Povezane vesti
Ovako su se upoznali Milica i Željko Mitrović: "Uložio sam mnogo energije da je osvojim"
Mondo 17.04.2025
Željko i Milica Mitrović više od dve decenije su u skladnom braku, a malo ko zna kako je počela zapravo njihova ljubavna priča. Kako su oboje bili u medijima, upravo se na Trećem kanalu dogodio njihov sudbinski susret. Željko je bio gost u njenoj… »
"Uložio sam mnogo energije da je osvojim": Ovako su se upoznali Milica i Željko Mitrović, bio je sudbinski susret: "Danas se…
Blic 17.04.2025
Željko i Milica Mitrović više od dve decenije su u skladnom braku, a malo ko zna kako je počela zapravo njihova ljubavna priča. Kako su oboje bili u medijima, upravo se na Trećem kanalu dogodio njihov sudbinski susret. Naime, Željko je bio gost u njenoj… »
Vesti dana »
Zelenski prvi put u Srbiji otkako je predsednik Ukrajine i početka ruske invazije
BBC News pre 50 minutajoš 46 povezanih
"Brat mi je okružen požarima" Darko Tanasijević zabrinut, ponovo se oglasio: Svi su evakuisani iz naselja, vatra se brzo širi
Kurir pre 1 satjoš 46 povezanih
Predsednik Republike o još uvek neraspisanim izborima: Očekujem izbornu pobedu i u Beogradu i Novom Sadu
Insajder pre 2 satajoš 31 povezana
(Foto) "Pao" šaner lažnjaka u Novom Pazaru: Inspekcija upala u objekat i otkrila kopije poznatih marki vredne 13,6 miliona, radnici radili "na crno"
Blic pre 1 satjoš 50 povezanih
Stiglo novo upozorenje RHMZ-a! Do ponoći će pljuštati u Sremu i Bačkoj. Tutnjaće i gromovi, a biće i vetra.
Dnevnik pre 1 satjoš 56 povezanih