Повезане вести

Музичар пуштен на слободу, одмах се огласио: Миле Кекин пред наступ у Београду поручио: "Четири службена лица су ми ушла у…

Музичар пуштен на слободу, одмах се огласио: Миле Кекин пред наступ у Београду поручио: "Четири службена лица су ми ушла у…

Блиц 12.04.2025
Музичар Миле Кекин, некадашњи фронтмен бенда "Хладно пиво", ухапшен је данас, а после испитивања у УСКОК-у пуштен је на слободу, након што је изнео своју одбрану. Кекин је у УСКОК-у (Канцеларију за сузбијање корупције и… »
Кекин: Ја и даље не знам шта сам скривио

Кекин: Ја и даље не знам шта сам скривио

Данас 12.04.2025
Хрватски музичар Миле Кекин, који је данас био ухапшен, објавио је на друштвеним мрежама да ће се сутра појавити на београдском концерту. „Ја и даље не знам шта сам скривио. Досад сам само читао о томе, а сада о томе могу и… »
Адвокат Милета Кекина: Хрватски УСКОК неће тражити притвор за мог клијента, поступао је по закону и никог није подстицао на…

Адвокат Милета Кекина: Хрватски УСКОК неће тражити притвор за мог клијента, поступао је по закону и никог није подстицао на…

Данас 11.04.2025
Адвокат Милета Кекина, Чедо Продановић изјавио је данас да тужилаштво неће тражити истражни затвор за тог рок певача који ће се у поступку бранити са слободе. „Кекин је дао одбрану, одговарао је на питања и указао на апсурдност… »

Вести дана »