Повезане вести

Ђоковић: "Обрадовић је највећа легенда и тренер свих времена у Европи"

Ђоковић: "Обрадовић је највећа легенда и тренер свих времена у Европи"

Спортске.нет 24.03.2025
Новак Ђоковић је тренутно у Мајамију где сутра игра меч осмине финала, а за “ Спорт Клуб” је поред тениских тема прокоментарисао и учинак Црвене звезде и Партизан у Евролиги. Новак навија за Звезду, али одлази и на утакмице… »
„Навијам за Звезду, али наравно и за Партизан у Европи“: Ђоковић истакао да је Жељко Обрадовић највећи тренер свих времена у…

„Навијам за Звезду, али наравно и за Партизан у Европи“: Ђоковић истакао да је Жељко Обрадовић највећи тренер свих времена у…

Данас 24.03.2025
Српски тенисер Нновак Ђоковић је после победе над Угом Карабељијем у трећем колу Мастерса у Мајамију за Спорт клуб говорио о кошаркашима Црвене звезде и Партизана који се боре за пласман у плеј-оф Евролиге. Ђоковић је упитан да… »
Ноле оборио још један рекорд шпанца Престигао Надала: "Част је имати још један рекорд оборен"

Ноле оборио још један рекорд шпанца Престигао Надала: "Част је имати још један рекорд оборен"

Дневник 24.03.2025
Исписао је Новак Ђоковић нове странице историје тениса. Србин је изборио пласман у осмину финала Мастерса у Мајамију, пошто је у два сета савладао Аргентинца Камила Уга Карабељија 6:1, 7:6. Србин је тако уписао 411. тријумф на… »
Ђоковић: Добро сам почео, али се закломпликовало у другом сету

Ђоковић: Добро сам почео, али се закломпликовало у другом сету

Спортски журнал 24.03.2025
„Част ми је што сам оборио још један рекорд, то ме мотивише”. Новак Ђоковић изјавио је после проласка у осмину финала мастерса у Мајамију да је задовољан како је одиграо меч против Аргентинца Камила Уга Карабељија - 6:1, 7:6… »
ВИДЕО Новак престигао Надала и поставио нови вечни рекорд тениса: У само три реченице објаснио зашто је тако доминантан

ВИДЕО Новак престигао Надала и поставио нови вечни рекорд тениса: У само три реченице објаснио зашто је тако доминантан

Нова 24.03.2025
Новак Ђоковић је одлично започео мастерс у Мајамију и стигао до две релативно лаке победе. Сада је пао и Камило Уго Карабељи са 6:1, 7:6(1), па је укупан број мастерс победа за Србина сада 411. Због чега је то битно? У питању… »
Исписана је нова страница тениске историје: Новак Ђоковић је преузео рекорд од Рафаела Надала

Исписана је нова страница тениске историје: Новак Ђоковић је преузео рекорд од Рафаела Надала

Данас 24.03.2025
Победа српског тенисера Новака Ђоковића против Уга Карабељија у 3. колу мастерса у Мајамију има историјски значај. Српски тенисер је уписао 411. тријумф на турнирима из мастерс серије и избио је на прво место вечне листе… »
Ђоковић одушевљено говорио о Звезди и Партизану: Поклонио се Обрадовићу и имао поруку која се допала навијачима

Ђоковић одушевљено говорио о Звезди и Партизану: Поклонио се Обрадовићу и имао поруку која се допала навијачима

Нова 24.03.2025
Новак Ђоковић, најбољи тенисер свих времена, савладао је Камила Уга Карабељија са 6:1, 7:6(1) у другом колу мастерса у Мајамију, а након тога је говорио о Црвеној звезди и Партизану. Рекордер мастерса по броју титула, а од… »
Част ми је што сам оборио још један рекорд

Част ми је што сам оборио још један рекорд

Политика 24.03.2025
Ђоковић је у трећем колу Мастерса у Мајамију победио Карабељија резултатом 6:1, 7:6 (7:1) и тако изборио осмину финала. Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић изјавио је после проласка у осмину финала Мастерса у Мајамију да је… »
Новак за СК: Жељко Обрадовић највећи тренер свих времена (ВИДЕО)

Новак за СК: Жељко Обрадовић највећи тренер свих времена (ВИДЕО)

Спорт клуб 24.03.2025
Упркос гомили обавеза, како на терену тако и ван њега, Новак Ђоковић успева да испрати вечите у Евролиги. Српски тенисер је после победе у трећем колу Мастерса у Мајамију за Спорт клуб говорио о дуелу са Угом Карабељијем, али и… »
Велемајстор тај-брејка

Велемајстор тај-брејка

Спортски журнал 24.03.2025
Победом над Карабелијем постао рекордер по броју тријумфа на мастерсима (411). Најбољи тенисер свих времена савладао Аргентинца Карабелија за пласман у четврто коло мастерса у Мајамију – 6:1, 7:6 (7:1) • У следећој рунди за… »

Вести дана »