Povezane vesti

'Nekad je teško prepoznati ko je napisao sastav, učenik ili veštačka inteligencija'

'Nekad je teško prepoznati ko je napisao sastav, učenik ili veštačka inteligencija'

BBC News pre 15 sati
Poslednjih nekoliko godina pojavile su se brojni četbotovi koji pružaju odgovore na različita pitanja, a đaci u školama ih mogu zloupotrebiti za lakše obavljanje školkih obaveza. „Prepričaj mi knjigu Bela griva, ali kao sastav za školu." Ovu… »
‘Nekad je teško prepoznati ko je napisao sastav, učenik ili veštačka inteligencija’

‘Nekad je teško prepoznati ko je napisao sastav, učenik ili veštačka inteligencija’

Danas pre 15 sati
„Prepričaj mi knjigu Bela griva, ali kao sastav za školu.“ Ovu rečenicu Dragana Janković pronašla je u telefonu njene devetogodišnje ćerke u aplikaciji ChatGPT, programu koji koristi veštačku inteligenciju za dopisivanje. Kao odgovor na… »

Južne vesti pre 15 sati
Getty Images/BBC/Jakov Ponjavić „Prepričaj mi knjigu Bela griva, ali kao sastav za školu.“ Ovu rečenicu Dragana Janković pronašla je u telefonu njene devetogodišnje ćerke u aplikaciji ChatGPT, programu koji koristi veštačku inteligenciju za… »

NIN pre 15 sati
"Prepričaj mi knjigu Bela griva, ali kao sastav za školu." Ovu rečenicu Dragana Janković pronašla je u telefonu njene devetogodišnje ćerke u aplikaciji ChatGPT, programu koji koristi veštačku inteligenciju za dopisivanje. Kao odgovor na pitanje… »

Radio 021 pre 15 sati
Poslednjih nekoliko godina pojavile su se brojni četbotovi koji pružaju odgovore na različita pitanja, a đaci u školama ih mogu zloupotrebiti za lakše obavljanje školkih obaveza. Getty Images/BBC/Jakov Ponjavić „Prepričaj mi knjigu Bela griva… »

Vesti dana »