Повезане вести
'Некад је тешко препознати ко је написао састав, ученик или вештачка интелигенција'
BBC News 28.04.2025
Последњих неколико година појавиле су се бројни четботови који пружају одговоре на различита питања, а ђаци у школама их могу злоупотребити за лакше обављање школких обавеза. „Препричај ми књигу Бела грива, али као састав за… »
'Некад је тешко препознати ко је написао састав, ученик или вештачка интелигенција'
Радио 021 28.04.2025
Последњих неколико година појавиле су се бројни четботови који пружају одговоре на различита питања, а ђаци у школама их могу злоупотребити за лакше обављање школких обавеза. Гетти Имагес/ББЦ/Јаков Поњавић „Препричај ми… »
НИН 28.04.2025
"Препричај ми књигу Бела грива, али као састав за школу." Ову реченицу Драгана Јанковић пронашла је у телефону њене деветогодишње ћерке у апликацији ЦхатГПТ, програму који користи вештачку интелигенцију за дописивање. Као… »
‘Некад је тешко препознати ко је написао састав, ученик или вештачка интелигенција’
Јужне вести 28.04.2025
Гетти Имагес/ББЦ/Јаков Поњавић „Препричај ми књигу Бела грива, али као састав за школу.“ Ову реченицу Драгана Јанковић пронашла је у телефону њене деветогодишње ћерке у апликацији ЦхатГПТ, програму који користи вештачку… »
‘Некад је тешко препознати ко је написао састав, ученик или вештачка интелигенција’
Данас 28.04.2025
„Препричај ми књигу Бела грива, али као састав за школу.“ Ову реченицу Драгана Јанковић пронашла је у телефону њене деветогодишње ћерке у апликацији ЦхатГПТ, програму који користи вештачку интелигенцију за дописивање. Као… »
Вести дана »
Трамп отпутовао на велику турнеју по Азији, састаће се и са Си Ђинпингом
Нови магазин пре 38 минутајош 15 повезаних
Јутро облачно током дана променљиво, местимично могућа киша
Глас Западне Србије пре 1 сатјош 15 повезаних
Дмитријев: Русија жели дипломатско и брзо решење украјинског сукоба; Самита Путин-Трамп ц́е бити
Спутник пре 1 сатјош 14 повезаних
Сезона је тек почела, а Дончић већ исписује историју: Још једном 40+ партијом постао први играч који је ово урадио!
Хот спорт пре 1 сатјош 14 повезаних