Povezane vesti
"Lupala sam mu šamare i polivala ga vodom" Rada iznela potresne detalje o poslednjim danima njenog supruga
Telegraf 05.04.2025
Rada Vasić sinoć se uselila u "Elitu 8" gde je odmah sa učesnicima podelila neke potresne detalje vezane za njenog supruga. Rade Vasić se borio sa opakom bolešću, karcinomom, a Vasićeva je otkrila kako su izgledali njegovi poslednji dani. -… »
Rade Vasić supruzi umro na rukama Detalji priče lede krv u žilama: "Oči su mu otišle u stranu, lupala sam mu šamare!"
Alo 05.04.2025
Rada je ispričala sve do detalja. Učesnica rijalitija Rada Vasić otkrila je cimerima iz Bele kuće detalje smrti muža Radeta. Preminuo je 18. marta, nakon duge i teške bolesti, a njegova supruga bila je uz njega do poslednjeg momenta. - Spustila sam… »
Vesti dana »

Dosta je bilo krvi: Studenti Pravnog za večeras najavili protest zbog napada na profesorku
Novi magazin pre 1 satjoš 13 povezanih

Usvojena inicijativa gradonačelnika o spomeniku žrtvama nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
Beta pre 1 satjoš 13 povezanih

Studentu koji je napao profesorku i portira na Pravnom fakultetu određeno zadržavanje
RTV pre 21 minutajoš 59 povezanih

Ukinut protest aktivistima SNS koji su okrivljeni da su tukli studente: Novosađani pozvali na hitan protest u 20,30
Nedeljnik pre 15 minutajoš 21 povezana

„Vostani Serbie“: Pogledajte kako su protekli protesti u Novom Sadu, Nišu, Čačku, Boru, Kragujevcu, Šapcu i Beogradu
Nova pre 4 satijoš 22 povezane