Повезане вести
Ђилас упутио писмо Марти Кос: Не причајте нама, већ то реците Вучићу!
Правда 29.03.2025
Драган Ђилас, председник Странке слободе и правде, послао је отворено писмо комесарки за проширење ЕУ, Марти Кос у којем образлаже своје виђење актуелне политичке кризе у Србији. Преносимо Ђиласово писмо у целини: “Госпођо Кос… »
Ђилас упутио отворено писмо Марти Кос због сусрета са Вучићем
НИН 29.03.2025
Председник Странке слободе и правде (ССП) Драган Ђилас позвао је европску комесарку за проширење Марту Кос да председнику Србије Александру Вучићу саопшти да српски народ одлучује ко ће бити председник, а ко ће чинити владу, као… »
„Србија не може да чека, у питању су наши животи“: Ђилас у отвореном писму Марти Кос
Данас 29.03.2025
Председник Странке слободе и правде Драган Ђилас поручио је данас у отвореном пису европској комесарки за проширење Марти Кос да председник Србије Александар Вучић ЕУ већ 13 година нуди лажна обећања, те да институције у Србији… »
Марта Кос: Захтеви студената су исто оно што Европска комисија захтева од Србије
Данас 29.03.2025
Европска комесарка за проширење Марта Кос изјавила је да су захтеви студената и демонстраната у Србији „исто оно што од Србије захтева Европска комисија“, а то су хитне реформе, пре свега у изборном и медијском законодавству… »
Кос: Оно што од власти у Србији траже студенте, тражи и Европска комисија
НИН 29.03.2025
Комесарка за проширење Европске уније Марта Кос изјавила је да осећа одговорност према држави Србији коју треба вратити на европски пут јер на њему „стагнира у последњих неколико месеци“. Марта Кос је истакла да Србија мора да… »
Отворено писмо Драгана Ђиласа Марти Кос: Шта да тражи од Вучића, а шта да уради ЕУ
Н1 Инфо 29.03.2025
Председник Странке слободе и правде Драган Ђилас упутио је отворено писмо европској комесарки за проширење Марти Кос у ком од ње захтева да од Александра Вучића затражи да заустави хајку на све које неосновано оптужује да… »
„Док вам Вучић даје лажна обећања, ми у Србији бројимо мртве грађане“: Ђилас послао отворено писмо комесарки ЕУ
Нова 29.03.2025
Председник Странке слободе и правде, Драган Ђилас, обратио се отвореним писмом комесарки за проширење ЕУ, Марти Кос. Он је у писму навео Србија нема времена да чека док она утврди да Вучић лаже. Марта Кос, комесарка за… »
Отворено писмо председника Странке слободе и правде,Драгана Ђиласа, упућено Марти Кос
Сербиан Невс Медиа 29.03.2025
Госпођо Кос, На моје питање шта је то конструктивно у вашем разговору са Вучичем, ви сте одговорили питањем – са ким да разговарате када нема владе, а министри не раде. За вашу информацију влада и министри у Србији од када је… »
Кос: Осећам одговорност према Србији, желимо да се реформе што пре спроведу
Бета 29.03.2025
Комесарка за проширење Европске уније Марта Кос изјавила је да осећа одговорност према држави Србији коју треба вратити на европски пут. Рекла је такође да је на састанку са председником Александром Вучићем изразила директан… »
Марта Кос: Студенти траже од Србије исто што и Европа
Време 29.03.2025
Марта Кос, европска комесарка за проширење, рекла је да је задивљена енергијом демонстраната у Србији, да промене околности којима нису задовољни. „Чини ми се да је важно да кажем и да је оно што од Србије захтевају… »
Марта Кос за Н1: Оно што захтевају демонстранти и студенти је исто оно што тражи ЕК од Србије
Н1 Инфо 29.03.2025
"Чини ми се да је важно да кажем и да је оно што од Србије захтевају демонстранти и студенти, исто оно што од Србије захтева Европска комисија", изјавила је у интервјуу за Н1 Словенија Марта Кос, европска комесарка за проширење… »
„Рок за хитне кораке је три до четири недеље“: Комесарка ЕУ открила о чему је разговарала са Вучићем и зашто је задивљена…
Нова 29.03.2025
"Чини ми се да је важно да кажем и да је оно што од Србије захтевају демонстранти и студенти, исто оно што од Србије захтева Европска комисија", изјавила је у интервјуу за Н1 Словенија Марта Кос, европска комесарка за проширење… »
Марта Кос за Н1: Задивљена сам енергијом демонстраната
Данас 29.03.2025
„Чини ми се да је важно да кажем и да је оно што од Србије захтевају демонстранти и студенти, исто оно што од Србије захтева Европска комисија“, изјавила је у интервјуу за Н1 Словенија Марта Кос, европска комесарка за проширење… »
Комесарка Кос: Сецесиониста Додик неће бити саговорник Европске уније
Ал Јазеера 29.03.2025
Предсједник РС-а Милорад Додик иницирао је забрану рада државних правосудних и сигурносних агенција на подручју тог ентитета, доводећи земљу у тешку уставну кризу. Европска комесарка за проширење Марта Кос рекла је да челник… »
Марта Кос као никада до сада ударила на Додика: Овако ЕУ види кризу у Босни и Херцеговини
Нова 29.03.2025
Европска комесарка за проширење, Марта Кос, изјавила је у интервјуу за Н1 Словенија да Милорад Додик, председник Републике Српске, неће бити саговорник у разговорима о решењима за Босну и Херцеговину. Она је истакла да Додик… »
Вести дана »
"Можемо да урадимо нешто велико" Никола Миленковић верује у подвиг Орлова на "Вемблију"
Курир пре 43 минутајош 31 повезана
Протест испред НишТВ због интервјуа с министром просвете, али њега није било, разговор био снимљен
Бета пре 1 сатјош 36 повезаних
Штрајк глађу Дијане Хрке: 'Није ми добро, али остајем до краја'
BBC News пре 53 минутајош 20 повезаних
Шеф Делегације ЕУ: Поздрављамо избор чланова Савета РЕМ-а, пажљиво ћемо пратити начин рада
Нови магазин пре 28 минутајош 83 повезане