Povezane vesti

Kremlj: Rusija je posvećena mirovnim naporima, ali mora se uzeti u obzir naš interes

Kremlj: Rusija je posvećena mirovnim naporima, ali mora se uzeti u obzir naš interes

RTV pre 2 dana
MOSKVA - Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je danas da je Rusija posvećena nastavku mirovnih napora u vezi sa ukrajinskim sukobom, ali da za postizanje bilo kakvog dogovora moraju da se uzmu u obzir ruski interesi. On je naglasio da Moskva ceni… »
Trump smatra da ima dogovor i s Putinom i sa Zelenskim

Trump smatra da ima dogovor i s Putinom i sa Zelenskim

Al Jazeera pre 2 dana
Američki predsjednik kaže da su razgovori sa Zelenskim bili teži nego što je očekivao. Američki predsjednik Donald Trump izjavio je da misli kako ima dogovor o rješavanju rata u Ukrajini i s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom i s ukrajinskim… »
„Mislim da imamo dogovor sa Rusijom, čekamo odgovor Zelenskog“: Tramp izneo „konačnu mirovnu ponudu“

„Mislim da imamo dogovor sa Rusijom, čekamo odgovor Zelenskog“: Tramp izneo „konačnu mirovnu ponudu“

Danas pre 2 dana
Rusija je spremna da zaključi sporazum o okončanju rata, ali sada je neophodno da se o tome dogovori sa Ukrajinom, rekao je američki predsednik Donald Tramp. „Mislim da je Rusija spremna. Mislim da imamo dogovor sa Rusijom. Moramo da se dogovorimo sa… »
Tramp i Putin bi mogli uskoro da se sastanu? Evo gde mi mogli da se sretnu predsednik Rusije i predsednik SAD

Tramp i Putin bi mogli uskoro da se sastanu? Evo gde mi mogli da se sretnu predsednik Rusije i predsednik SAD

Kurir pre 2 dana
Taj susret je planiran nakon posete Saudijskoj Arabiji, Kataru i Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Na pitanje novinara hoće li do susreta doći već u Saudijskoj Arabiji, odgovorio je: - Moguće je, ali verovatno neće. Mislim da ćemo se sastati ubrzo… »
Tramp: Mislim da imam dogovor i sa Putinom i sa Zelenskim

N1 Info pre 2 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da misli da ima dogovor i sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom i sa ukrajinskim predsednikom Volodimirom Zelenskim o okončanju rata u Ukrajini, preneo je Rojters. Govoreći u Beloj… »
Tramp: Mislim da imam dogovor sa Putinom i Zelenskim

Tramp: Mislim da imam dogovor sa Putinom i Zelenskim

Vesti online pre 2 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da misli da ima dogovor i sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom i sa ukrajinskim predsednikom Vladimirom Zelenskim za rešavanje rata u Ukrajini. Tramp je rekao novinarima u Beloj kući da je, međutim… »
Kraj rata u Ukrajini?

Kraj rata u Ukrajini?

Pravda pre 2 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da misli da ima dogovor i sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom i sa ukrajinskim predsednikom Vladimirom Zelenskim za rešavanje rata u Ukrajini. Tramp je rekao novinarima u Beloj kući da je, međutim… »

NIN pre 2 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da misli da ima dogovor i sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom i sa ukrajinskim predsednikom Volodimirom Zelenskim o okončanju rata u Ukrajini, preneo je Rojters. Govoreći u Beloj… »

RTV pre 2 dana
VAŠINGTON - Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da misli da ima dogovor i sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom i sa ukrajinskim predsednikom Volodimirom Zelenskim o okončanju rata u Ukrajini, preneo je Rojters… »
Uskoro sastanak američkog i ruskog predsednika: Tramp: Mislim da imam dogovor sa Putinom i Zelenskim za rešavanje rata u…

Uskoro sastanak američkog i ruskog predsednika: Tramp: Mislim da imam dogovor sa Putinom i Zelenskim za rešavanje rata u…

Blic pre 2 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da misli da ima dogovor i sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom i sa ukrajinskim predsednikom Volodimirom Zelenskim za rešavanje rata u Ukrajini. Tramp je rekao novinarima u Beloj kući da je, međutim… »
Tramp: Mislim da imam dogovor sa Putinom i Zelenskim za rešavanje rata u Ukrajini

Tramp: Mislim da imam dogovor sa Putinom i Zelenskim za rešavanje rata u Ukrajini

Insajder pre 2 dana

Vesti dana »