Povezane vesti

Đoković: "Obradović je najveća legenda i trener svih vremena u Evropi"

Đoković: "Obradović je najveća legenda i trener svih vremena u Evropi"

Sportske.net 24.03.2025
Novak Đoković je trenutno u Majamiju gde sutra igra meč osmine finala, a za “ Sport Klub” je pored teniskih tema prokomentarisao i učinak Crvene zvezde i Partizan u Evroligi. Novak navija za Zvezdu, ali odlazi i na utakmice Partizana zbog sina… »
„Navijam za Zvezdu, ali naravno i za Partizan u Evropi“: Đoković istakao da je Željko Obradović najveći trener svih…

„Navijam za Zvezdu, ali naravno i za Partizan u Evropi“: Đoković istakao da je Željko Obradović najveći trener svih…

Danas 24.03.2025
Srpski teniser Nnovak Đoković je posle pobede nad Ugom Karabeljijem u trećem kolu Mastersa u Majamiju za Sport klub govorio o košarkašima Crvene zvezde i Partizana koji se bore za plasman u plej-of Evrolige. Đoković je upitan da li stiže da… »
Nole oborio još jedan rekord španca Prestigao Nadala: "Čast je imati još jedan rekord oboren"

Nole oborio još jedan rekord španca Prestigao Nadala: "Čast je imati još jedan rekord oboren"

Dnevnik 24.03.2025
Ispisao je Novak Đoković nove stranice istorije tenisa. Srbin je izborio plasman u osminu finala Mastersa u Majamiju, pošto je u dva seta savladao Argentinca Kamila Uga Karabeljija 6:1, 7:6. Srbin je tako upisao 411. trijumf na turnirima masters serije… »
Đoković: Dobro sam počeo, ali se zaklomplikovalo u drugom setu

Đoković: Dobro sam počeo, ali se zaklomplikovalo u drugom setu

Sportski žurnal 24.03.2025
„Čast mi je što sam oborio još jedan rekord, to me motiviše”. Novak Đoković izjavio je posle prolaska u osminu finala mastersa u Majamiju da je zadovoljan kako je odigrao meč protiv Argentinca Kamila Uga Karabeljija - 6:1, 7:6 (7:1). Najbolji… »
VIDEO Novak prestigao Nadala i postavio novi večni rekord tenisa: U samo tri rečenice objasnio zašto je tako dominantan

VIDEO Novak prestigao Nadala i postavio novi večni rekord tenisa: U samo tri rečenice objasnio zašto je tako dominantan

Nova 24.03.2025
Novak Đoković je odlično započeo masters u Majamiju i stigao do dve relativno lake pobede. Sada je pao i Kamilo Ugo Karabelji sa 6:1, 7:6(1), pa je ukupan broj masters pobeda za Srbina sada 411. Zbog čega je to bitno? U pitanju je još jedan rekord… »
Ispisana je nova stranica teniske istorije: Novak Đoković je preuzeo rekord od Rafaela Nadala

Ispisana je nova stranica teniske istorije: Novak Đoković je preuzeo rekord od Rafaela Nadala

Danas 24.03.2025
Pobeda srpskog tenisera Novaka Đokovića protiv Uga Karabeljija u 3. kolu mastersa u Majamiju ima istorijski značaj. Srpski teniser je upisao 411. trijumf na turnirima iz masters serije i izbio je na prvo mesto večne liste. Đoković je tako prestigao… »
Đoković oduševljeno govorio o Zvezdi i Partizanu: Poklonio se Obradoviću i imao poruku koja se dopala navijačima

Đoković oduševljeno govorio o Zvezdi i Partizanu: Poklonio se Obradoviću i imao poruku koja se dopala navijačima

Nova 24.03.2025
Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, savladao je Kamila Uga Karabeljija sa 6:1, 7:6(1) u drugom kolu mastersa u Majamiju, a nakon toga je govorio o Crvenoj zvezdi i Partizanu. Rekorder mastersa po broju titula, a od nedelje i pobeda, odlučio… »
Čast mi je što sam oborio još jedan rekord

Čast mi je što sam oborio još jedan rekord

Politika 24.03.2025
Đoković je u trećem kolu Mastersa u Majamiju pobedio Karabeljija rezultatom 6:1, 7:6 (7:1) i tako izborio osminu finala. Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je posle prolaska u osminu finala Mastersa u Majamiju da je zadovoljan kako je… »
Novak za SK: Željko Obradović najveći trener svih vremena (VIDEO)

Novak za SK: Željko Obradović najveći trener svih vremena (VIDEO)

Sport klub 24.03.2025
Uprkos gomili obaveza, kako na terenu tako i van njega, Novak Đoković uspeva da isprati večite u Evroligi. Srpski teniser je posle pobede u trećem kolu Mastersa u Majamiju za Sport klub govorio o duelu sa Ugom Karabeljijem, ali i o Crvenoj zvezdi i… »
Velemajstor taj-brejka

Velemajstor taj-brejka

Sportski žurnal 24.03.2025
Pobedom nad Karabelijem postao rekorder po broju trijumfa na mastersima (411). Najbolji teniser svih vremena savladao Argentinca Karabelija za plasman u četvrto kolo mastersa u Majamiju – 6:1, 7:6 (7:1) • U sledećoj rundi za rivala ima Italijana… »

Vesti dana »