Povezane vesti
"Dete mi je u šoku, svi plačemo" Rada Vasić ulazi u Elitu da se suoči sa Kordom: Prijavićemo za policiji za zlostavljanje!
Alo 28.03.2025
Rada Vasić progovorila o skandalu Ane i Korde. Bivša rijaliti učesnica Rada Vasić nedavno je izgubila supruga Radeta Vasića, koji je nakon duže bolesti preminuo u 65. godini. Nadomak Prokuplja Rada Vasić i njen pokojni suprug sagradili su dom gde ona… »
"Dete mi je u šoku, svi plačemo" Rada Vasić progovorila o skandalu Ane i Korde: Evo šta kaže o ulasku u Elitu
Telegraf 28.03.2025
Bivša rijaliti učesnica Rada Vasić nedavno je izgubila supruga Radeta Vasića, koji je nakon duže bolesti preminuo u 65. godini. Nadomak Prokuplja Rada Vasić i njen pokojni suprug sagradili su dom gde ona sada živi sa decom. Rada se u pratnji ćerke Ivane… »
Vesti dana »

Mali iz Budimpešte o odluci EU koja pogađa Srbiju: "Ogroman problem imamo u ovom trenutku"
B92 pre 8 minutajoš 35 povezanih

On je zadužio srpski narod, za gađenje su mi oni koji se raduju smrti generala Lider SNS Vučević o Nebojši Pavkoviću: On je stradalnik, vesti sam čuo od njegove ćerke Marije
Dnevnik pre 17 minutajoš 31 povezana

Kaja Kalas: Pritiskanje Ukrajine "nije pravi pristup" za okončanje rata
N1 Info pre 2 satajoš 42 povezane