Povezane vesti

Mića Berić surovo iskren nakon poraza Partizana: „Mi smo uvek u padu kada je on u igri!“ (video)

Mića Berić surovo iskren nakon poraza Partizana: „Mi smo uvek u padu kada je on u igri!“ (video)

Hot sport 28.03.2025
Svestan je gde ‘škripi’! Košarkaši Partizana poraženi su od Bajerna u Minhenu u okviru 32. kola regularnog dela Evrolige rezultatom 89:74! Nakon meča navijači su bili više nego podeljeni po pitanju toga kako izgledaju ‘crno-beli’… »
B92.sport skener: U meni jesen je, mada kažu svi da sad je proleće

B92.sport skener: U meni jesen je, mada kažu svi da sad je proleće

B92 28.03.2025
Opet su košarkaši Partizana podbacili kada je bilo nabitnije, kada je koncentracija trebala da bude na visokom nivou, kada je trebalo da se pobedi utakmica. Partizan je poražen od Bajerna u svežoj SAP dvorani u Minhenu rezultatom 89:74 i tako sebi… »
Pogledajte sve poene Partizana u bolnom porazu u Minhenu (VIDEO)

Pogledajte sve poene Partizana u bolnom porazu u Minhenu (VIDEO)

Sport klub 28.03.2025
Partizan je doživeo poraz na gostovanju Bajernu u Minhenu, a rezultat utakmice 32. kola Evrolige u novoj dvorani nemačkog kluba nadomak Olimpijskog stadiona bio je 89:74. Bolan poraz u Nemačkoj otežao je crno-belima, koji sada imaju po 16 pobeda i… »
Potop Partizana u Minhenu u poslednjoj četvrtini, sve dalji i plej-in Evrolige

Potop Partizana u Minhenu u poslednjoj četvrtini, sve dalji i plej-in Evrolige

Danas 28.03.2025
Košarkaši Partizana poraženi su u Minhenu od Bajerna rezultatom 89:74 u 32. kolu Evrolige. Ovim neuspehom crno-beli su značajno umanjili šanse za plasman u plej-in, dok je jasno da neće moći da dođu do šeste pozicije i direktno do plej-ofa posle… »
Željko Obradović posle novog poraza Partizana: Očigledno je da nismo igrali odbranu…

Željko Obradović posle novog poraza Partizana: Očigledno je da nismo igrali odbranu…

Danas 27.03.2025
Košarkaši Partizana doživeli su četvrti poraz u pet poslednjih utakmica Evrolige i značajno umanjili šanse za plasman u plej-in. Crno-beli su posle očajno odigrane poslednje četvrtine poraženi od Bajerna rezultatom 89:74 u 32. kolu elitnog… »

Vesti dana »