао је реми са Србијом (1:1) у Бечу, у првом мечу баража за опстанак у Лиги нација А. Рангник није задовољан коначним резултатом у мечу у којем је његов тим био знатно конкретнији… »
Аустрија ослабљена у Београду? Један од главних играча репрезентације доживео потрес мозга

Аустрија ослабљена у Београду? Један од главних играча репрезентације доживео потрес мозга

Вечерње новости 21.03.2025
Селектор Аустрије Ралф Рангник открио је да је Кристоф Баумгартнер задобио блажи потрес мозга током прве утакмице баража за опстанак у Лиги нација против Србије, која је завршена резултатом 1:1. Фото: Профимедиа Баумгартнер је… »
Мимовић задовољан након дебија: „Ја сам имао превелику жељу!“

Мимовић задовољан након дебија: „Ја сам имао превелику жељу!“

Хот спорт 21.03.2025
Меч који ће сигурно заувек памтити! Фудбалска репрезентација Србије одиграли су нерешено 1:1 (0:1) на гостовању фудбалерима Аустрије у оквиру првог меча првог меча баража Лиге нација за опстанак у дивизији А. Голове на мечу… »
Рангник: "Србија не може да игра дефанзивније!"

Рангник: "Србија не може да игра дефанзивније!"

Спортске.нет 21.03.2025
Фудбалска репрезентација Србије враћа се задовољна из Беча. "Орлови" су у првом мечу баража за останак у елитној дивизији Лиге нација као гости ремизирали са селекцијом Аустрије - 1:1. Тако ће одлука о коначном победнику пасти у… »
Мимовић: "Успели смо шта смо хтели"

Мимовић: "Успели смо шта смо хтели"

Спортске.нет 21.03.2025
Фудбалери Србије одиграли су нерешено са Аустријом 1:1 у првом мечу баража за останак у "А" дивизији Лиге нација. После меча своје утиске изнео је и Огњен Мимовић, који је био задовољан поделом бодова. "Мислим да је повољан… »
Драма Србина у Бечу! Добио напад панике током меча, вртело му се у глави, али није хтео да изађе из игре

Драма Србина у Бечу! Добио напад панике током меча, вртело му се у глави, али није хтео да изађе из игре

Фудбалери Аустрије и Србије одиграли су нерешено (1:1) први меч баража за опстанак у А дивизији Лиге нација. Фото: Профимедиа Сусрет у Бечу протекао је у великој борби, домаћин је повео преко Михаела Грегорича, док је… »
"Слушај, марко"! Драган Стојковић Пикси одговорио Арнаутовићу на претње после меча

"Слушај, марко"! Драган Стојковић Пикси одговорио Арнаутовићу на претње после меча

Фудбалска репрезентација Србије ремизирала је са Аустријом у Бечу (1:1) у првом мечу баража за опстанак у "А" дивизији Лиге нација и тако сада има веома добре шансе уочи реванша у Београду за три дана. ФОТО: ЕПА-ЕФЕ/АНДРЕЈ ЦУКИЦ… »
Кад и где можете да гледате реванш Србија – Аустрија?

Кад и где можете да гледате реванш Србија – Аустрија?

Данас 21.03.2025
Фудбалери Србије и Аустрије су одиграли меч у Бечу (1:1), а одлука о томе који ће тим следеће сезоне играти у елитној групи Лига нације пашће на стадиону „Рајко Митић“ у Београду. Изабраници Драгана Стојковића ће покушати пред… »
Лига нација: Реми Аустрије и Србије, реванш одлучује победника

Лига нација: Реми Аустрије и Србије, реванш одлучује победника

Данас 21.03.2025
Фудбалска репрезентација Србије одиграла је у гостима против Аустрије нерешено 1:1 (0:1) у баражу за опстанак у „А“ дивизији Лиге нација. Домаћи су повели у 37. минуту преко Грегорича, а Србија је изједначила преко Самарџића у… »
Лазар Самарџић: Показали смо срце у другом полувремену

Лазар Самарџић: Показали смо срце у другом полувремену

Данас 21.03.2025
Фудбалски репрезентативац Србије Лазар Самарџић изјавио је вечерас после меча са Аустријом да је селекција Аустрије била боља у првом полувремену, али да је наша селекција у наставку „показала срце“. – Аустрија је била боља у… »
Јанковић: Репрезентација нема времена да разиграва нити чека фудбалера

Јанковић: Репрезентација нема времена да разиграва нити чека фудбалера

Данас 20.03.2025
Фудбалска репрезентација Србије је у Бечу одиграла нерешено против Аустрије 1:1, у првом мечу баража за останак у Дивизији А Лиге нација. Повела је Аустрија голом Михаела Грегорича у 37. минуту, а изједначење Србији је донео… »
Пикси сматра да Србија треба да буде задовољна ремијем у Бечу: Није битно што је Аустрија доминирала, то смо знали и пре…

Пикси сматра да Србија треба да буде задовољна ремијем у Бечу: Није битно што је Аустрија доминирала, то смо знали и пре…

Данас 20.03.2025
Селектор репрезентације Србије Драган Стојковић рекао је после утакмице са Аустријом (1:1) да је, генерално, задовољан игром свог тима. „Аустрија је феноменална екипа и када на то додате кадровске проблеме, нерешен резутлат да… »
Рајковић: Задовољан сам ремијем, све је отворено у реваншу

Рајковић: Задовољан сам ремијем, све је отворено у реваншу

Данас 20.03.2025
Фудбалери Србије одиграли су вечерас на гостујућем терену у Бечу нерешено против Аустрије 1:1, у првом мечу баража за останак у Дивизији А Лиге нација. Повела је Аустрија голом Михаела Грегорича у 37. минуту, а изједначење… »
Познат састав за који се одлучио Драган Стојковић у мечу против Аустрије

Познат састав за који се одлучио Драган Стојковић у мечу против Аустрије

Данас 20.03.2025
Фудбалска репрезентација Србије вечерас игра у гостима против Аустрије у баражу за опстанак у „А“ дивизији Лиге нација, а сада су познати и састави тимова. Селектор Србије Драган Стојковић се определио за стартегију 3-5-2 и… »

Вести дана »