Povezane vesti
"Očigledno je da je to rečeno u šali": Trampov intervju o prvih 100 dana krenuo nizbrdo na pitanje o Ukrajini
Mondo 25.04.2025
Donald Tramp je dao intervju o prvih 100 dana svog mandata kada je dao čudan odgovor na pitanje o Ukrajini. Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp dao je veliki intervju za magazin " Tajm" o prvih 100 dana mandata po povratku na vlast u… »
U laži: Su... Duge uši? Tramp pred izbore: Okončaću rat u Ukrajini za 24 časa; Tramp danas: Dobro de, šalio sam se...
Blic 25.04.2025
Američki predsednik Donald Tramp rekao je da je njegova često ponavljana tvrdnja u kampanji da bi rat u Ukrajini mogao da se završi prvog dana njegovog povratka u Ovalnu kancelariju bila šala. U intervjuu za magazin Tajm, objavljenom danas, Tramp je… »
Kličko: Ukrajina će možda morati da se odrekne dela teritorije radi mira
RTV 25.04.2025
KIJEV - Gradonačelnik Kijeva Vitalij Kličko izjavio je danas da će Ukrajina možda morati da se odrekne dela teritorije kao deo mirovnog sporazuma sa Rusijom, usred sve većeg pritiska američkog predsednika Donalda Trampa da prihvati teritorijalne… »
Savet bezbednosti UN će održati sednicu o Ukrajini 29. aprila
RTV 25.04.2025
KITO - Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija održaće sastanak o ukrajinskoj krizi u utorak, 29. aprila, saopštila je stalna misija Rusije pri toj organizaciji. U saopštenju koje je prenela RIA novosti se navodi da će se "sastanak održati u utorak, u… »
Savet bezbednosti UN će održati sednicu o Ukrajini 29. aprila
NIN 25.04.2025
Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija održaće sastanak o ukrajinskoj krizi u utorak, 29. aprila, saopštila je stalna misija Rusije pri toj organizaciji. U saopštenju koje je prenela RIA novosti se navodi da će se "sastanak održati u utorak, u 16.00… »
Tramp: Pregovori o Ukrajini napreduju, ali sve je još krhko
Kurir 25.04.2025
Pregovori o regulisanju ukrajinskog sukoba napreduju, iako situacija na tom polju i dalje ostaje „veoma krhka“, izjavio je američki predsednik Donald Tramp. - Smatram da stvari u vezi sa Rusijom i Ukrajinom napreduju. Nadamo se i dalje. Sve je veoma… »
Tramp šokirao! Mirovni sporazum u Ukrajini veoma blizu, Krim će ostati u Rusiji!
Dnevnik 25.04.2025
VAŠINGTON: Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da pregovori o rešenju sukoba u Ukrajini idu dobro i da je mirovni sporazum "veoma blizu", da ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski "razume" da će Krim ostati u Rusiji u okviru sporazuma… »
Tramp: Mirovni sporazum u Ukrajini je veoma blizu, Krim će ostati u Rusiji
RTV 25.04.2025
VAŠINGTON - Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da pregovori o rešenju sukoba u Ukrajini idu dobro i da je mirovni sporazum "veoma blizu", da ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski "razume" da će Krim ostati u Rusiji u okviru… »
Tramp: Mirovni sporazum u Ukrajini je veoma blizu, Krim će ostati u Rusiji
NIN 25.04.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da pregovori o rešenju sukoba u Ukrajini idu dobro i da je mirovni sporazum "veoma blizu", da ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski "razume" da će Krim ostati u Rusiji u okviru sporazuma, kao i da… »
Tramp: Krim ostaje ruski, Kijev odgovoran za pokretanje sukoba s Moskvom
N1 Info 25.04.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp potvrdio je da želi da prizna okupirani Krim kao ruski. On takođe ne veruje u sposobnost Ukrajine da ikada uđe u NATO. U intervjuu za magazin Tajm, Tramp je još jednom optužio Ukrajinu da je… »
"Krim će biti ruski, ukrajina je kriva za rat": Veliki intervju Trampa za 'Time', američki predsednik bacio sve karte na sto
Kurir 25.04.2025
Predsednik SAD Donald Tramp rekao je da će Krim ostati u sklopu Rusije. Ovo je Tramp izjavio u intervjuu za Time koji je upravo objavljen, a vođen je 22. aprila. U njemu je američki predsednik ponovo okrivio Ukrajinu za početak rata. "Mislim da je… »
"Krim je ruski, ukrajina je kriva za rat": Tramp ponovo šokira, dao eksplozivni intervjuu u kom, naravno, hvali sebe
Blic 25.04.2025
Krim će ostati u sklopu Rusije, izjavio je Donald Tramp u intervjuu za magazin "Tajm" koji je upravo objavljen. U intervjuu koji je vođen 22. aprila američki predsednik ponovno je okrivio Ukrajinu za početak rata. - Mislim da je uzrok početka rata… »
Tramp ponovo optužio Ukrajinu za rat: Da to niste spomenuli, velike su šanse da rat ne bi počeo
Nova 25.04.2025
Američki predsednik Donald Tramp ponovno je, ovaj put u intervjuu za Time, optužio Ukrajinu da je kriva za početak rata. „Ne mislim da će se (Ukrajina) ikada moći pridružiti NATO-u. Mislim da je to bilo – od prvog dana, mislim da je to bilo… »
Tramp poručio: Krim će ostati ruski!
Vesti online 25.04.2025
Američki predsednik Donald Tramp optužio je Kijev za pokretanje sukoba sa Moskvom i istakao da će Krim ostati deo Rusije. Krim ostaje deo Rusije. Kako kaže, uzrok je taj što je Ukrajina počela da govori o ulasku u NATO. – Mislim da je sukob… »
Tramp: Krim će biti ruski, Ukrajina je kriva za rat!
Telegraf 25.04.2025
Predsednik SAD Donald Tramp rekao je da će Krim ostati u sklopu Rusije. Ovo je Tramp izjavio u intervjuu za Time koji je upravo objavljen, a vođen je 22. aprila. U njemu je američki predsednik ponovno okrivio Ukrajinu za početak rata. "Mislim da je… »
Vesti dana »

U 32 grada u Srbiji protest "Vostani Serbije": Mostovi u Beogradu blokirani od 18 časova
Sputnik pre 5 satijoš 20 povezanih

Statika će odlučiti: Kakva je sudbina Železničke stanice u Novom Sadu?
Vreme pre 5 satijoš 21 povezana

Završen sastanak studenata u blokadi i predstavnika Univerziteta u Beogradu
N1 Info pre 4 satijoš 16 povezanih

Rusija će udariti "orešnikom"! Odgovor Moskve mogao bi biti masovni raketni napad, sirene za vazdušnu opasnost širom Ukrajine!
Kurir pre 20 minutajoš 42 povezane

Sedam meseci od pada nadstrešnice u Novom Sadu: Protesti u više od 30 gradova, studenti traže izbore (FOTO/VIDEO)
Insajder pre 5 minutajoš 37 povezanih