Povezane vesti
Mesarović: Građani Srbije ne treba da veruju Mariniki Tepić, koja je do sada svaki put uhvaćena u bezočnim lažima
Euronews 05.04.2025
Ministarka privrede Adrijana Mesarović izjavila je danas da građani Srbije ne treba da veruju u reči potpredsednice Stranke slobode i pravde (SSP) Marinike Tepić, koja je, kako je navela, do sada svaki put uhvaćena u bezočnim lažima. "Marinika Tepić… »
Vučević reagovao na marinikinu skandaloznu izjavu: Nastavlja se otužna lutkarska predstava u kojoj Dragan Đilas povlači konce!…
Kurir 05.04.2025
Predsednik Vlade Srbije u tehničkom mandatu Miloš Vučević reagovao je na skandalozne navode potpredsednice SSP Marinike Tepić na mreži Iks, gde je istakla da je prijavila Lauri Koveši korupciju u izgradnji crpne stanice u Novom Sadu. "Nastavlja se otužna… »
Vučević o prijavi Lauri Koveši: Nastavak otužne lutkarske predstave Dragana Đilasa
Serbian News Media 05.04.2025
Premijer u tehničkom mandatu i lider Srpske napredne stranke Miloš Vučević ocenio je da su navodi potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić „nastavak otužne lutkarske predstave“. „Dragan Đilas povlači konce i svoju glavnu marionetu Mariniku… »
Vučević o prijavi Lauri Koveši: Nastavak otužne lutkarske predstave Dragana Đilasa
N1 Info 05.04.2025
Premijer u tehničkom mandatu i lider Srpske napredne stranke Miloš Vučević ocenio je da su navodi potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić "nastavak otužne lutkarske predstave". „Dragan Đilas povlači konce i svoju glavnu marionetu Mariniku… »
"Nastavlja se otužna lutkarska predstava": Vučević reagovao na objavu Marinike Tepić: "Nastavite sa napadima, a ja ću sa radom"…
Blic 05.04.2025
Predsednik Vlade Srbije u tehničkom mandatu i predsednik SNS Milos Vučević izjavio je danas da se "nastavlja otužna lutkarska predstava u kojoj Dragan Đilas povlači konce i svoju glavnu marionetu Mariniku Tepić usmerava ka ljudima čiji je najveći greh to… »
Vučević: Nastavlja se lutkarska predstava u kojoj Đilas povlači konce protiv Vučića
Euronews 05.04.2025
Predsednik Vlade Srbije u tehničkom mandatu i predsednik SNS Milos Vučević izjavio je danas da se nastavlja otužna lutkarska predstava u kojoj Dragan Đilas povlači konce i svoju glavnu marionetu Mariniku Tepić usmerava ka ljudima čiji je najveći greh to… »
Miloš Vučević poručio: Nastavlja se otužna lutkarska predstava u kojoj Đilas povlači konce
Dnevnik 05.04.2025
BEOGRAD: Predsednik Vlade Srbije u tehničkom mandatu i predsednik SNS Miloš Vučević izjavio je danas da se nastavlja otužna lutkarska predstava u kojoj Dragan Đilas povlači konce i svoju glavnu marionetu Mariniku Tepić usmerava ka ljudima čiji je najveći… »
Tepić prijavila Lauri Koveši navodnu korupciju pri izgradnji crpne stanice u Novom Sadu
Danas 05.04.2025
Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić objavila je danas da je kancelariji glavne evropske tužiteljke Laure Koveši podnela prijavu zbog navodne zloupotrebe sredstava EU pri izgradnji glavne crpne stanice NGC1 u Novom Sadu. Tepić je… »
Vučević: Nastavlja se otužna lutkarska predstava ka onima koji podržavaju Vučića
Telegraf 05.04.2025
Predsednik Vlade Srbije u tehničkom mandatu i predsednik SNS Miloš Vučević izjavio je danas da se nastavlja otužna lutkarska predstava u kojoj Dragan Đilas povlači konce i svoju glavnu marionetu Mariniku Tepić usmerava ka ljudima čiji je najveći greh to… »
Tepić: Prijavila sam Lauri Koveši korupciju u izgradnji glavne crpne stanice u Novom Sadu
N1 Info 05.04.2025
"Prijavila sam tužiteljki EU Lauri Koveši korupciju u izgradnji glavne crpne stanice NGC1 u Novom Sadu - zloupotrebom para EU banke", napisala je potrpredesnica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić na društvenoj mreži Iks. „Tu je i dokaz o… »
Tepić prijavila Lauri Koveši korupciju u izgradnji crpne stanice u Novom Sadu: „Tu je i dokaz“
Nova 05.04.2025
"Prijavila sam tužiteljki EU Lauri Koveši korupciju u izgradnji glavne crpne stanice NGC1 u Novom Sadu - zloupotrebom para EU banke", napisala je potrpredesnica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić na društvenoj mreži Iks. „Tu je i dokaz o… »
Tepić prijavila EU tužiteljki Lauri Koveši korupciju u izgradnji glavne crpne stanice u Novom Sadu, tvrdi da je tempirana bomba…
Moj Novi Sad 05.04.2025
Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić ponovila je da je glavna crpna stanica (NGC1) u Novom Sadu tempirana bomba i da od 10 pumpi više ne radi nijedna i da je od januara na snazi zabrana ulaska u objekat. Ona je zbog toga prijavila… »
Tepić: Prijavila sam Lauri Koveši korupciju u izgradnji glavne crpne stanice u Novom Sadu
Novi magazin 05.04.2025
Vesti dana »
Proglašena lista koalicije NADA za Bor nakon dopune dokumentacije
Ist media pre 34 minutajoš 25 povezanih
Trampov plan za Pojas Gaze za sada zaustavljen zbog rata na Bliskom istoku
Beta pre 40 minutajoš 23 povezane
Studenti u Smederevskoj Palanci pred lokalne izbore tvrde da ih opstruišu i izborna komisija i opozicija
Mašina pre 5 satijoš 25 povezanih