Povezane vesti
"Razgovaraćemo sa Amerikancima o carinama" Vučić iz Sofije: Rešićemo to u naredna tri meseca
Blic 04.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras u Sofiji da su Trampove trarife za Srbiju po čudnoj formuli izračunate i da mi imamo drugačije brojeve, kao i da je uveren da ćemo u naredna tri meseca, a možda i kraće, rešiti taj problem. - Iz mnogo… »
Vučić: U naredna tri meseca rešavamo carine sa SAD, u subotu ime mandatara za novu vladu
NIN 04.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sino' u Sofiji da očekuje rešavanje pitanja američkih carina za Srbiju u naredna tri meseca, dok će ime mandatara za sastav nove vlade biti poznato najkasnije u subotu popodne. Govoreći o carinama, Vučić je… »
Vučić: Rešićemo problem uvođenja američkih carina u naredna tri meseca
Danas 03.04.2025
Predsendik Srbije Aleksandar Vućić izjavio je danas u Sofiji da će uvođenje američkih carina rešiti u naredna tri meseca. On je rekao da su tarife izračunate po „čudnoj formuli“. „Mi imamo drugačije brojeve pošto mi radimo po Eurostatu, a oni imaju neku… »
Vesti dana »
Predsednik RIK: Za sada 8.210 biračkih mesta u Srbiji, još ih treba odrediti u inostranstvu i zatvorima
Glas Zaječara pre 2 satajoš 24 povezane
STAV: Abolicijom postupka nećete dobiti još jedan politički poen
In medija pre 53 minutajoš 28 povezanih
Ana Brnabić vršiteljka dužnosti predsednice Srbije, od Vučića buket cveća za rođendan
BBC News pre 33 minutajoš 61 povezana