Povezane vesti
Kapelo u Romi? Oglasio se legendarni trener!
Sportske.net 28.03.2025
Legendarni italijanski trener Fabio Kapelo odbacio je spekulacije da će ovog leta preuzeti Romu, rekavši da je prestar za posao. "Ne, u mojim godinama ne mogu da budem više trener. Ne želim da kažu da sam pomalo senilan, da me ne žele tamo", rekao je… »
Kapelu ne pada na pamet da se vrati iz penzije
B92 28.03.2025
Legendarni italijanski trener Fabio Kapelo odbacio je spekulacije da će ovog leta preuzeti Romu, rekavši da je prestar za posao. "Ne, u mojim godinama ne mogu da budem više trener. Ne želim da kažu da sam pomalo senilan, da me ne žele tamo", rekao je… »
Ništa od bombe! Kapelo demantovao da će preuzeti Romu
Večernje novosti 28.03.2025
Legendarni italijanski trener Fabio Kapelo odbacio je spekulacije da će ovog leta preuzeti Romu, rekavši da je prestar za posao. Foto: EPA-EFE/YURI KOCHETKOV "Ne, u mojim godinama ne mogu da budem više trener. Ne želim da kažu da sam pomalo senilan, da… »
Kapelo odbio da preuzme Romu: Brutalno iskreno pričao o sebi, a onda opet „pecnuo“ Gvardiolu
Nova 28.03.2025
Legendarni italijanski trener Fabio Kapelo odbacio je spekulacije da će ovog leta preuzeti Romu, rekavši da je prestar za posao. „Ne, u mojim godinama ne mogu da budem više trener. Ne želim da kažu da sam pomalo senilan, da me ne žele tamo“, rekao je… »
Kapelo odbacio navode o preuzimanju Rome
Sportski žurnal 28.03.2025
„Ne želim u ovim godinama da budem trener, kažu da sam pomalo senilan”. Legendarni italijanski trener Fabio Kapelo odbacio je spekulacije da će ovog leta preuzeti Romu, rekavši da je prestar za posao. - Ne, u mojim godinama ne želim da budem više trener… »
Vesti dana »

Žandarmerija dočekala učesnike protesta ispred SNS-a u Nišu
Serbian News Media pre 47 minutajoš 25 povezanih

Protest ispred zgrade DUNP nakon izbacivanja studenata, prisutna i interventna jedinica
Euronews pre 8 satijoš 48 povezanih

Kiša U celoj Srbiji, na snazi upozorenje Evo šta nas tek čeka narednih dana (foto)
Alo pre 52 minutajoš 47 povezanih

Volkswagen Golf i Golf Variant povučeni zbog problema sa pojasem; Škoda modeli opozvani zbog greške na vazdušnom jastuku
Naslovi.ai pre 5 satijoš 22 povezane