Povezane vesti
"Tada sam se povukla": Svi su mislili da je Suzana zbog Saše Popovića odustala od karijere, a ovo je prava istina - Preko noći…
Blic 22.03.2025
Supruga Saše Popovića, Suzana Jovanović, imala je blistavu karijeru, a jednom prilikom je otkrila zbog čega se povukla sa javne scene. Iako je ostvarila velki uspeh, nakon što je snimila hit "Džabe care" Suzana se povukla sa javne scene i prestala da… »
"Saša to nikada nije tražio od mene!" Suzana Jovanović se zbog ovoga povukla sa scene
Kurir 22.03.2025
Pevačica Suzana Jovanović bila je supruga i pokojnog osnivača " Granda" Saše Popovića, a u jednom trenutku povukla se sa scene. Nakon hita "Džabe care" Suzana je radila najviše u karijeri, a onda je usledila trudnoća i posle toga se povukla sa scene. -… »
Vesti dana »

U Sremskim Karlovcima danas obeležavanje Dana sećanja na stradale u"Oluji": Prisustvuju Vučić, patrijarh Porfirije i Dodik
Blic pre 8 minutajoš 1 povezana

Demonstranti iz Novog Pazara blokirali magistralni put ka Crnoj Gori: U Beogradu došli ispred kuće premijera Ðure Macuta (foto,video)
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

"On je slomljen mentalno, emocionalno": Potresne reči oslobođenog taoca o prijatelju zarobljenim u Hamasovim tunelima: "Samo ljuštura Davida kog sam poznavao"
Blic pre 18 minutajoš 1 povezana

Vremeplov: U Beču objavljen prvi broj srpskog lista "Slaveno-serbskija vedomosti"
RTV pre 4 satijoš 1 povezana