Povezane vesti

BLOG Studenti Medicinskog u Nišu pozvali na hitnu akciju: „Naš dekan Aleksandar Mitić spreman na sve“

BLOG Studenti Medicinskog u Nišu pozvali na hitnu akciju: „Naš dekan Aleksandar Mitić spreman na sve“

Nova 10.04.2025
Neformalna grupa studenata Medicisnikog fakulteta saopštila je da je u zgradu fakulteta u toku popodneva ušlo oko 15 policijskih inspektora. Policajci su od studenata koje su zatekli u zgradi fakulteta tražili lične karte na uvid, po nalogu Osnovnog… »
Vučić: Sam sam ušao u Klinički centar; Studenti: Dotična institucija ne odlučuje ko ima pristup intenzivnoj nezi (VIDEO)

Vučić: Sam sam ušao u Klinički centar; Studenti: Dotična institucija ne odlučuje ko ima pristup intenzivnoj nezi (VIDEO)

Insajder 10.04.2025
“Niko nije hteo da me pusti, ja sam sam ušao u Klinički centar i obišao pacijente”, tako predsednik odgovara na šesti zahtev studenata i poručuje da je ispunjen. Nedavno su studenti u blokadi, zatražili smenu nadležnih u Kliničkom centru, koji su… »
Bicikliste na pauzi u Lambahu dočekala gozba

Bicikliste na pauzi u Lambahu dočekala gozba

Novi magazin 10.04.2025
Studenti biciklisti koji idu do Strazbura danas voze od Linca do Salcburga, a napravili su pauzu u mestu Lambah, gde su im ljudi iz Belog Blata iz okoline Zrenjanina pripremili doček i gozbu. Student Đorđe rekao je reporteru TV Nova Radovanu Seratliću da… »
Studenti Medicinskog fakulteta u Novom Sadu: Ulazak na intenzivnu negu mora da odobri lekar

Studenti Medicinskog fakulteta u Novom Sadu: Ulazak na intenzivnu negu mora da odobri lekar

Insajder 10.04.2025
Studenti Medicinskog fakulteta u Novom Sadu u blokadi poručili su danas predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da njegov ili bilo čiji ulazak u zdravstvenu jedinicu intenzivne nege mora da odobri lekar. Vučić je juče, govoreći o šestom zahtevu studenata… »
Studenti medicine odgovorili Vučiću: Oko ulaska u intenzivnu negu konsultujte se sa profesorom Macutom

Studenti medicine odgovorili Vučiću: Oko ulaska u intenzivnu negu konsultujte se sa profesorom Macutom

Danas 10.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je juče da je šesti zahtev studenata ispunjen, jer je sam odlučio da uđe u odeljenje intenzivne nege, iako je to suprotno protokolima, i obiđe povređene u požaru u diskoteci u Kočanima. Na to su mu odgovorili… »
Studenti medicine odgovorili Vučiću

Studenti medicine odgovorili Vučiću

Pravda 10.04.2025
Studenti u blokadi Medicinskog fakulteta u Novom Sadu obratili su se predsedniku Aleksandru Vučiću na mreži X, nakon što je on rekao da je "sam ušao kod pacijenata povređenih u Kočanima", te da je šesti zahtev ispunjen. - Gospodine predsedniče, kao dobar… »
Studenti medicine u blokadi u Novom Sadu odgovorili Vučiću: „Ulazak na intenzivnu negu mora da odobri lekar. Da ponovimo…

Studenti medicine u blokadi u Novom Sadu odgovorili Vučiću: „Ulazak na intenzivnu negu mora da odobri lekar. Da ponovimo…

Nova 10.04.2025
Studenti u blokadi Medicinskog fakulteta u Novom Sadu obratili su se predsedniku Aleksandru Vučiću na mreži X, nakon što je on rekao da je "sam ušao kod pacijenata povređenih u Kočanima", te da je šesti zahtev ispunjen. „Gospodine predsedniče, kao dobar… »
Studenti medicine u Novom Sadu u blokadi: Predsedniče, lekar mora da odobri ulazak u jedinicu intenzivne nege

Studenti medicine u Novom Sadu u blokadi: Predsedniče, lekar mora da odobri ulazak u jedinicu intenzivne nege

N1 Info 10.04.2025
Studenti u blokadi Medicinskog fakulteta u Novom Sadu obratili su se predsedniku Aleksandru Vučiću na mreži X, nakon što je on rekao da je "sam ušao kod pacijenata povređenih u Kočanima", te da je šesti zahtev ispunjen. „Gospodine predsedniče, kao dobar… »
Studenti medicine poručili Vučiću da lekar mora da odobri ulazak u intenzivnu negu

Studenti medicine poručili Vučiću da lekar mora da odobri ulazak u intenzivnu negu

Vreme 10.04.2025
„Za više informacija i pravilima ulaska u jedinice intenzivne nege predlažemo da se konsultujete sa profesorom Macutom“, poručili su studenti Vučiću. Studenti u blokadi Medicinskog fakulteta u Novom Sadu obratili su se predsedniku Aleksandru Vučiću na… »
Šesti zahtev zaintrigirao i ombudsmana

Šesti zahtev zaintrigirao i ombudsmana

Nova 10.04.2025
Zdravlje i dostojanstvo moraju biti iznad politike, poručuju studenti u blokadi. Nakon što su objavili i 6. zahtev, oglasio se Ombudsman. Zaštitnik građana Zoran Pašalić poručio je da će ispitati sve okolnosti koje su navedene u šestom zahtevu studenata… »
Studenti Medicinskog fakulteta poručili Vučiću: Ulazak u jedinicu intenzivne nege mora biti odobren

Studenti Medicinskog fakulteta poručili Vučiću: Ulazak u jedinicu intenzivne nege mora biti odobren

Radio 021 10.04.2025
Studenti Medicinskog fakulteta u Novom Sadu u blokadi reagovali su na izjavu predsednika Aleksandra Vučića u vezi sa njegovom posetom intenzivnoj jedinici Kliničkog centra Srbije. Naime, Vučić je juče izjavio da je "sam ušao u Klinički centar Srbije kako… »

Vesti dana »