Повезане вести
"Изгубила сам бебу и пала у депресију..." Тужна исповест Весна Ђогани: "Кад сам затруднела, Ђоле је причао где баш САД"
Курир 26.04.2025
Певачица Весна Ђогани увек је отворено причала о детаљима из свог живота, па се тако једном приликом дотакла болне теме - када је изгубила бебу. Наиме, Весна је тада признала да је након спонтаног побачаја пала у депресију, због… »
"Изгубила сам бебу и пала у депресију, имала сам терапију": Весна Ђогани искрено о болној теми: "Када сам добила прво дете…
Блиц 26.04.2025
Певачица Весна Ђогани увек је отворено причала о детаљима из свог живота, па се тако једном приликом дотакла болне теме - када је изгубила бебу. Наиме, Весна је тада признала да је након спонтаног побачаја пала у депресију, због… »
Вести дана »
Почиње пријава нелегалних објеката, дигитална платформа отворена у 4.00 - какав је поступак
Н1 Инфо пре 36 минутајош 14 повезаних
Трамп оптужио Зеленског да није прочитао предлог за мир у Украјини
Бета пре 31 минутајош 14 повезаних
Никола Јокић срушио рекорд Мајкла Џордана: Кад је дошао из Сомбора, нико није ово ни помислио
Мондо пре 51 минутајош 16 повезаних
Трампов мир је пукао! Само шест недеља после споразума - Тајланд јутрос напао Камбоџу!
Блиц пре 46 минутајош 9 повезаних
Јутро магловито и облачно, поподне повремени сунчани интервали, температура до 12 степени
Глас Западне Србије пре 16 минутајош 9 повезаних