Повезане вести

Напредњак међу студентима, Информер и "ауди" сакривених таблица

Напредњак међу студентима, Информер и "ауди" сакривених таблица

Радио 021 08.04.2025
Члан СНС-а Војин Лазаревић неовлашћено је снимао састанак студената у блокади Саобраћајног и Медицинског факултета. Тај снимак је потом емитован на Телевизији Информер и послужио је као основа за оптужбе представника власти да… »
Шпијунирао студенте за Информер па се одвезао се „аудијем“ са скривеним таблицама

Шпијунирао студенте за Информер па се одвезао се „аудијем“ са скривеним таблицама

Нови магазин 08.04.2025
Члан Српске напредне странке и недавно изабрани младеновачки већник за омладину, Војин Лазаревић, неовлашћењо је јуће снимао састанак студената у блокади Саобраћајног и Медицинског факултета, а тај садржај емитован је на… »
Напредњак који је шпијунирао студенте за Информер, одвезао се „аудијем“ са скривеним таблицама

Напредњак који је шпијунирао студенте за Информер, одвезао се „аудијем“ са скривеним таблицама

Н1 Инфо 08.04.2025
Члан Српске напредне странке и недавно изабрани младеновачки већник за омладину, Војин Лазаревић, неовлашћењо је јуће снимао састанак студената у блокади Саобраћајног и Медицинског факултета, а тај садржај емитован је на… »
Ко је напредњак који је ухваћен на Пленуму Медицинског факултета док је снимао лајв за Информер

Ко је напредњак који је ухваћен на Пленуму Медицинског факултета док је снимао лајв за Информер

Нова 08.04.2025
Дан касније о Војину Лазаревићу, Младеновчанину који је јуче ухваћен и избачен с Пленума на овом факултету, зна се много више. На Пленуму студената у блокади Медицинског факултета Универзитета у Београду јуче се, како је Нова.рс… »
Студент Саобраћајног факултета: Привели су ме због снимка који је објављен на Информеру, одузели су ми телефон и лаптоп

Студент Саобраћајног факултета: Привели су ме због снимка који је објављен на Информеру, одузели су ми телефон и лаптоп

Недељник 08.04.2025
Стефан Радојичић, студент Саобраћајног факултета у Београду, који је приведен у понедељак у вечерњим сатима, рекао је да је био одведен на разговор у Полицијску станицу Савски венац. Он је открио да је био приведен због снимка… »
Студент приведен због снимка са Информера пуштен на слободу након притиска јавности (ВИДЕО)

Студент приведен због снимка са Информера пуштен на слободу након притиска јавности (ВИДЕО)

Луфтика 08.04.2025
Студент Саобраћајног факултета у Београду око 20 часова синоћ (8. април) ухапшен је у Београду, због снимка са пленума у просторијама Медицинског факултета, који је објављен на телевизији Информер. Након што су се студенти и… »

Нова 08.04.2025
Дан касније о Војину Лазаревићу, Младеновчанину који је јуче ухваћен и избачен с Пленума на овом факултету, зна се много више. На Пленуму студената у блокади Медицинског факултета Универзитета у Београду јуче се, како је Нова.рс… »
Студент за Н1: Привели су ме због снимка који је објављен на Информеру, одузели су ми телефон и лаптоп

Студент за Н1: Привели су ме због снимка који је објављен на Информеру, одузели су ми телефон и лаптоп

Цензоловка 08.04.2025
Стефан Радојичић, студент Саобраћајног факултета у Београду, који је приведен у понедељак у вечерњим сатима, рекао је за Н1 да је био одведен на разговор у Полицијску станицу Савски венац. Он је открио да је био приведен због… »
Тужилаштво тражи од МУП и БИА да прикупе информације о студентском скупу на Медицинском факултету

Тужилаштво тражи од МУП и БИА да прикупе информације о студентском скупу на Медицинском факултету

Југмедиа 08.04.2025
Више јавно тужилаштво у Београду упутило је Министарству унутрашњих послова и Безбедносно-информатовној агенцији захтеве за прикупљање потребних обавештења поводом видео и аудио записа насталих на скупу у просторијама… »

Вести дана »