Povezane vesti
Rusi probili front Osvojeno još jedno bitno uporište
Alo 07.04.2025
Oružane snage Rusije zauzele su naselje Katerinovka u Donjeckoj Narodnoj Republici (DNR), izvestilo je rusko Ministarstvo odbrane. Ruska vojska je takođe pogodila ljudstvo i tehniku dve mehanizovane brigade Oružanih snaga Ukrajine i vojne odbrambene… »
Uživo Tramp razgovara sa Rusijom, Putin pobesneo: Namerno podstiču rusofobiju i nacizam
Alo 07.04.2025
Rat u Ukrajini – 1.139. dan. Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da se pregovori sa Rusijom nastavljaju i pozvao na brzi završetak rata. Ruski predsednik Vladimir Putin ukazao je da u mnogim zemljama namerno podstiču nacizam i rusofobiju i… »
Peskov zagrmeo, trese se kremlj! ''Lebde u vazduhu, a niko nema odgovor'': Razjasnite!
Alo 07.04.2025
Ne izvode se nikakvi napadi na ukrajinsku civilnu infrastrukturu, naglasio je Peskov. Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin podržava ideju o prekidu vatre sa Ukrajinom, ali smatra da je potrebno razjasniti sve nedoumice u vezi sa zvaničnim… »
Vesti dana »

Studenti i građani Niša gađali jajima sedište SNS-a – poruka protesta „I ja sam meta“
Južne vesti pre 13 minutajoš 5 povezanih

Vučić i o Fudbalskom klubu Partizan: Dobili su više novca nego Real Madrid
Danas pre 28 minutajoš 1 povezana

Sutra počinje EU Zelena nedelja: Niz događaja u Beogradu, Nišu i Novom Sadu
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Ako je Zverev veteran, šta sam onda ja: Đoković na obraćanju medijima posle meča sa Norijem
Danas pre 28 minutajoš 2 povezane