Povezane vesti
Zelenski: Razgovori u Londonu nisu bili laki, Rusija računala na veliki skandal
RTV 24.04.2025
PRETORIJA - Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas da razgovori ukrajinskih i zapadnih zvaničnika u Londonu nisu bili laki, ali da su bili konstruktivni. "Siguran sam da je Rusija juče računala na veliki skandal", rekao je on na… »
Zelenski: Razgovori ukrajinskih i zapadnih zvaničnika u Londonu nisu bili laki
Vesti online 24.04.2025
Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski izjavio je danas da razgovori ukrajinskih i zapadnih zvaničnika u Londonu nisu bili laki, ali da su bili konstruktivni. – Siguran sam da je Rusija juče računala na veliki skandal – rekao je on na zajedničkoj… »
Vesti dana »
Rusija je ubila opozicionog lidera Alekseja Navaljnog koristeći otrov žabe: London
BBC News pre 52 minutajoš 22 povezane
Poljoprivrednici ne odustaju od blokada, zahtevaju obustavu uvoza hrane koja se proizvodi u Srbiji
N1 Info pre 1 satjoš 22 povezane
Partizan - Spartak: Kakva drama u Humskoj! Crno-beli mogli da reše meč, ali je Spartak zicer Partizana brutalno kaznio!
Kurir pre 7 minutajoš 36 povezanih
"Da napravimo evropsku vojsku, moramo da zaustavimo Putina" 5 država otkrilo nove detalje istrage, udovica Julija optužila Putina: Ubio mi je muža! (foto/video)
Kurir pre 2 minutajoš 18 povezanih
Samo dvoje kolega došlo na sahranu majke Goge Sekulić: Oni su utešili uplaklanu pevačicu slomljenu od bola
Mondo pre 1 satjoš 18 povezanih