Повезане вести

Капело у Роми? Огласио се легендарни тренер!

Капело у Роми? Огласио се легендарни тренер!

Спортске.нет 28.03.2025
Легендарни италијански тренер Фабио Капело одбацио је спекулације да ће овог лета преузети Рому, рекавши да је престар за посао. "Не, у мојим годинама не могу да будем више тренер. Не желим да кажу да сам помало сенилан, да ме не… »
Капелу не пада на памет да се врати из пензије

Капелу не пада на памет да се врати из пензије

Б92 28.03.2025
Легендарни италијански тренер Фабио Капело одбацио је спекулације да ће овог лета преузети Рому, рекавши да је престар за посао. "Не, у мојим годинама не могу да будем више тренер. Не желим да кажу да сам помало сенилан, да ме не… »
Ништа од бомбе! Капело демантовао да ће преузети Рому

Ништа од бомбе! Капело демантовао да ће преузети Рому

Вечерње новости 28.03.2025
Легендарни италијански тренер Фабио Капело одбацио је спекулације да ће овог лета преузети Рому, рекавши да је престар за посао. Фото: ЕПА-ЕФЕ/ИУРИ КОЦХЕТКОВ "Не, у мојим годинама не могу да будем више тренер. Не желим да кажу да… »
Капело одбио да преузме Рому: Брутално искрено причао о себи, а онда опет „пецнуо“ Гвардиолу

Капело одбио да преузме Рому: Брутално искрено причао о себи, а онда опет „пецнуо“ Гвардиолу

Нова 28.03.2025
Легендарни италијански тренер Фабио Капело одбацио је спекулације да ће овог лета преузети Рому, рекавши да је престар за посао. „Не, у мојим годинама не могу да будем више тренер. Не желим да кажу да сам помало сенилан, да ме не… »
Капело одбацио наводе о преузимању Роме

Капело одбацио наводе о преузимању Роме

Спортски журнал 28.03.2025
„Не желим у овим годинама да будем тренер, кажу да сам помало сенилан”. Легендарни италијански тренер Фабио Капело одбацио је спекулације да ће овог лета преузети Рому, рекавши да је престар за посао. - Не, у мојим годинама не… »

Вести дана »