Povezane vesti

Nataša Bekvalac prekinula nastup pa se obratila devojci iz publike: Ja sam želela da imam porodicu, decu, muškarca...

Nataša Bekvalac prekinula nastup pa se obratila devojci iz publike: Ja sam želela da imam porodicu, decu, muškarca...

Kurir 22.04.2025
Nataša Bekvalac se na svom nastupu obratila devojci u publici koja je slavila devojačko veče i poželela joj srećan i uspešan brak. Ove njene reče nikoga nisu ostavile ravnodušnim. Naime, pevačica je na svom nastupu izvodila najveće hitove uz koje su se… »
(Video): Nataša Bekvalac prekinula nastup zbog devojke koja je slavila devojačko veče: "Želim da ti se nikada ne desi isto što…

(Video): Nataša Bekvalac prekinula nastup zbog devojke koja je slavila devojačko veče: "Želim da ti se nikada ne desi isto što…

Blic 22.04.2025
Pevačica Nataša Bekvalac se na svom nastupu obratila devojci u publici koja je slavila devojačko veče i poželela joj srećan i uspešan brak. Ove njene reče nikoga nisu ostavile ravnodušnim. Naime, Nataša Bekvalac je na svom nastupu izvodila najveće hitove… »

Vesti dana »

Andrejeva silna: Gotov posao za 68 minuta

Andrejeva silna: Gotov posao za 68 minuta

Sport klub pre 1 satjoš 50 povezanih
Adelman otkrio stanje Jokić VIDEO

Adelman otkrio stanje Jokić VIDEO

B92 pre 32 minutajoš 53 povezane
SDA protiv izmena pravosudnih zakona

SDA protiv izmena pravosudnih zakona

Radio sto plus pre 7 minutajoš 19 povezanih
Vučić sa Martom Kos o odnosima Srbije i EU Novo

Vučić sa Martom Kos o odnosima Srbije i EU Novo