Povezane vesti
Naprednjak među studentima, Informer i "audi" sakrivenih tablica
Radio 021 pre 25 dana
Član SNS-a Vojin Lazarević neovlašćeno je snimao sastanak studenata u blokadi Saobraćajnog i Medicinskog fakulteta. Taj snimak je potom emitovan na Televiziji Informer i poslužio je kao osnova za optužbe predstavnika vlasti da studenti spremaju… »
Špijunirao studente za Informer pa se odvezao se „audijem“ sa skrivenim tablicama
Novi magazin pre 25 dana
Član Srpske napredne stranke i nedavno izabrani mladenovački većnik za omladinu, Vojin Lazarević, neovlašćenjo je juće snimao sastanak studenata u blokadi Saobraćajnog i Medicinskog fakulteta, a taj sadržaj emitovan je na prorežimskoj televiziji… »
Naprednjak koji je špijunirao studente za Informer, odvezao se „audijem“ sa skrivenim tablicama
N1 Info pre 25 dana
Član Srpske napredne stranke i nedavno izabrani mladenovački većnik za omladinu, Vojin Lazarević, neovlašćenjo je juće snimao sastanak studenata u blokadi Saobraćajnog i Medicinskog fakulteta, a taj sadržaj emitovan je na prorežimskoj televiziji… »
Ko je naprednjak koji je uhvaćen na Plenumu Medicinskog fakulteta dok je snimao lajv za Informer
Nova pre 25 dana
Dan kasnije o Vojinu Lazareviću, Mladenovčaninu koji je juče uhvaćen i izbačen s Plenuma na ovom fakultetu, zna se mnogo više. Na Plenumu studenata u blokadi Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu juče se, kako je Nova.rs prva objavila… »
Student Saobraćajnog fakulteta: Priveli su me zbog snimka koji je objavljen na Informeru, oduzeli su mi telefon i laptop
Nedeljnik pre 25 dana
Stefan Radojičić, student Saobraćajnog fakulteta u Beogradu, koji je priveden u ponedeljak u večernjim satima, rekao je da je bio odveden na razgovor u Policijsku stanicu Savski venac. On je otkrio da je bio priveden zbog snimka koji je objavljen na… »
Ko je naprednjak koji je uhvaćen na Plenumu Medicinskog fakulteta dok je snimao lajv za Informer
Nova pre 25 dana
Dan kasnije o Vojinu Lazareviću, Mladenovčaninu koji je juče uhvaćen i izbačen s Plenuma na ovom fakultetu, zna se mnogo više. Na Plenumu studenata u blokadi Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu juče se, kako je Nova.rs prva objavila… »
Student priveden zbog snimka sa Informera pušten na slobodu nakon pritiska javnosti (VIDEO)
Luftika pre 25 dana
Student Saobraćajnog fakulteta u Beogradu oko 20 časova sinoć (8. april) uhapšen je u Beogradu, zbog snimka sa plenuma u prostorijama Medicinskog fakulteta, koji je objavljen na televiziji Informer. Nakon što su se studenti i građani okupili ispred… »
Student za N1: Priveli su me zbog snimka koji je objavljen na Informeru, oduzeli su mi telefon i laptop
Cenzolovka pre 25 dana
Stefan Radojičić, student Saobraćajnog fakulteta u Beogradu, koji je priveden u ponedeljak u večernjim satima, rekao je za N1 da je bio odveden na razgovor u Policijsku stanicu Savski venac. On je otkrio da je bio priveden zbog snimka koji je… »
Tužilaštvo traži od MUP i BIA da prikupe informacije o studentskom skupu na Medicinskom fakultetu
Jugmedia pre 25 dana
Više javno tužilaštvo u Beogradu uputilo je Ministarstvu unutrašnjih poslova i Bezbednosno-informatovnoj agenciji zahteve za prikupljanje potrebnih obaveštenja povodom video i audio zapisa nastalih na skupu u prostorijama Medicinskog fakulteta u… »
Vesti dana »

"Sine moj jedini, srce te silno želi": Potresne reči majke dečaka stradalog u masakru u Ribnikaru
Mondo pre 40 minutajoš 86 povezanih

Novinari u Srbiji dočekuju Svetski dan slobode medija uz smanjenje medijskih sloboda i više napada
Beta pre 4 satijoš 17 povezanih

Rusija optužila Zelenskog da izjavama upućuje direktnu pretnju za bezbednost proslave 9. maja
Beta pre 21 minutajoš 34 povezane

"Ne može se trpeti šamaranje": Ovo je poruka za Evroligu
Večernje novosti pre 3 satajoš 17 povezanih