Povezane vesti
Ovo bi bilo sramota svakog pevača da prizna: Ovaj folker otkrio šta je doživeo na sopstvenom nastupu: "Menadžer mi se nije…
Blic 18.04.2025
Pevač Peđa Medenica priznao je ono što bi malo ko od njegovih kolega. On je jednom prilikom ispričao koju neprijatnost je doživeo na početku karijere. Naime, Peđa je na jednom svom nastupu moram da plati ulaz jer ga na ulazu nisu čak ni prepoznali. -… »
Ovo bi bilo sramota svakog pevača da prizna! Evo šta se desilo folkeru na nastupu, takav blam retko ko doživi: Menadžer mi se…
Kurir 18.04.2025
Pevač Peđa Medenica priznao je ono što bi malo ko od njegovih kolega. On je jednom prilikom ispričao koju neprijatnost je doživeo na početku karijere. Naime, Peđa je na jednom svom nastupu moram da plati ulaz jer ga na ulazu nisu čak ni prepoznali. -… »
Vesti dana »

EPS: Popust od sedam odsto za e-račun i plaćanje do 20. u mesecu
Biznis.rs pre 52 minutajoš 32 povezane

Jedanaest meseci od pada nadstrešnice: Studenti i zborovi u više gradova organizuju komemorativne skupove
NIN pre 47 minutajoš 24 povezane

Pucnjava i eksplozije u Minhenu – Oktobarfest zatvoren zbog pretećeg pisma, u toku velika policijska akcija
RTS pre 1 satjoš 32 povezane

Učesnik humanitarne flotili ka Gazi iz Beograda: ‘Spreman sam i na najgore’
Danas pre 4 satijoš 5 povezanih

Velika prognoza RHMZ za oktobar: Hoće li biti miholjskog leta ili da vadimo zimsku odeću?
Nova pre 42 minutajoš 51 povezana