Повезане вести

Месаровић: Грађани Србије не треба да верују Мариники Тепић, која је до сада сваки пут ухваћена у безочним лажима

Месаровић: Грађани Србије не треба да верују Мариники Тепић, која је до сада сваки пут ухваћена у безочним лажима

Еуроневс 05.04.2025
Министарка привреде Адријана Месаровић изјавила је данас да грађани Србије не треба да верују у речи потпредседнице Странке слободе и правде (ССП) Маринике Тепић, која је, како је навела, до сада сваки пут ухваћена у безочним… »
Вучевић о пријави Лаури Ковеши: Наставак отужне луткарске представе Драгана Ђиласа

Вучевић о пријави Лаури Ковеши: Наставак отужне луткарске представе Драгана Ђиласа

Сербиан Невс Медиа 05.04.2025
Премијер у техничком мандату и лидер Српске напредне странке Милош Вучевић оценио је да су наводи потпредседнице Странке слободе и правде Маринике Тепић „наставак отужне луткарске представе“. „Драган Ђилас повлачи конце и своју… »
Вучевић реаговао на мариникину скандалозну изјаву: Наставља се отужна луткарска представа у којој Драган Ђилас повлачи конце!…

Вучевић реаговао на мариникину скандалозну изјаву: Наставља се отужна луткарска представа у којој Драган Ђилас повлачи конце!…

Курир 05.04.2025
Председник Владе Србије у техничком мандату Милош Вучевић реаговао је на скандалозне наводе потпредседнице ССП Маринике Тепић на мрежи Икс, где је истакла да је пријавила Лаури Ковеши корупцију у изградњи црпне станице у Новом… »

Н1 Инфо 05.04.2025
Премијер у техничком мандату и лидер Српске напредне странке Милош Вучевић оценио је да су наводи потпредседнице Странке слободе и правде Маринике Тепић "наставак отужне луткарске представе". „Драган Ђилас повлачи конце и своју… »
"Наставља се отужна луткарска представа": Вучевић реаговао на објаву Маринике Тепић: "Наставите са нападима, а ја ћу са радом"…

"Наставља се отужна луткарска представа": Вучевић реаговао на објаву Маринике Тепић: "Наставите са нападима, а ја ћу са радом"…

Блиц 05.04.2025
Председник Владе Србије у техничком мандату и председник СНС Милос Вучевић изјавио је данас да се "наставља отужна луткарска представа у којој Драган Ђилас повлачи конце и своју главну марионету Маринику Тепић усмерава ка… »
Вучевић: Наставља се луткарска представа у којој Ђилас повлачи конце против Вучића

Вучевић: Наставља се луткарска представа у којој Ђилас повлачи конце против Вучића

Еуроневс 05.04.2025
Председник Владе Србије у техничком мандату и председник СНС Милос Вучевић изјавио је данас да се наставља отужна луткарска представа у којој Драган Ђилас повлачи конце и своју главну марионету Маринику Тепић усмерава ка људима… »
Милош Вучевић поручио: Наставља се отужна луткарска представа у којој Ђилас повлачи конце

Милош Вучевић поручио: Наставља се отужна луткарска представа у којој Ђилас повлачи конце

Дневник 05.04.2025
БЕОГРАД: Председник Владе Србије у техничком мандату и председник СНС Милош Вучевић изјавио је данас да се наставља отужна луткарска представа у којој Драган Ђилас повлачи конце и своју главну марионету Маринику Тепић усмерава… »
Тепић пријавила Лаури Ковеши наводну корупцију при изградњи црпне станице у Новом Саду

Тепић пријавила Лаури Ковеши наводну корупцију при изградњи црпне станице у Новом Саду

Данас 05.04.2025
Потпредседница Странке слободе и правде (ССП) Мариника Тепић објавила је данас да је канцеларији главне европске тужитељке Лауре Ковеши поднела пријаву због наводне злоупотребе средстава ЕУ при изградњи главне црпне станице… »
Вучевић: Наставља се отужна луткарска представа ка онима који подржавају Вучића

Вучевић: Наставља се отужна луткарска представа ка онима који подржавају Вучића

Телеграф 05.04.2025
Председник Владе Србије у техничком мандату и председник СНС Милош Вучевић изјавио је данас да се наставља отужна луткарска представа у којој Драган Ђилас повлачи конце и своју главну марионету Маринику Тепић усмерава ка људима… »
Тепић: Пријавила сам Лаури Ковеши корупцију у изградњи главне црпне станице у Новом Саду

Тепић: Пријавила сам Лаури Ковеши корупцију у изградњи главне црпне станице у Новом Саду

Н1 Инфо 05.04.2025
"Пријавила сам тужитељки ЕУ Лаури Ковеши корупцију у изградњи главне црпне станице НГЦ1 у Новом Саду - злоупотребом пара ЕУ банке", написала је потрпредесница Странке слободе и правде (ССП) Мариника Тепић на друштвеној мрежи… »
Тепић пријавила Лаури Ковеши корупцију у изградњи црпне станице у Новом Саду: „Ту је и доказ“

Тепић пријавила Лаури Ковеши корупцију у изградњи црпне станице у Новом Саду: „Ту је и доказ“

Нова 05.04.2025
"Пријавила сам тужитељки ЕУ Лаури Ковеши корупцију у изградњи главне црпне станице НГЦ1 у Новом Саду - злоупотребом пара ЕУ банке", написала је потрпредесница Странке слободе и правде (ССП) Мариника Тепић на друштвеној мрежи… »
Тепић пријавила ЕУ тужитељки Лаури Ковеши корупцију у изградњи главне црпне станице у Новом Саду, тврди да је темпирана бомба…

Тепић пријавила ЕУ тужитељки Лаури Ковеши корупцију у изградњи главне црпне станице у Новом Саду, тврди да је темпирана бомба…

Мој Нови Сад 05.04.2025
Потпредседница Странке слободе и правде (ССП) Мариника Тепић поновила је да је главна црпна станица (НГЦ1) у Новом Саду темпирана бомба и да од 10 пумпи више не ради ниједна и да је од јануара на снази забрана уласка у објекат… »

Нови магазин 05.04.2025

Вести дана »