Povezane vesti
"Tada sam se povukla": Svi su mislili da je Suzana zbog Saše Popovića odustala od karijere, a ovo je prava istina - Preko noći…
Blic 22.03.2025
Supruga Saše Popovića, Suzana Jovanović, imala je blistavu karijeru, a jednom prilikom je otkrila zbog čega se povukla sa javne scene. Iako je ostvarila velki uspeh, nakon što je snimila hit "Džabe care" Suzana se povukla sa javne scene i prestala da… »
"Saša to nikada nije tražio od mene!" Suzana Jovanović se zbog ovoga povukla sa scene
Kurir 22.03.2025
Pevačica Suzana Jovanović bila je supruga i pokojnog osnivača " Granda" Saše Popovića, a u jednom trenutku povukla se sa scene. Nakon hita "Džabe care" Suzana je radila najviše u karijeri, a onda je usledila trudnoća i posle toga se povukla sa scene. -… »
Vesti dana »

Bačulov o pretresu na Horgošu: „Skidali su nas do gole kože, kao da sam Al Kaida“
Danas pre 35 minutajoš 1 povezana

Petković odgovorio Vjosi Omani: Kurti oružane sisteme ne nabavlja zbog bezbednosti, već da zastraši i preti
Blic pre 35 minutajoš 1 povezana

Izrael i Hamas razmenili spiskove zatvorenika: Sutra potpis sporazuma o oslobađanju živih talaca i prekidu vatre u Gazi
Blic pre 2 satajoš 1 povezana