Povezane vesti
Kosovo van Briselskog sporazuma: Za 12 godina Srbi u sve gorem položaju, Albanci ojačavaju državnost
Danas 19.04.2025
Dvanaesta godišnjica Briselskog sporazuma, potpisanog od strane premijera iz Beograda i Prištine, ali i dalje bez ispunjenja glavne obaveze prištinske strane – Asocijacije opština sa srpskom većinom, popularne ZSO. Potpisivani su i usmeno prihvatani, u… »
"U: početku je bio nada, stvarnost dokazala suprotno", Srbi sa Kosova 12 godina nakon Briselskog sporazuma: "Život pod…
Blic 19.04.2025
Danas se navršava 12 godina od kada su tadašnji premijeri Kosova i Srbije Hašim Tači i Ivica Dačić parafirali prvi sporazum o normalizaciji odnosa Beograda i Prištine, koji je poznatiji kao Briselski sporazum. Novinar i književnik Živojin Rakočević… »
Vesti dana »
Povučena „crvena linija“ oko Generalštaba: Završen veliki protest „Mi smo živi zid“, među građanima i Koštunica
Nedeljnik pre 1 danjoš 33 povezane
"Šta ću da radim večeras, mislite da idem da spavam?": Željko Obradović ostao u hali posle drame sa Monakom
Mondo pre 1 danjoš 48 povezanih
Studenti u blokadi i Dijana Hrka: Simbioza ili uzurpacija pokreta i stvaranje kulta ličnosti?
Kurir pre 6 satijoš 43 povezane
Vašington: Ponosan sam na Pokuševskog, znao sam da on to može
Sport klub pre 2 satajoš 106 povezanih
Turski vojni teretni avion srušio se u Gruziji sa 20 vojnika i članova posade
Radio 021 pre 6 satijoš 37 povezanih