Povezane vesti
Muzičar pušten na slobodu, odmah se oglasio: Mile Kekin pred nastup u Beogradu poručio: "Četiri službena lica su mi ušla…
Blic 12.04.2025
Muzičar Mile Kekin, nekadašnji frontmen benda "Hladno pivo", uhapšen je danas, a posle ispitivanja u USKOK-u pušten je na slobodu, nakon što je izneo svoju odbranu. Kekin je u USKOK-u (Kancelariju za suzbijanje korupcije i organizovanog kriminala)… »
Kekin: Ja i dalje ne znam šta sam skrivio
Danas 12.04.2025
Hrvatski muzičar Mile Kekin, koji je danas bio uhapšen, objavio je na društvenim mrežama da će se sutra pojaviti na beogradskom koncertu. „Ja i dalje ne znam šta sam skrivio. Dosad sam samo čitao o tome, a sada o tome mogu i pisati pesme“… »
Advokat Mileta Kekina: Hrvatski USKOK neće tražiti pritvor za mog klijenta, postupao je po zakonu i nikog nije podsticao na…
Danas 11.04.2025
Advokat Mileta Kekina, Čedo Prodanović izjavio je danas da tužilaštvo neće tražiti istražni zatvor za tog rok pevača koji će se u postupku braniti sa slobode. „Kekin je dao odbranu, odgovarao je na pitanja i ukazao na apsurdnost inkriminacija… »
Vesti dana »

Umro titov unuk Joška Broz: Oglasio se ministar Dačić: "Sa nevericom sam primio vest, napustio nas je moj drug i prijatelj"
Blic pre 55 minutajoš 2 povezane

"Odvratno, punjeno svinjarijama,: Sramotno!" Ilon Mask pobesneo zbog Trampovog "velikog, prelepog zakona": Ne mogu više ovo da podnesem!
Blic pre 29 minutajoš 1 povezana

(Foto): Igor Jurić čestitao 18. rođendan devojčici koju je oteo Malčanski berberin: Objavio fotografiju i uputio joj ove 3 reči
Blic pre 25 minutajoš 1 povezana