Povezane vesti
"Bila sam srećna kad sam abortirala" Aneli i Zola se prisetili njenog odnosa sa Janjušem, a evo šta on tvrd!
Alo 07.04.2025
Strašno! U toku je ''Podela budžeta Aneli Ahmić'', a ona je naredni budžet dala je Jovani Tomić Matoroj. - Matora naš odnos je za srednji budžet. Iskreno meni si ti jaka draga, od kada si došla odmah smo imali normalan odnos. Mislim da si pogrešila što… »
"Radila je u klubu u tutinu i živela sa tim dečkom" Učesnica Elite potpuno raskrinkana, otkrivene sve tajne iz njene prošlosti…
Alo 07.04.2025
Otkriveni skandalozni detalji iz njene prošlosti. Darko Tanasijević je noćas ušao na imanje kako bi sa zadrugarima pretresao najaktuelnije teme u Beloj kući. Jedan od njegovih sagovornika je bio Dačo Virijević, koji zna sve tračeve u rijalitiju. - Kako… »
Vesti dana »

Srpska IT asocijacija: Ukidanje podsticaja bez najave ugrožava poslovanje i poverenje investitora
Radio 021 pre 1 satjoš 14 povezanih

Raketni napadi Izraela i Irana: Izraelci tvrde da ‘kontrolišu nebo nad Teheranom’
Danas pre 1 satjoš 15 povezanih

Skupština raspravlja o amandmanima na setove zakona iz oblasti medija i ekologije
RTS pre 34 minutajoš 28 povezanih

“Fakulteti na raskrsnici”: Profesori nastavljaju blokadu uprkos ispunjenom zahtevu
Serbian News Media pre 7 satijoš 12 povezanih