Povezane vesti
Mesarović: Građani Srbije ne treba da veruju Mariniki Tepić, koja je do sada svaki put uhvaćena u bezočnim lažima
Euronews pre 10 dana
Ministarka privrede Adrijana Mesarović izjavila je danas da građani Srbije ne treba da veruju u reči potpredsednice Stranke slobode i pravde (SSP) Marinike Tepić, koja je, kako je navela, do sada svaki put uhvaćena u bezočnim lažima. "Marinika… »
Vučević reagovao na marinikinu skandaloznu izjavu: Nastavlja se otužna lutkarska predstava u kojoj Dragan Đilas povlači…
Kurir pre 10 dana
Predsednik Vlade Srbije u tehničkom mandatu Miloš Vučević reagovao je na skandalozne navode potpredsednice SSP Marinike Tepić na mreži Iks, gde je istakla da je prijavila Lauri Koveši korupciju u izgradnji crpne stanice u Novom Sadu. "Nastavlja se… »
Vučević o prijavi Lauri Koveši: Nastavak otužne lutkarske predstave Dragana Đilasa
Serbian News Media pre 10 dana
Premijer u tehničkom mandatu i lider Srpske napredne stranke Miloš Vučević ocenio je da su navodi potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić „nastavak otužne lutkarske predstave“. „Dragan Đilas povlači konce i svoju glavnu… »
Vučević o prijavi Lauri Koveši: Nastavak otužne lutkarske predstave Dragana Đilasa
N1 Info pre 10 dana
Premijer u tehničkom mandatu i lider Srpske napredne stranke Miloš Vučević ocenio je da su navodi potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić "nastavak otužne lutkarske predstave". „Dragan Đilas povlači konce i svoju glavnu marionetu… »
"Nastavlja se otužna lutkarska predstava": Vučević reagovao na objavu Marinike Tepić: "Nastavite sa napadima, a ja ću sa…
Blic pre 10 dana
Predsednik Vlade Srbije u tehničkom mandatu i predsednik SNS Milos Vučević izjavio je danas da se "nastavlja otužna lutkarska predstava u kojoj Dragan Đilas povlači konce i svoju glavnu marionetu Mariniku Tepić usmerava ka ljudima čiji je najveći… »
Vučević: Nastavlja se lutkarska predstava u kojoj Đilas povlači konce protiv Vučića
Euronews pre 10 dana
Predsednik Vlade Srbije u tehničkom mandatu i predsednik SNS Milos Vučević izjavio je danas da se nastavlja otužna lutkarska predstava u kojoj Dragan Đilas povlači konce i svoju glavnu marionetu Mariniku Tepić usmerava ka ljudima čiji je najveći… »
Miloš Vučević poručio: Nastavlja se otužna lutkarska predstava u kojoj Đilas povlači konce
Dnevnik pre 10 dana
BEOGRAD: Predsednik Vlade Srbije u tehničkom mandatu i predsednik SNS Miloš Vučević izjavio je danas da se nastavlja otužna lutkarska predstava u kojoj Dragan Đilas povlači konce i svoju glavnu marionetu Mariniku Tepić usmerava ka ljudima čiji je… »
Tepić prijavila Lauri Koveši navodnu korupciju pri izgradnji crpne stanice u Novom Sadu
Danas pre 11 dana
Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić objavila je danas da je kancelariji glavne evropske tužiteljke Laure Koveši podnela prijavu zbog navodne zloupotrebe sredstava EU pri izgradnji glavne crpne stanice NGC1 u Novom Sadu. Tepić… »
Vučević: Nastavlja se otužna lutkarska predstava ka onima koji podržavaju Vučića
Telegraf pre 10 dana
Predsednik Vlade Srbije u tehničkom mandatu i predsednik SNS Miloš Vučević izjavio je danas da se nastavlja otužna lutkarska predstava u kojoj Dragan Đilas povlači konce i svoju glavnu marionetu Mariniku Tepić usmerava ka ljudima čiji je najveći… »
Tepić: Prijavila sam Lauri Koveši korupciju u izgradnji glavne crpne stanice u Novom Sadu
N1 Info pre 11 dana
"Prijavila sam tužiteljki EU Lauri Koveši korupciju u izgradnji glavne crpne stanice NGC1 u Novom Sadu - zloupotrebom para EU banke", napisala je potrpredesnica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić na društvenoj mreži Iks. „Tu je i dokaz o… »
Tepić prijavila Lauri Koveši korupciju u izgradnji crpne stanice u Novom Sadu: „Tu je i dokaz“
Nova pre 11 dana
"Prijavila sam tužiteljki EU Lauri Koveši korupciju u izgradnji glavne crpne stanice NGC1 u Novom Sadu - zloupotrebom para EU banke", napisala je potrpredesnica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić na društvenoj mreži Iks. „Tu je i dokaz o… »
Tepić prijavila EU tužiteljki Lauri Koveši korupciju u izgradnji glavne crpne stanice u Novom Sadu, tvrdi da je tempirana…
Moj Novi Sad pre 11 dana
Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić ponovila je da je glavna crpna stanica (NGC1) u Novom Sadu tempirana bomba i da od 10 pumpi više ne radi nijedna i da je od januara na snazi zabrana ulaska u objekat. Ona je zbog toga… »
Tepić: Prijavila sam Lauri Koveši korupciju u izgradnji glavne crpne stanice u Novom Sadu
Novi magazin pre 11 dana
Vesti dana »

Eskalacija nasilja! Studenti blokaderi radikalizuju akciju u očajničkom pokušaju da spreče osipanje podrške
Kurir pre 18 minutajoš 74 povezane

Advokat Zorana Đajića: „Moj klijent je dobro, tražiću da i Vučić bude saslušan“
Nedeljnik pre 1 satjoš 14 povezanih

Kompanija Telekom Srbija saopštila da je usluga Total TV (EON Sat)zvanično prešla u njeno vlasništvo
Beta pre 1 satjoš 13 povezanih