Povezane vesti

Nataša Bekvalac prekinula nastup pa se obratila devojci iz publike: Ja sam želela da imam porodicu, decu, muškarca...

Nataša Bekvalac prekinula nastup pa se obratila devojci iz publike: Ja sam želela da imam porodicu, decu, muškarca...

Kurir 22.04.2025
Nataša Bekvalac se na svom nastupu obratila devojci u publici koja je slavila devojačko veče i poželela joj srećan i uspešan brak. Ove njene reče nikoga nisu ostavile ravnodušnim. Naime, pevačica je na svom nastupu izvodila najveće hitove uz koje su se… »
(Video): Nataša Bekvalac prekinula nastup zbog devojke koja je slavila devojačko veče: "Želim da ti se nikada ne desi isto što…

(Video): Nataša Bekvalac prekinula nastup zbog devojke koja je slavila devojačko veče: "Želim da ti se nikada ne desi isto što…

Blic 22.04.2025
Pevačica Nataša Bekvalac se na svom nastupu obratila devojci u publici koja je slavila devojačko veče i poželela joj srećan i uspešan brak. Ove njene reče nikoga nisu ostavile ravnodušnim. Naime, Nataša Bekvalac je na svom nastupu izvodila najveće hitove… »

Vesti dana »