Povezane vesti
"Hvala dragom prijatelju Emanuelu Makronu na toploj dobrodošlici" Vučić: Razgovarali smo o svemu, verujem da će to doneti…
Kurir 09.04.2025
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predsednikom Republike Francuske Emanuelom Makronom. "Hvala dragom prijatelju Emanuelu Makronu na toploj i srdačnoj dobrodošlici. Veoma sam zadovoljan našim razgovorom, jer verujem da će to… »
Predsednik Vučić iz Pariza o studentskim protestima "Tražite moju ostavku, dobićete referendum! Pozivam decu da se vrate u…
Dnevnik 09.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u Parizu, na poziv predsednika Francuske Emanuela Makrona. "Molio sam Francusku da bude učesnik Ekspa, verujem da ćemo dobiti pozitivan odgovor", rekao je Vučić posle ručka sa predsednikom Makronom… »
Vučič posle sastanka sa Makronom: Moramo da se pripremimo za teška vremena, ulazimo u nemirno doba
Telegraf 09.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doputovao je danas u Pariz na poziv predsednika Francuske Emanuela Makrona. Za Vučića je priređen svečani doček, a posebnu pažnju privukao je srdačan pozdrav Vučića i Makrona. Predsednik se nakon radnog ručka… »
Predsednik Vučić svečano dočekan u Parizu
Telegraf 09.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u danas u Pariz, na poziv predsednika Francuske Emanuela Makrona. Za Vučića je priređen svečani doček, a posebnu pažnju privukao je srdačan pozdrav Vučića i Makrona. Predsednika kasnije očekuje… »
Snažan i srdačan zagrljaj ispred jelisejske palate! Pogledajte kako je Makron ispratio Vučića posle radnog ručka: Videli…
Kurir 09.04.2025
Predsednici Srbije i Francuske Aleksandar Vučić i Emanuel Makron imaju prijateljski odnos, o čemu je Vučić danas govorio posle radnog ručka sa Makronom u Jelisejskoj palati. Kako je naveo, nisu samo Srbija i Francuska prijateljske zemlje, već i… »
Vučić sa Makronom: Dobri srpsko-francuski odnosi, Francuska potvrdila učešće na Ekspou
RTV 09.04.2025
PARIZ - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas su tokom razgovora koji je trajao duže od dva sata, predsednik Francuske Emanuel Makron i on još jednom konstatovali dobre srpsko - francuske odnose, kao i da su razgovarali o mnogim temama i… »
Vučić: Ulazimo u nemirno doba, sa Makronom o vojnoj i ekonomskoj saradnji
RTS 09.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da sa francuskom predsednikom Emanuelom Makronom razgovarao o brojnim pitanjima, pre svega o evropskoj budućnosti Srbije, ali i pitanjima u vezi sa "Ekspom" 2027. Istakao je da su obojica konstatovali da se… »
Vučić o detaljima razgovora s Makronom Pričali smo i o Kosovu, ne mislimo o svemu isto, činjenica je da su oni priznali…
Kurir 09.04.2025
PARIZ - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da je imao dobre razgovore sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom, za koje veruje da će doneti dobre rezultate za Srbiju. Vučić je preneo da je sa Makronom razgovarao o brojnim temama… »
Makron potvrdio učešće Francuske u Ekspou 2027.
Beta 09.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u Parizu posle sastanka s predsednikom Francuske Emanuelom Makronom izjavio da misli da će Srbija od Francuske "dobiti pozitivan odgovor" za učešće na sajmu Ekspo 2027. u Beogradu. "Razgovarali smo o… »
Vučić iz Pariza o studentskim zahtevima: Ja sam kriv za sve! Tražite moju ostavku, dobićete referendum! Deco, nije…
Kurir 09.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u Parizu, na poziv predsednika Francuske Emanuela Makrona. Predsednik Vučić se obratio posle radnog ručka sa Makronom: "Razgovarali smo o brojnim pitanjima, evropskoj budućnosti Srbije, verujem da ćete… »
Vučić o šestom zahtevu studenata: Ne moraju nikog da jure, sam sam ušao u Klinički centar
Insajder 09.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je sam ušao u Klinički centar Srbije kako bi posetio povređene u požaru u diskoteci u severnomakedonskom gradu Kočani. Prethodno su studenti u blokadi fakulteta i univerziteta u Srbiji izneli… »
Vučić posle sastanka sa Makronom: Razgovori o brojnim pitanjima, mislim da ćemo dobiti pozitivan odgovor za EXPO
Euronews 09.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, posle razgovora sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom u Parizu, rekao da je veoma zadovoljan i da veruje da će to doneti dobre rezultate za Srbiju. "Razgovarali smo o brojnim pitanjima, evropskoj… »
Vučić pozvao na skup 12. aprila: Važna je ideja slobode i borbe za nezavisnu i uspešnu Srbiju
Euronews 09.04.2025
Predsednik Aleksandar Vučić je, odgovarajući na novinarska pitanja posle s astanka sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom, rekao da poziva narod da se 12. aprila u 19 časova okupi i bori za svoju Srbiju. "Da je ne damo onima koji bi tom brzinom… »
"Mi smo prijatelji, videli smo se 28 puta": Vučić nakon sastanka sa Makronom, otkrio šta su bile glavne teme, a osvrnuo se i…
Blic 09.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je u Parizu sa Emanuelom Makron u Parizu o evropskoj budućnosti Srbije, francuskim investicijama i američkim taksama. Kako je rekao, dolaze teška vremena u svetu i da je dobro da imamo saveznika u… »
Vučić posle susreta sa Makronom: Biću ubica Cvijana i Ivanovića, ubica mladosti u Srbiji…
Danas 09.04.2025
Emanul Makron i ja smo se videli 26 puta. Doneo sam mu šest litara vina i prokupac čaše. On je meni doneo vina za koje zna da ih ja poštujem i volim…, mi smo prijatelji, ostali smo nekoliko puta do 3,4 ujutru… Mi smo obični ljudi, nismo… »
Predsednik Vučić u Parizu: Makron ga dočekao ispred Jelisejske palate (Foto)
Mondo 09.04.2025
Predsednika Vučića dočekao Makron u Jelisejskoj palati. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je danas u Jelisejsku palatu u Parizu, gde ga je dočekao predsednik Francuske Emanuel Makron i počasna garda francuske vojske. Nakon toga Vučića… »
Vučić nakon sastanka sa Makronom: "Verujem u dobar i sadržajan razgovor"
Telegraf 09.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se nakon sastanka sa predsednikom Francuske u Parizu, Emanuelom Makronom. "Verujem u dobar i sadržajan razgovor sa prijateljem Srbije i mojim lično", napisao je predsednik na svom zvaničnom Instagram nalogu… »
Vučića dočekao Makron u Jelisejskoj palati, sledi radni ručak
Euronews 09.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je danas u Jelisejsku palatu u Parizu, gde ga je dočekao predsednik Francuske Emanuel Makron i počasna garda francuske vojske. Nakon toga Vučića očekuje radni ručak sa Makronom, koji je francuski… »
Predsednik Srbije dočekan u Jelisejskoj palati (video)
RTK 09.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je danas u Jelisejsku palatu u Parizu, gde ga je dočekao predsednik Francuske Emanuel Makron i počasna garda francuske vojske. Nakon toga Vučića očekuje radni ručak sa Makronom, koji je francuski… »
Vučića uz počasnu gardu dočekao Makron ispred Jelisejske palate, počeo radni ručak
Danas 09.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u Jelisejsku palatu u Parizu, gde ga je dočekao predsednik Francuske Emanuel Makron uz počasnu gardu francuske vojske. Kako javlja RTS, predsednik Francuske pozvao je predsednika Vučića na radni ručak na… »
Vučić stigao u Pariz, očekuje ga ručak sa Makronom u Jelisejskoj palati
Vesti online 09.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u danas u Pariz, na poziv predsednika Francuske Emanuela Makrona. Predsednika Vučića kasnije očekuje radni ručak u Jelisejskoj palati koji će predsednik Makron prirediti u njegovu čast. Vučić je uoči… »
Vučić danas sa Makronom u Parizu
RTS 09.04.2025
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u Parizu, na poziv predsednika Republike Francuske Emanuela Makrona. Tom prilikom, dvojica zvaničnika razgovaraće tokom radnog ručka koji u čast predsednika Vučića priređuje predsednik Makron… »
Vučić stigao u Pariz, očekuje ga ručak sa Makronom u Jelisejskoj palati
Telegraf 09.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u danas u Pariz, na poziv predsednika Francuske Emanuela Makrona. Predsednika Vučića kasnije očekuje radni ručak u Jelisejskoj palati koji će predsednik Makron prirediti u njegovu čast. Vučić je uoči… »
Vučić danas sa Makronom u Parizu
Danas 09.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće danas u Parizu na poziv predsednika Francuske Emanuela Makrona. Dvojica predsednika će „razgovarati tokom radnog ručka koji u čast predsednika Vučića priređuje predsednik Makron“, navodi se u… »
Vučić danas u Parizu na poziv francuskog predsednika Makrona
Blic 09.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće u danas u Parizu na poziv predsednika Francuske Emanuela Makrona, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike. Tom prilikom, navodi se, dvojica zvaničnika razgovaraće tokom radnog… »
Vučićev sastanak sa Makronom, stupanje na sangu novih američkih carinskih mera i nastavak četvrtfinala Lige šampiona: O…
Nedeljnik 09.04.2025
Dobro jutro. Pogledajte šta nas sve od važnih dešavanja danas očekuje. NAJVAŽNIJI DOGAĐAJI DANA Svet Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u poseti Parizu, gde će danas na radnom ručku razgovarati sa francuskim kolegom Emanuelom Makronom. Na… »
Vučić danas u Parizu: Predsednik Srbije gost Emanuela Makrona
Kurir 09.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće u danas u Parizu na poziv predsednika Francuske Emanuela Makrona. Tom prilikom, navodi se, dvojica zvaničnika razgovaraće tokom radnog ručka koji u čast predsednika Vučića priređuje predsednik Makron… »
Vučić danas u Parizu na poziv francuskog predsednika Makrona
Telegraf 09.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće u danas u Parizu na poziv predsednika Francuske Emanuela Makrona, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike. Tom prilikom, navodi se, dvojica zvaničnika razgovaraće tokom radnog… »
Vučić sutra u Parizu na radnom ručku sa Makronom
Danas 08.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi sutra u Parizu gde će na radnom ručku razgovarati sa francuskim kolegom Emanuelom Makronom, saopštila je Vučićeva pres služba. Dvojica predsednika će „razgovarati tokom radnog ručka koji u čast… »
Vesti dana »

"Petorica su me tukla, razbili su mi glavu": Napadnut student čiji je otac general penzionisan zbog blokada
N1 Info pre 1 satjoš 18 povezanih

Nove američke carine od 50 odsto za čelik i aluminijum stupile na snagu
Novi magazin pre 1 satjoš 22 povezane

Tuča između privatnog obezbeđenja investitora i građana u Bloku 4
N1 Info pre 33 minutajoš 10 povezanih

Đoković pred duel sa Zverevim: Znam šta mi je činiti, očekujem kvalitetan meč
RTS pre 2 satajoš 23 povezane