Povezane vesti
"Sa njom sam izgubio nevinost, pola estrade je išlo kod nade iz Čikaga": Mile Kitić šokirao izjavom: "Dala mi je 7.000 dolara"…
Blic 30.03.2025
Folk pevač Mile Kitić godinama je u braku sa suprugom Martom, a njegov ljubavni život oduvek je bio veoma buran. Mile je jednom prilikom otkrio kada je izgubio nevinost i šokirao sve izjavom. - S tom Nadom iz Čikaga bilo je pola pevača mlađe generacije i… »
"S njom je bilo pola pevača, meni je dala 7.000" šok: Kitić otkrio da su srpski pevači zadovoljavali istu ženu za novac u…
Kurir 30.03.2025
Mile Kitić je jednom prilikom javno otkrio kada je izgubio nevinost, pa izjavom ostavio mnoge u čudu. Tada je progovorio o svojoj intimi i otkrio da je nakon odnosa dobio skupoceni poklon. - S tom Nadom iz Čikaga bilo je pola pevača mlađe generacije i… »
Vesti dana »

Burna noć za Hitnu pomoć: Sudar kod Geneksa, pomoć masovno tražili ovi pacijenti
Blic pre 45 minutajoš 35 povezanih

Sledi smrzavanje na kraju septembra, a onda obrt! Usred jeseni imaćemo letnje temperature, evo kada!
Alo pre 2 satajoš 14 povezanih

VIDEO Divna scena posle meča Zvezda – Seltik: Na terenu bili rivali, a onda seli ispred svlačionice i jedva se odvojili
Nova pre 55 minutajoš 17 povezanih

EU pokrenula prvu strategiju protiv siromaštva: Završena javna konsultacija Novo
REUC pre 10 minutajoš 1 povezana

Savet Evrope poziva na sveobuhvatnu zaštitu žena u Srbiji od svih oblika nasilja
Beta pre 25 minutajoš 2 povezane