Povezane vesti
Đilas uputio pismo Marti Kos: Ne pričajte nama, već to recite Vučiću!
Pravda 29.03.2025
Dragan Đilas, predsednik Stranke slobode i pravde, poslao je otvoreno pismo komesarki za proširenje EU, Marti Kos u kojem obrazlaže svoje viđenje aktuelne političke krize u Srbiji. Prenosimo Đilasovo pismo u celini: “Gospođo Kos, Na moje pitanje šta je… »
Đilas uputio otvoreno pismo Marti Kos zbog susreta sa Vučićem
NIN 29.03.2025
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas pozvao je evropsku komesarku za proširenje Martu Kos da predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću saopšti da srpski narod odlučuje ko će biti predsednik, a ko će činiti vladu, kao i da od njega javno… »
„Srbija ne može da čeka, u pitanju su naši životi“: Đilas u otvorenom pismu Marti Kos
Danas 29.03.2025
Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas poručio je danas u otvorenom pisu evropskoj komesarki za proširenje Marti Kos da predsednik Srbije Aleksandar Vučić EU već 13 godina nudi lažna obećanja, te da institucije u Srbiji ignorišu dokaze o… »
Marta Kos: Zahtevi studenata su isto ono što Evropska komisija zahteva od Srbije
Danas 29.03.2025
Evropska komesarka za proširenje Marta Kos izjavila je da su zahtevi studenata i demonstranata u Srbiji „isto ono što od Srbije zahteva Evropska komisija“, a to su hitne reforme, pre svega u izbornom i medijskom zakonodavstvu, kao i uspostavljanje… »
Kos: Ono što od vlasti u Srbiji traže studente, traži i Evropska komisija
NIN 29.03.2025
Komesarka za proširenje Evropske unije Marta Kos izjavila je da oseća odgovornost prema državi Srbiji koju treba vratiti na evropski put jer na njemu „stagnira u poslednjih nekoliko meseci“. Marta Kos je istakla da Srbija mora da učini mnogo koraka… »
Otvoreno pismo Dragana Đilasa Marti Kos: Šta da traži od Vučića, a šta da uradi EU
N1 Info 29.03.2025
Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas uputio je otvoreno pismo evropskoj komesarki za proširenje Marti Kos u kom od nje zahteva da od Aleksandra Vučića zatraži da zaustavi hajku na sve koje neosnovano optužuje da sprovode obojenu revoluciju… »
„Dok vam Vučić daje lažna obećanja, mi u Srbiji brojimo mrtve građane“: Đilas poslao otvoreno pismo komesarki EU
Nova 29.03.2025
Predsednik Stranke slobode i pravde, Dragan Đilas, obratio se otvorenim pismom komesarki za proširenje EU, Marti Kos. On je u pismu naveo Srbija nema vremena da čeka dok ona utvrdi da Vučić laže. Marta Kos, komesarka za proširenje EU, dala je intervju za… »
Otvoreno pismo predsednika Stranke slobode i pravde,Dragana Đilasa, upućeno Marti Kos
Serbian News Media 29.03.2025
Gospođo Kos, Na moje pitanje šta je to konstruktivno u vašem razgovoru sa Vučičem, vi ste odgovorili pitanjem – sa kim da razgovarate kada nema vlade, a ministri ne rade. Za vašu informaciju vlada i ministri u Srbiji od kada je Vučić predsednik nikada i… »
Kos: Osećam odgovornost prema Srbiji, želimo da se reforme što pre sprovedu
Beta 29.03.2025
Komesarka za proširenje Evropske unije Marta Kos izjavila je da oseća odgovornost prema državi Srbiji koju treba vratiti na evropski put. Rekla je takođe da je na sastanku sa predsednikom Aleksandrom Vučićem izrazila direktan protest zbog optužbi na… »
Marta Kos: Studenti traže od Srbije isto što i Evropa
Vreme 29.03.2025
Marta Kos, evropska komesarka za proširenje, rekla je da je zadivljena energijom demonstranata u Srbiji, da promene okolnosti kojima nisu zadovoljni. „Čini mi se da je važno da kažem i da je ono što od Srbije zahtevaju demonstranti i studenti, isto ono… »
Marta Kos za N1: Ono što zahtevaju demonstranti i studenti je isto ono što traži EK od Srbije
N1 Info 29.03.2025
"Čini mi se da je važno da kažem i da je ono što od Srbije zahtevaju demonstranti i studenti, isto ono što od Srbije zahteva Evropska komisija", izjavila je u intervjuu za N1 Slovenija Marta Kos, evropska komesarka za proširenje, koja je i dodala da je… »
„Rok za hitne korake je tri do četiri nedelje“: Komesarka EU otkrila o čemu je razgovarala sa Vučićem i zašto je zadivljena…
Nova 29.03.2025
"Čini mi se da je važno da kažem i da je ono što od Srbije zahtevaju demonstranti i studenti, isto ono što od Srbije zahteva Evropska komisija", izjavila je u intervjuu za N1 Slovenija Marta Kos, evropska komesarka za proširenje, koja je i dodala da je… »
Marta Kos za N1: Zadivljena sam energijom demonstranata
Danas 29.03.2025
„Čini mi se da je važno da kažem i da je ono što od Srbije zahtevaju demonstranti i studenti, isto ono što od Srbije zahteva Evropska komisija“, izjavila je u intervjuu za N1 Slovenija Marta Kos, evropska komesarka za proširenje, koja je i dodala da je… »
Komesarka Kos: Secesionista Dodik neće biti sagovornik Evropske unije
Al Jazeera 29.03.2025
Predsjednik RS-a Milorad Dodik inicirao je zabranu rada državnih pravosudnih i sigurnosnih agencija na području tog entiteta, dovodeći zemlju u tešku ustavnu krizu. Evropska komesarka za proširenje Marta Kos rekla je da čelnik entiteta Republika Srpska u… »
Marta Kos kao nikada do sada udarila na Dodika: Ovako EU vidi krizu u Bosni i Hercegovini
Nova 29.03.2025
Evropska komesarka za proširenje, Marta Kos, izjavila je u intervjuu za N1 Slovenija da Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske, neće biti sagovornik u razgovorima o rešenjima za Bosnu i Hercegovinu. Ona je istakla da Dodik, kao političar sa… »
Vesti dana »

U Srbiji sunčano i veoma toplo vreme uz upozorenja na visoke temperature
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 21 povezana

Počela podela pomoći poljoprivrednicima koji su pretrpeli štetu u požarima
N1 Info pre 1 satjoš 16 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA - Tramp: U petak sastanak sa Putinom na Aljasci; Zelenski: Nećemo dati zemlju okupatorima
RTV pre 40 minutajoš 96 povezanih