Povezane vesti
Oglasili se Britanci o Dodikovim tvrdnjama da su hteli da ga „zveknu“
Danas 22.04.2025
Rekli su mi da je u BiH bila prebačena britanska jedinica uz naređenje, ne da me uhapse, već da me ‘zveknu’, rekao je Dodik. Ambasada Velike Britanije u Bosni i Hercegovini odbacila je tvrdnje predsednika Republike Srpske Milorada Dodika da je ova… »
Od Dodika napravili pokretnu metu: Britanci nisu odustali od paklenog plana da ga sklone, pa i likvidiraju
Večernje novosti 22.04.2025
BRITANCI ne odustaju od plana da Milorada Dodika, predsednika RS privedu, pa čak i likvidiraju prilikom pokušaja hapšenja. "Novosti" su u više navrata pisale da Britanci imaju pakleni plan da sklone Dodika sa političke scene i da će iskoristiti svoje… »
Vesti dana »

Akademski plenum: Najava kontramitinga na Vidovdan - pokušaj da se izazovu sukobi sa nesagledivim posledicama
N1 Info pre 23 minutajoš 19 povezanih

Sudbina bliskog istoka: Može li se situacija između Irana i Izraela otgnuti kontroli?
Mondo pre 1 satjoš 29 povezanih

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 3 minutajoš 32 povezane

Osmi dan blokade u Nemanjinoj: Protest neformalne grupe zaposlenih na univerzitetu nastavljen ispred Vlade Srbije
Euronews pre 9 satijoš 12 povezanih

Briga u IT zajednici: Ukidanje Uredbe o podsticajima destabilizuje poslovanje
Serbian News Media pre 1 satjoš 15 povezanih