Повезане вести
БЛОГ Студенти Медицинског у Нишу позвали на хитну акцију: „Наш декан Александар Митић спреман на све“
Нова 10.04.2025
Неформална група студената Медицисниког факултета саопштила је да је у зграду факултета у току поподнева ушло око 15 полицијских инспектора. Полицајци су од студената које су затекли у згради факултета тражили личне карте на… »
Вучић: Сам сам ушао у Клинички центар; Студенти: Дотична институција не одлучује ко има приступ интензивној нези (ВИДЕО)
Инсајдер 10.04.2025
“Нико није хтео да ме пусти, ја сам сам ушао у Клинички центар и обишао пацијенте”, тако председник одговара на шести захтев студената и поручује да је испуњен. Недавно су студенти у блокади, затражили смену надлежних у… »
Бициклисте на паузи у Ламбаху дочекала гозба
Нови магазин 10.04.2025
Студенти бициклисти који иду до Стразбура данас возе од Линца до Салцбурга, а направили су паузу у месту Ламбах, где су им људи из Белог Блата из околине Зрењанина припремили дочек и гозбу. Студент Ђорђе рекао је репортеру ТВ… »
Студенти Медицинског факултета у Новом Саду: Улазак на интензивну негу мора да одобри лекар
Инсајдер 10.04.2025
Студенти Медицинског факултета у Новом Саду у блокади поручили су данас председнику Србије Александру Вучићу да његов или било чији улазак у здравствену јединицу интензивне неге мора да одобри лекар. Вучић је јуче, говорећи о… »
Студенти медицине одговорили Вучићу: Око уласка у интензивну негу консултујте се са професором Мацутом
Данас 10.04.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је јуче да је шести захтев студената испуњен, јер је сам одлучио да уђе у одељење интензивне неге, иако је то супротно протоколима, и обиђе повређене у пожару у дискотеци у Кочанима… »
Студенти медицине одговорили Вучићу
Правда 10.04.2025
Студенти у блокади Медицинског факултета у Новом Саду обратили су се председнику Александру Вучићу на мрежи КС, након што је он рекао да је "сам ушао код пацијената повређених у Кочанима", те да је шести захтев испуњен. -… »
Студенти медицине у блокади у Новом Саду одговорили Вучићу: „Улазак на интензивну негу мора да одобри лекар. Да поновимо…
Нова 10.04.2025
Студенти у блокади Медицинског факултета у Новом Саду обратили су се председнику Александру Вучићу на мрежи КС, након што је он рекао да је "сам ушао код пацијената повређених у Кочанима", те да је шести захтев испуњен… »
Студенти медицине у Новом Саду у блокади: Председниче, лекар мора да одобри улазак у јединицу интензивне неге
Н1 Инфо 10.04.2025
Студенти у блокади Медицинског факултета у Новом Саду обратили су се председнику Александру Вучићу на мрежи КС, након што је он рекао да је "сам ушао код пацијената повређених у Кочанима", те да је шести захтев испуњен… »
Студенти медицине поручили Вучићу да лекар мора да одобри улазак у интензивну негу
Време 10.04.2025
„За више информација и правилима уласка у јединице интензивне неге предлажемо да се консултујете са професором Мацутом“, поручили су студенти Вучићу. Студенти у блокади Медицинског факултета у Новом Саду обратили су се… »
Шести захтев заинтригирао и омбудсмана
Нова 10.04.2025
Здравље и достојанство морају бити изнад политике, поручују студенти у блокади. Након што су објавили и 6. захтев, огласио се Омбудсман. Заштитник грађана Зоран Пашалић поручио је да ће испитати све околности које су наведене у… »
Студенти Медицинског факултета поручили Вучићу: Улазак у јединицу интензивне неге мора бити одобрен
Радио 021 10.04.2025
Студенти Медицинског факултета у Новом Саду у блокади реаговали су на изјаву председника Александра Вучића у вези са његовом посетом интензивној јединици Клиничког центра Србије. Наиме, Вучић је јуче изјавио да је "сам ушао у… »
Вести дана »
Председник Бенина: Спречен покушај државног удара, сви учесници биће кажњени
РТВ пре 1 сатјош 31 повезана
Протест судија, тужилаца и адвоката „Правосуђе још има снаге“: Шта се догодило на данашњем протесту судија и тужилаца Судија Управног суда: Не постоје “блокадери судије и тужиоци”, већ само људи који раде своје послове
Озон пресс пре 6 сатијош 23 повезане
"Обараћемо руске авионе и дронове": Овакву претњу Путин није добио од почетка рата у Украјини
Мондо пре 4 сатијош 51 повезана