Povezane vesti

Dal: Cilj je pobediti Sloveniju i plasirati se na SP

Dal: Cilj je pobediti Sloveniju i plasirati se na SP

Sportske.net 06.04.2025
Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Bent Dal rekao je danas uoči baraž duela sa Slovenijom da je cilj plasman na Svetsko prvenstvo, kao i da je povratak iskusnih igračica veliko pojačanje za nacionalni tim. "Mi smo u igračicama koje su se… »
Počele pripreme: Rukometašice Srbije spremne za mečeve protiv Slovenije

Počele pripreme: Rukometašice Srbije spremne za mečeve protiv Slovenije

Večernje novosti 06.04.2025
Ženska rukometna reprezentacija Srbije okupila se u Sportskom centru u Kovilovu uoči mečeva protiv Slovenije u baražu za plasman na Svetsko prvenstvo, koje će biti održano od 26. novembra do 14. decembra u Nemačkoj i Holandiji. RSS Prvi meč između Srbije… »
Bent Dal: Cilj je pobediti Sloveniju i plasirati se na Svetsko prvenstvo

Bent Dal: Cilj je pobediti Sloveniju i plasirati se na Svetsko prvenstvo

Danas 06.04.2025
Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Bent Dal rekao je danas uoči baraž duela sa Slovenijom da je cilj plasman na Svetsko prvenstvo, kao i da je povratak iskusnih igračica veliko pojačanje za nacionalni tim. – Mi smo u igračicama koje su se… »
Dal: Cilj je pobediti Sloveniju i plasirati se na SP! Tomašević: Tu sam iskustvom da pomognem

Dal: Cilj je pobediti Sloveniju i plasirati se na SP! Tomašević: Tu sam iskustvom da pomognem

Sportski žurnal 06.04.2025
Rukometašice Srbije gostuju u sredu u Celju selekciji Slovenije, u prvom meču baraža za plasman na Svetsko prvenstvo. Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Bent Dal rekao je danas uoči baraž duela sa Slovenijom da je cilj plasman na Svetsko… »
Rukometašice Srbije počele pripreme za mečeve u baražu za plasman na Svetsko prvenstvo

Rukometašice Srbije počele pripreme za mečeve u baražu za plasman na Svetsko prvenstvo

Politika 06.04.2025
Ženska rukometna reprezentacija Srbije okupila se danas u Sportskom centru u Kovilovu uoči mečeva protiv Slovenije u baražu za plasman na Svetsko prvenstvo, koje će biti održano od 26. novembra do 14. decembra u Nemačkoj i Holandiji. Prvi meč između… »

Vesti dana »