Povezane vesti

Naprednjak među studentima, Informer i "audi" sakrivenih tablica

Naprednjak među studentima, Informer i "audi" sakrivenih tablica

Radio 021 pre 25 dana
Član SNS-a Vojin Lazarević neovlašćeno je snimao sastanak studenata u blokadi Saobraćajnog i Medicinskog fakulteta. Taj snimak je potom emitovan na Televiziji Informer i poslužio je kao osnova za optužbe predstavnika vlasti da studenti spremaju… »
Špijunirao studente za Informer pa se odvezao se „audijem“ sa skrivenim tablicama

Špijunirao studente za Informer pa se odvezao se „audijem“ sa skrivenim tablicama

Novi magazin pre 25 dana
Član Srpske napredne stranke i nedavno izabrani mladenovački većnik za omladinu, Vojin Lazarević, neovlašćenjo je juće snimao sastanak studenata u blokadi Saobraćajnog i Medicinskog fakulteta, a taj sadržaj emitovan je na prorežimskoj televiziji… »
Naprednjak koji je špijunirao studente za Informer, odvezao se „audijem“ sa skrivenim tablicama

Naprednjak koji je špijunirao studente za Informer, odvezao se „audijem“ sa skrivenim tablicama

N1 Info pre 25 dana
Član Srpske napredne stranke i nedavno izabrani mladenovački većnik za omladinu, Vojin Lazarević, neovlašćenjo je juće snimao sastanak studenata u blokadi Saobraćajnog i Medicinskog fakulteta, a taj sadržaj emitovan je na prorežimskoj televiziji… »
Ko je naprednjak koji je uhvaćen na Plenumu Medicinskog fakulteta dok je snimao lajv za Informer

Ko je naprednjak koji je uhvaćen na Plenumu Medicinskog fakulteta dok je snimao lajv za Informer

Nova pre 25 dana
Dan kasnije o Vojinu Lazareviću, Mladenovčaninu koji je juče uhvaćen i izbačen s Plenuma na ovom fakultetu, zna se mnogo više. Na Plenumu studenata u blokadi Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu juče se, kako je Nova.rs prva objavila… »
Student Saobraćajnog fakulteta: Priveli su me zbog snimka koji je objavljen na Informeru, oduzeli su mi telefon i laptop

Student Saobraćajnog fakulteta: Priveli su me zbog snimka koji je objavljen na Informeru, oduzeli su mi telefon i laptop

Nedeljnik pre 25 dana
Stefan Radojičić, student Saobraćajnog fakulteta u Beogradu, koji je priveden u ponedeljak u večernjim satima, rekao je da je bio odveden na razgovor u Policijsku stanicu Savski venac. On je otkrio da je bio priveden zbog snimka koji je objavljen na… »

Nova pre 25 dana
Dan kasnije o Vojinu Lazareviću, Mladenovčaninu koji je juče uhvaćen i izbačen s Plenuma na ovom fakultetu, zna se mnogo više. Na Plenumu studenata u blokadi Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu juče se, kako je Nova.rs prva objavila… »
Student priveden zbog snimka sa Informera pušten na slobodu nakon pritiska javnosti (VIDEO)

Student priveden zbog snimka sa Informera pušten na slobodu nakon pritiska javnosti (VIDEO)

Luftika pre 25 dana
Student Saobraćajnog fakulteta u Beogradu oko 20 časova sinoć (8. april) uhapšen je u Beogradu, zbog snimka sa plenuma u prostorijama Medicinskog fakulteta, koji je objavljen na televiziji Informer. Nakon što su se studenti i građani okupili ispred… »
Student za N1: Priveli su me zbog snimka koji je objavljen na Informeru, oduzeli su mi telefon i laptop

Student za N1: Priveli su me zbog snimka koji je objavljen na Informeru, oduzeli su mi telefon i laptop

Cenzolovka pre 25 dana
Stefan Radojičić, student Saobraćajnog fakulteta u Beogradu, koji je priveden u ponedeljak u večernjim satima, rekao je za N1 da je bio odveden na razgovor u Policijsku stanicu Savski venac. On je otkrio da je bio priveden zbog snimka koji je… »
Tužilaštvo traži od MUP i BIA da prikupe informacije o studentskom skupu na Medicinskom fakultetu

Tužilaštvo traži od MUP i BIA da prikupe informacije o studentskom skupu na Medicinskom fakultetu

Jugmedia pre 25 dana
Više javno tužilaštvo u Beogradu uputilo je Ministarstvu unutrašnjih poslova i Bezbednosno-informatovnoj agenciji zahteve za prikupljanje potrebnih obaveštenja povodom video i audio zapisa nastalih na skupu u prostorijama Medicinskog fakulteta u… »

Vesti dana »