Povezane vesti

"Hvala bogu što sam čekao taj pravi trenutak i pravu osobu" Pet godina je prijateljica pokušavala da upozna Aleksandra…

"Hvala bogu što sam čekao taj pravi trenutak i pravu osobu" Pet godina je prijateljica pokušavala da upozna Aleksandra…

Kurir 22.04.2025
Harmonikaš Aleksandar Aca Sofronijević priča je o svojoj ženi Kosani i kako je došlo do susreta s njom. Baš kao i svi u tinejdžerskim godinama i Aleksandar Aca Sofronijević se zaljubljivao, prvi put je to bilo u osnovnoj školi, vezu je imao prvi… »
(Video) "kafana mi je pokazala šta je život, kako je surovo": Aca Sofronijević je već sa 16 godina počeo da radi: "Osećao…

(Video) "kafana mi je pokazala šta je život, kako je surovo": Aca Sofronijević je već sa 16 godina počeo da radi: "Osećao…

Blic 21.04.2025
Gost emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje večeras, u ponedeljak, u 22 sata samo na Blic televiziji je harmonikaš Aleksandar Aca Sofronijević koji u svojoj ispovesti govori o detaljima iz života koji nisu bili nimalo… »
(Video) "svirao sam emisiju kada sam saznao da je baka pokojna": Aci Sofornijeviću je to jedan od najtežih trenutaka u…

(Video) "svirao sam emisiju kada sam saznao da je baka pokojna": Aci Sofornijeviću je to jedan od najtežih trenutaka u…

Blic 21.04.2025
Jedan od naših najpoznatijih muzičara Aleksandar Aca Sofronijević detinjsvto je proveo u Kraljevu, a osim mame i tate njega je odgajala i baka za koju je bio veoma vezan o čemu priča u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se… »
(Video) "hvala bogu što sam čekao taj pravi trenutak i pravu osobu": Pet godina je prijateljica pokušavala da upozna…

(Video) "hvala bogu što sam čekao taj pravi trenutak i pravu osobu": Pet godina je prijateljica pokušavala da upozna…

Blic 21.04.2025
Poznati harmonikaš Aleksandar Aca Sofronijević u emisjii "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje večeras, u ponedeljak u 22 sata na Blic televiziji priča o svojoj ženi, Kosani i kako je došlo do susreta sa njom. Baš kao i svi u… »
(Video) "posledice su bile 128 kilograma": Aca Sofronijević nije mogao pertle da veže: "Probušio sam kašiku, smanjio hranu…

(Video) "posledice su bile 128 kilograma": Aca Sofronijević nije mogao pertle da veže: "Probušio sam kašiku, smanjio hranu…

Blic 21.04.2025
Aca Sofronijević jedan od najpoznatijih muzičara sa naših prostora gost je emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje samo na Blic televiziji ponedeljkom u 22 sata u kojoj otvroeno govori o problemu sa kilogramima. Muzičar… »

Vesti dana »