Povezane vesti
"Dobila sam male iglice koje se primaju u ruku ili stomak" Ivana Selakov otvorila dušu i sve priznala javno: Nakon toga se ide…
Kurir 05.04.2025
Pevačica Ivana Selakov i njen partner Peđa imaju ćerkicu Krunu koju su dobili vantelesnom oplodnjom, a o svojoj borbi za potomstvo je govorila javno. Ivana Selakov je govorila o procesu vantelesne oplodnje kako bi i ostalim parovima pružila podršku i… »
"Svaki dan sam primala hormonske terapije": Pevačica dobila ćerku u 39. godini, javno govorila o vantelesnoj oplodnji: "Sve…
Blic 05.04.2025
Pevačica Ivana Selakov i njen partner Peđa imaju ćerkicu Krunu koju su dobili vantelesnom oplodnjom, a o svojoj borbi za potomstvo je govorila javno. Ivana Selakov je govorila o procesu vantelesne oplodnje kako bi i ostalim parovima pružila podršku i… »
Vesti dana »
Branković: Ponovo pokrenuti pitanje sprovođenja Rezolucije 1244
Euronews pre 19 minutajoš 40 povezanih
Katai: "Tek kada završim karijeru postaću svestan šta sam postigao u Crvenoj zvezdi"
Sportske.net pre 1 satjoš 64 povezane
Ljut zbog Grenlanda i Ormuza Tramp razmišlja o povlačenju dela američkih trupa iz Evrope
Politika pre 49 minutajoš 52 povezane
Udruženje Međunarodni transport: Nema protesta vozača, radi se na obezbeđenju viza "D"
N1 Info pre 5 satijoš 34 povezane