Povezane vesti
"Tada mi se svet srušio" Malo ko zna pesma Dejana Matića krije tešku priču: Voleo bih da nije morala da se snimi
Kurir 19.04.2025
Nema toga ko ne voli opus Dejana Matića da se nije "rasuo na komade" kada je slušao numeru "Amanet". Pevač je dugo godina nije izvodio uživo, a reči ove pesme kriju tužnu životnu priču. Pesma puna emocija govori o stravičnom gubitku bliske i drage osobe… »
"Tada mi se svet srušio": Malo ko zna pesma Dejana Matića krije tužnu životnu priču: "Voleo bih da nije morala da se snimi"…
Blic 19.04.2025
Nema toga ko ne voli opus Dejana Matića da se nije "rasuo na komade" kada je slušao numeru "Amanet". Pevač je dugo godina nije izvodio uživo, a reči ove pesme kriju tužnu životnu priču. Pesma puna emocija govori o stravičnom gubitku bliske i drage osobe… »
Vesti dana »
Marsenić (Novi DSS): Vučić u Ćacilend ulazi kao na privatnu žurku, ostali građani ne
Beta pre 3 minutajoš 19 povezanih
Uklonjeni šatori ispred Skupštine Srbije, postavljaju se objekti za Božićno selo
Newsmax Balkans pre 43 minutajoš 16 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA - Zelenski: Od Trampa sam tražio garancije u trajanju do 50 godina; Žestok napad Rusa na Sumsku oblast
RTV pre 8 minutajoš 29 povezanih