Povezane vesti
Veliki broj traktorista stigao do Pionirskog parka
Telegraf 11.04.2025
Video: Veliki broj traktorista stigao do Pionirskog parka. Veliki broj poljoprivrednika, koji su se uputili u Beograd na svojim traktorima kako bi prisustvovali velikom narodnom skupu koji se održava od 11. do 13. aprila, stigli su u toku noći i nalaze… »
Veliki skup SNS: Razvijena zastava Srbije od 200 metara, Vučić: Tek je zagrevanje, sutra je ono najvažnije (foto, video)
Blic 11.04.2025
Tri bine, štandovi, govori i koncert biće deo centralnog skupa u subotu u 17 sati, koju organizuje Pokret za narod i državu iza koga stoji, pre svih, vladajuća Srpska napredna stranka (SNS) i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Naprednjaci poručuju da je… »
Skup SNS u Beogradu: Razvijena zastava duga 200 metara, uručene medalje i zahvalnice "Studentima 2.0"
NIN 11.04.2025
U centru Beograda danas se obeleževa prvi dan trodnevnog skupa "Pokreta za narod i državu" predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji će trajati do 13. aprila. Tokom trodnevne manifestacije pod nazivom "Ne damo Srbiju" biće održan, kako je najavljeno… »
Ekološki ustanak: Premeštanje vozila sa nekoliko lokacija u centru Beograda radi pripreme režimskog skupa je nedopustivo
Danas 11.04.2025
Ekološki ustanak saopštio je večeras da su komunalne služe u Beogradu „protivpravno“ danas premeštale vozila iz centra grada zbog predstojećeg skupa vlasti, te najavio da će protiv odgovornih za to podneti krivičnu prijavu. U centru Beograda, od sutra do… »
Vučić dočekao traktoriste koji su stigli na veliki narodni skup u Beogradu, stigli i Srbi sa Kosova i Metohije
RTV 11.04.2025
BEOGRAD - Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić dočekao je tokom noći traktoriste koji su stigli na veliki narodni skup u Beogradu. "2 sata ujutro. Dočekao sam traktoriste, srpske domaćine, koji ne daju Srbiju", napisao je Vučić na Instagramu… »
Traktori ponovo ispred Pionirskog parka, dočekao ih predsednik Srbije (FOTO)
Insajder 11.04.2025
Traktori su noćas ponovo postavljeni oko Pionirskog parka. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svojoj Instagram stranici da je on u toku noći dočekao traktoriste. 'Dva sata ujutro. Dočekao sam traktoriste, srpske domaćine, koji ne daju… »
Vučić noćas dočekao traktoriste kod Skupštine (foto)
Pravda 11.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu da je noćas dočekao traktoriste kod Skupštine. - Dva sata ujutro. Dočekao sam traktoriste, srpske domaćine, koji ne daju Srbiju - objavio je Vučić. Na snimku koji je objavljen na Instagram… »
Ispred Narodne skupštine šatori, frižideri i džakovi sa ćumurom
Serbian News Media 11.04.2025
Uveliko traju pripreme za trodnevni skup „Pokreta za narod i državu“ predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji se održava od 11. do 13. aprila. Centar Beograda večeras podseća na prostor za vašar – postavljeni su šatori, donosi se ćumur za roštilj… »
Vučić dočekao traktoriste koji su stigli na narodni skup u Beogradu (foto)
Blic 11.04.2025
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić dočekao je tokom noći traktoriste koji su stigli na veliki narodni skup u Beogradu. - 2 sata ujutro. Dočekao sam traktoriste, srpske domaćine, koji ne daju Srbiju - napisao je Vučić na Instagramu. Predsednik… »
Ćacilend 2.0: Pogledajte kako jutros izgleda prostor ispred Skupštine – na sve strane šatori, traktori, monitira se i bina FOTO…
Nova 11.04.2025
Ovog jutra Pionirski park u samom centru Beograda podseća na prostor na kom će biti organizovan vašar, s obzirom na to da su juče postavljeni šatori, namontirana bina, džakovi sa ćumurom i zamrzivači. Noćas su pristigli i traktoristi, mahom iz Vojvodine… »
Vučić noćas dočekao traktore koji dolaze na miting (VIDEO)
Danas 11.04.2025
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije i neformalni lider SNS, a idejni tvorac Pokreta za narod i državu čiji trodnevni skup počinje danas, objavio je na Instagramu da je noćas dočekao traktoriste kod Skupštine. On je na Instagramu napisao:“Dva sata ujutro… »
Poljoprivrednici iz svih delova Srbije stigli u Beograd na svenarodni skup Srpski domaćini složni: Vučić ne da Srbiju, ne damo…
Kurir 11.04.2025
Poljoprivrednici, koji su se uputili u Beograd na svojim traktorima kako bi prisustvovali narodnom skupu koji se održava od danas pa do nedelje, stigli su u toku noći i nalaze se kod Pionirskog parka. Veliki broj traktora je oko Pionirskog parka, a na… »
Vučić noćas dočekao traktore kod Skupštine
Novi magazin 11.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu da je noćas dočekao traktoriste kod Skupštine. „Dva sata ujutro. Dočekao sam traktoriste, srpske domaćine, koji ne daju Srbiju“, objavio je Vučić. Објава коју дели Aleksandar Vučić… »
Veliki broj traktorista stigao do Pionirskog parka
RTV 11.04.2025
STARA PAZOVA - Veliki broj poljoprivrednika, koji su se uputili u Beograd na svojim traktorima kako bi prisustvovali velikom narodnom skupu koji se održava od 11. do 13. aprila, stigli su u toku noći i nalaze se kod Pionirskog parka. Veliki broj traktora… »
VIDEO Kolona traktora tajno stigla u Beograd: Snimljeni na ulicama u dva sata ujutru, kreću se pod pratnjom policije
Nova 11.04.2025
Posle šatora, ćumura za roštilj i zamrzivača koji su sinoć postavljeni ispred Pionirskog parka kod Narodne Skupštine, noćas su i to pod pratnjom policije, pristigli i traktori. Centar Beograda već danima podseća na prostor za vašare, a od jutro tu su i… »
Vučić noćas dočekao traktore kod Skupštine
N1 Info 11.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu da je noćas dočekao traktoriste kod Skupštine. „Dva sata ujutro. Dočekao sam traktoriste, srpske domaćine, koji ne daju Srbiju“, objavio je Vučić. A post shared by Aleksandar Vučić… »
Veliki broj traktorista stigao do Pionirskog parka uoči velikog narodnog skupa: Dočekao ih Vučić
Euronews 11.04.2025
Veliki broj poljoprivrednika, koji su se uputili u Beograd na svojim traktorima kako bi prisustvovali velikom narodnom skupu koji se održava od 11. do 13. aprila, stigli su u toku noći i nalaze se kod Pionirskog parka. Veliki broj traktora nalazi se oko… »
"Ovaj skup za nas znači mnogo, želimo da Srbija procveta" Traktorista iz Rume došao u Beograd: Mi smo seljaci, hoćemo da…
Kurir 11.04.2025
Još 35 sati ostalo je do početka svenarodnog skupa " Ne damo Srbiju".Centralni događaj na kome će govoriti i predsednik Vučić, biće održan sutra u 19 časova, a on je noćas obišao i studente koji žele da uče u Pionirskom parku i poručio da su upravo oni… »
Srpski domaćini koji ne daju Srbiju! Vučić dočekao traktoriste koji su stigli na narodni skup u Beogradu
Kurir 11.04.2025
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić dočekao je tokom noći traktoriste koji su stigli na veliki narodni skup u Beogradu. "2 sata ujutro. Dočekao sam traktoriste, srpske domaćine, koji ne daju Srbiju", napisao je Vučić na Instagramu. Predsednik… »
Predsednik: Hoću da sačuvam normalnu Srbiju, Pokret će napraviti plan razvoja do 2035. godine
RTV 11.04.2025
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će se boriti svim sredstvima da ne dođe do osvete nakon, kako je rekao, svega što je narod prošao u prethodnih pet meseci i da sačuva normalnu Srbiju. "Postoji velika opasnost i da mi sebe… »
"Klečaću na kolenima": Vučić: Hoću da sačuvam normalnu Srbiju, da pametniji popušta i ne sveti se
Blic 11.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će se boriti svim sredstvima da ne dođe do osvete nakon, kako je rekao, svega što je narod prošao u prethodnih pet meseci i da sačuva normalnu Srbiju. "Postoji velika opasnost i da mi sebe… »
Vesti dana »

„Demonstranti su promašili moju adresu“: Vladimir Đukanović poručuje da jedva čeka da odgovaraju oni što su mu dolazili pod prozor
Nova pre 19 minutajoš 28 povezanih

Tužilac traži pritvor za Momirovića i ostale uhapšene, advokat: "Ovo je klasičan politički proces"
NIN pre 5 satijoš 51 povezana

TSC dobio bački derbi, OFK Beograd neverovatnim autogolom pobedio Javor
Euronews pre 1 satjoš 38 povezanih

Nova fišing prevara: Građani dobijaju poruke sa obaveštenjima o navodno neplaćenim saobraćajnim kaznama
Euronews pre 1 satjoš 27 povezanih

TOK traži pritvor za sve osumnjičene u slučaju rekonstrukcije pruge od Novog Sada do mađarske granice
Insajder pre 6 satijoš 23 povezane