Povezane vesti
"Skini tu crninu, dovoljno si ga poštovao" Rada postavila Kordu na mesto: On počeo da se busa
Telegraf 05.04.2025
Rada Vasić obratila se učesnicima, te je tako započela svađu sa Stefanom Kordom. - Hvala vama svima, svi me znate ja sam Rada. Imam zbog koga sam ušla i zašto sam ušla, jedva sam čekala da Ana stavi tačku. Došla sam da vidim šta hoće Stefan Korda sa… »
Rada ušla u Elitu! Korda zanemeo, Ana grca u suzama, palo brutalno suočavanje, muk za crnim stolom!
Alo 05.04.2025
Ana plačući poletela mami u zagrljaj, Korda prebledeo kad ju je video na vratima Bele kuće. Rada Vasić stigla je u Elitu, a nju je Lepi Mića dočekao ispod trema. - Primi moje saučešće - rekao je Mića. - Znaš da te je voleo moj Rade, mnogo si mi značio… »
Rada Vasić ušla u Elitu! Ana majci plačući poletela u zagrljaj, Korda nemo gledao u nju
Telegraf 05.04.2025
Rada Vasić stigla je u Elitu, a nju je Lepi Mića dočekao ispod trema. - Primi moje saučešće - rekao je Mića. - Ti znaš da te je voleo moj Rade, mnogo si mi značio Mićo, mnogo - rekla je Rada. Ana kada je ugledala majku na vratima, odmah je počela da… »
Vesti dana »

Student Filozofskog: Policajci me 10 minuta tukli u marici, naizmenično šamarali, glavu mi udarali u staklo
Cenzolovka pre 8 minutajoš 24 povezane

Tužilaštvo najavilo žalbu jer nije određen pritvor za 19 osumnjičenih za napad na policiju
Beta pre 39 minutajoš 29 povezanih

Drama kod skretanja za Vrčin: Devojku (19) izvlačili iz automobila u plamenu
Kurir pre 1 satjoš 29 povezanih

Uživo - Blokade u Beogradu i drugim gradovima: Više od 30 linija gradskog prevoza ne saobraća, oglasio se MUP
Mondo pre 2 satajoš 26 povezanih