Povezane vesti
Kaznili italijana, Španac pati?! Karlos Alkaraz tvrdi da je žrtva Sinerovog doping skandala
Večernje novosti 16.04.2025
ŠPANAC Karlos Alkaraz iza sebe ima lošu godinu, a osvajanjem Monte Karla pao mu je "kamen sa srca" FOTO: Tanjug/AP Ispao je u Majamiju na startu od Dejvida Gofana, pre toga ga je Džek Drejper savladao u polufinalu Indijan Velsa. Sve to mu je teško palo… »
"Svaki put me to pitate, a ja dotakao dno": Mislili su teško Sineru, a Alkaraz prolazio kroz dramu
Mondo 16.04.2025
Iako je Janik Siner suspendovan zbog dopinga, zapravo je njegov rival Karlos Alkaraz prolazio kroz veću dramu jer su ga svakodnevno pritiskali da mu "otme" prvo mesto. To ga je slomilo i dotakao je dno. Španski teniser Karlos Alkaraz ima samo 21 godinu i… »
Vesti dana »
Lokalni izbori 2026: Tesno u više mesta, Vučić proglasio pobedu koalicije oko SNS
BBC News pre 26 minutajoš 32 povezane
Tri slike lokalnih izbora 2026: Kakvu skicu crtaju za parlamentarne
BBC News pre 1 satjoš 48 povezanih
NDNV: Zahtevamo hitnu reakciju nadležnih zbog brutalnog napada na studenta i novinara Lazara Dinića
Moj Novi Sad pre 7 satijoš 21 povezana
Španija zatvorila vazdušni prostor za američke avione, Tramp preti zauzimanjem ostrva Karg
BBC News pre 6 satijoš 23 povezane
Milanović otkazao samit na Brionima, kao razlog naveo Vučića; Vučić: Meni tamo nije mesto
RTV pre 3 satajoš 23 povezane