Povezane vesti
Lavrov kaže da je priznanje ruskog identiteta na zauzetoj teritoriji Ukrajine preduslov za pregovore
Radio sto plus pre 6 sati
“Međunarodno priznanje ruskog identiteta Krima, Sevastopolja, Donjecke Narodne Republike, Luganske Narodne Republike, Hersonske oblasti i Zaporoške oblasti je imperativ”, rekao je Sergej Lavrov brazilskom mediju Globo, saopštila je ruska… »
Hitno oglašavanje Lavrova! Postavio uslov Zelenskom od kog će mu se slošiti: Bez ovog nema dogovora!
Alo pre 6 sati
Rusija, koja je pre tri godine pokrenula invaziju na Ukrajinu, pripojila je Krimsko poluostrvo 2014. godine. Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov danas je postavio međunarodno priznanje ruske aneksije Krima i drugih ukrajinskih teritorija kao… »
Vesti dana »

Dačić: Hitnoj pomoći izbušene gume, bila sprečena da odveze povređenog dekana
N1 Info pre 4 satijoš 45 povezanih

BLOG UŽIVO Protest ispred DIF-a u Novom Sadu: Širom Srbije večeras okupljanja zbog policijske brutalnosti, poništen stari konkurs za izbor članova REM-a
Nova pre 3 minutajoš 73 povezane

Jednoglasno! Poništen stari konkurs za izbor članova Saveta REM: Očekuje se da nakon rasprave bude glasanje za raspisivanje novog konkursa
Blic pre 10 minutajoš 17 povezanih

"Izbore možda i ja raspišem, ko zna" Vučić o zahtevima blokadera: Siguran sam da od mene neće ništa tražiti, kako da pljunu sebi u lice posle šest meseci
Kurir pre 1 satjoš 30 povezanih

Sud u Prištini izdao nalog za hapšenje Milana Radoičića i 19 Srba zbog navodnog ratnog zločina
NIN pre 3 satajoš 18 povezanih