Povezane vesti
"Razgovaraćemo sa Amerikancima o carinama" Vučić iz Sofije: Rešićemo to u naredna tri meseca
Blic 04.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras u Sofiji da su Trampove trarife za Srbiju po čudnoj formuli izračunate i da mi imamo drugačije brojeve, kao i da je uveren da ćemo u naredna tri meseca, a možda i kraće, rešiti taj problem. - Iz mnogo… »
Vučić: U naredna tri meseca rešavamo carine sa SAD, u subotu ime mandatara za novu vladu
NIN 04.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sino' u Sofiji da očekuje rešavanje pitanja američkih carina za Srbiju u naredna tri meseca, dok će ime mandatara za sastav nove vlade biti poznato najkasnije u subotu popodne. Govoreći o carinama, Vučić je… »
Vučić: Rešićemo problem uvođenja američkih carina u naredna tri meseca
Danas 03.04.2025
Predsendik Srbije Aleksandar Vućić izjavio je danas u Sofiji da će uvođenje američkih carina rešiti u naredna tri meseca. On je rekao da su tarife izračunate po „čudnoj formuli“. „Mi imamo drugačije brojeve pošto mi radimo po Eurostatu, a oni imaju neku… »
Vesti dana »

Sančez pozvao na evropsko jedinstvo zbog ''neopravdanih'' carina SAD: "Hajde da iskoristimo tu snagu"
Blic pre 4 satijoš 5 povezanih

(Foto, video) blokade u Beogradu: Demonstranti bili ispred Pravnog fakulteta, Novopazovčani blokirali kružni tok, Novosađani prilaz Petrovaradinskoj tvrđavi
Blic pre 5 satijoš 1 povezana