Povezane vesti
Hari Kejn: "Sam sebe sam kritikovao!"
Večernje novosti 21.03.2025
Fudbaleri Engleske utakmicom protiv Albanije započinju kvalifikacije za plasman na Mundijal, koji će se održati u SAD, Kanadi i Meksiku. FOTO: EPA-EFE/ANDY RAIN Jedan od igrača u kojeg Englezi polažu najviše nade jeste Hari Kejn koji igra jednu sjajnu… »
Kejn: "Imam više samopouzdanja"
B92 21.03.2025
Fudbaleri Engleske utakmicom protiv Albanije započinju kvalifikacije za plasman na Mundijal, koji će se održati u SAD, Kanadi i Meksiku. Zajedno sa Engleskom i Albanijom u grupi se nalazi i reprezentacija Srbije, koja će svoj put ka Mundijalu krenuti u… »
Kejn: Ljudi me uzimaju zdravo za gotovo
Sport klub 21.03.2025
Engleska počinje kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Grupi K, istoj u kojoj se nalazi Srbija. Pred susret sa Albanijom zanimljivo izlaganje imao je kapiten Hari Kejn. Gordi Albion igra protiv Albanije u subotu na Vembliju, a u ovoj grupi se takmiči i… »
Vesti dana »

SAD po peti put odložile sankcije Naftnoj industriji Srbije zbog ruskog vlasništva
Naslovi.ai pre 1 satjoš 25 povezanih

Zoran zasukao rukave i obrisao pod teroristom: Evo kako je kompanija Easyjet reagovala na herojski postupak Nasteskog
Kurir pre 3 satajoš 31 povezana

Šapić predstavio "nemanjićki plave" tramvaje i napravio novi lapsus: Baljega i baljezgarenje (video)
Pravda pre 7 satijoš 26 povezanih