Povezane vesti

VIDEO Legenda NBA lige osula paljbu po Luki, fanovi pobesneli: „Ima svesku punu uvreda koje vežba pred ogledalom“.

VIDEO Legenda NBA lige osula paljbu po Luki, fanovi pobesneli: „Ima svesku punu uvreda koje vežba pred ogledalom“.

Nova 01.05.2025
Los Anđeles Lejkersi eliminisani su u prvoj rundi plej-ofa NBA lige i nakon velike euforije posle trejda Luke Dončića, usledilo je i veliko razočarenje. Tandem Lebron Džejms- Luka Dončić nije imao nikakve šanse protiv zahuktale Minesoe i sa 4:1 je… »
Dončić i Lebron doživeli debakl, Lejkersi završili NBA sezonu

Dončić i Lebron doživeli debakl, Lejkersi završili NBA sezonu

Telegraf 01.05.2025
Košarkaši Los Anđeles Lejekrsa završili su sezonu već na startu plej-ofa NBA lige, pošto su u četvrtak ujutru izgubili i peti meč serije protiv Minesote i počišćeni su sa 4:1! Ova poslednja utakmica završena je u korist Vukova rezultatom 103:96, a svima… »
Dončić o osećanjima i povredi: "Uopšte nije dobro"

Dončić o osećanjima i povredi: "Uopšte nije dobro"

Sportske.net 01.05.2025
Košarkaš LA Lejkersa Luka Dončić, govorio je na konferenciji za novinare nakon eliminacije iz plej-ofa NBA lige. "Zaista mi je drago što sam ovde. Imao sam sjajna dva meseca. Još uvek pokušavam da naučim sve – o gradu, o timu. Samo pokušavam sve da… »
Lebron razmišlja o kraju karijere: Ne znam koliko ću još igrati

Lebron razmišlja o kraju karijere: Ne znam koliko ću još igrati

Sport klub 01.05.2025
Najbolji strelac u istoriji NBA lige - Lebron Džejms, izjavio je da nije siguran da li i koliko dugo još želi da igra. Košarkaš Los Anđeles Lejkersa je otkrio da će odluku doneti naknadno - nakon savetovanja sa porodicom i saradnicima. Džejms je upravo… »
Lebron zamišljen, do kada će još igrati?

Lebron zamišljen, do kada će još igrati?

Sportske.net 01.05.2025
Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Lebron Džejms kazao je da ne zna kada će završiti igračku karijeru. Posle eliminacije od Minesota Timbervulvsa u prvoj rundi plej-ofa NBA lige, Lebron ide na duži odmor - sve do početka iduće sezone. Nema sumnje da će za to… »
Lebronu nedostaje Dejvis: Rekao je šta mu treba, pa su ga oterali

Lebronu nedostaje Dejvis: Rekao je šta mu treba, pa su ga oterali

Sport klub 01.05.2025
Los Anđeles Lejkersi oprostili su se od učešća u plej-ofu posle poraza od Minesota Timbervulvsa 96:103 na svom parketu, a gosti su slavili prvenstveno zahvaljujući dominaciji u reketu. Domaći su opet igrali bez klasičnog centra, što je ostavilo prostora… »
Dončić posle eliminacije Lejkersa: "Mentalno sam iscrpljen"

Dončić posle eliminacije Lejkersa: "Mentalno sam iscrpljen"

Dnevnik 01.05.2025
Luka Dončić sumirao je najturbulentniju sezonu u karijeri nakon poraza lejekrsa od Minesote i eliminacije iz plej-ofa. Slovenac je poslednji meč serije odigrao uprkos povredi leđa. "Leđa nisu dobro, ne osećam se dobro, ali sam pokušao da igram i pomognem… »
Šekilu O'Nilu "pozlilo" zbog izjave pred kamerama: Dugo ne podnosi čoveka koji je razbio Lejkerse

Šekilu O'Nilu "pozlilo" zbog izjave pred kamerama: Dugo ne podnosi čoveka koji je razbio Lejkerse

Mondo 01.05.2025
Meč Lejkersa i Minesote obeležio je Rudi Gober, a Šekil O'Nil je morao da prizna dominaciju Francuza. Košarkaški Los Anđeles Lejkersa završili su sezonu u NBA ligi - Minesota ih je eliminisala u prvoj rundi doigravanja (4:1), a peti meč obeležio je… »
Dončić posle eliminacije: "Mentalno sam iscrpljen"

Dončić posle eliminacije: "Mentalno sam iscrpljen"

B92 01.05.2025
Luka Dončić sumirao je najturbulentniju sezonu u karijeri nakon poraza Lejkersa od Minesote i eliminacije iz plej-ofa. Slovenac je poslednji meč serije odigrao uprkos povredi leđa. "Leđa nisu dobro, ne osećam se dobro, ali sam pokušao da igram i pomognem… »
Ne možeš da mu dovodiš ovakve igrače, Dončić ne zna da igra: Nba legenda udarila na Luku! (video)

Ne možeš da mu dovodiš ovakve igrače, Dončić ne zna da igra: Nba legenda udarila na Luku! (video)

Hot sport 01.05.2025
Slovenac na udaru! Košarkaši Minesote Timbervulvsa plasirali su se u drugo kolo NBA plej-ofa pobedom nad Los Anđeles Lejkersima rezultatom 103:96 u petoj utakmici serije. Luka. Dončić je postigao 28 poena i imao 9 asistencija, ali mu je zamereno… »
Džaba Dončić i Lebron, Redik nezadovoljan svojom prvom sezonom u Lejkersima

Džaba Dončić i Lebron, Redik nezadovoljan svojom prvom sezonom u Lejkersima

Sportske.net 01.05.2025
Los Anđeles Lejkersi su neočekivano lako, posle pet utakmica ispali na startu plej-ofa NBA lige. Minesota je slavila u petom meču u Los Anđelesu 103:96 i plasirala se u polufinale Zapada. "Uvek postoji mešavina razočarenja i zahvalnosti. Svakako… »
Trener Lejkersa ne trpi pitanja o taktici: Redik izjurio iz sale

Trener Lejkersa ne trpi pitanja o taktici: Redik izjurio iz sale

Sport klub 01.05.2025
Šef stručnog štaba Los Anđeles Lejkersa Džej-Džej Redik smatrao je da je dovoljno da ne pravi izmene u ekipi u prvom kolu plej-ofa protiv Minesota Timbervulvsa, a njegov tim je završio učešće posle poraza u petoj utakmici u seriji. U četvrtoj utakmici u… »
"Došlo je vreme da i o tome razmišljam": Luka Dončić se oglasio nakon eliminacije Lejkersa, zabrinuo je navijače

"Došlo je vreme da i o tome razmišljam": Luka Dončić se oglasio nakon eliminacije Lejkersa, zabrinuo je navijače

Večernje novosti 01.05.2025
LOS Anđeles Lejkersi eliminisani su od Minesote u prvom kolu NBA plej-ofa, a Slovenac je nakon toga stao pred medije. Foto AP Slovenac je poslednji meč serije odigrao uprkos povredi leđa. - Leđa nisu dobro, ne osećam se dobro, ali sam pokušao da igram i… »
Lebron, Ronaldo i Mesi eliminisani u istom danu

Lebron, Ronaldo i Mesi eliminisani u istom danu

B92 01.05.2025
Neverovatna koincidencija - trio verovatno najvećih imena današnjice u svojim sportovima pretrpeo je eliminacije. Kristijano Ronaldo je sa svojim Al-Nasrom stao u polufinalu azijske Lige šampiona, poražen je od Kavasaki Frontalea 2:3, Lebron Džejms je sa… »
Košarkaši Minesote eliminisali Lejkerse, Hjuston smanjio protiv Golden Stejta

Košarkaši Minesote eliminisali Lejkerse, Hjuston smanjio protiv Golden Stejta

Vesti online 01.05.2025
Košarkaši Minesote pobedili su kao gosti Los Anđeles Lejkerse rezultatom 103:96 i tako ih eliminisali pobedom 4-1 u plej-of seriji, dok je Hjuston kod kuće deklasirao Golden Stejt (131:116) i tako smanjio na 2-3 u seriji. U pobedi Minesote u Los Anđelesu… »
Kraj za Dončića i Džejmsa! (video)

Kraj za Dončića i Džejmsa! (video)

Sportski žurnal 01.05.2025
Minesota u polufinalu Zapadne konferencije, Hjuston produžio seriju protiv Golden Stejta. Košarkaši Minesote plasirali su se u polufinale Zapadne konferencije Američke profesionalne košarkaške lige (NBA), pošto su noćas u petoj utakmici serije prvog kola… »
Gober presudio Lejkersima za kraj serije; Hjuston još u životu

Gober presudio Lejkersima za kraj serije; Hjuston još u životu

Sport klub 01.05.2025
Los Anđeles Lejkersi završili su učešće u prvom kolu plej-ofa Zapadne konferencije NBA posle četvrtog poraza u petoj utakmici serije proitv Minesota Timbervulvsa - 96:103. Trener Lejkersa demonstrativno napustio konferenciju Gledaoci u „Kripto areni“… »
Eliminisani Lebron Džejms o kraju karijere: "Ne znam..." VIDEO

Eliminisani Lebron Džejms o kraju karijere: "Ne znam..." VIDEO

B92 01.05.2025
Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Lebron Džejms drugu sezonu za redom eliminsan je u prvoj rundi plej-ofa NBA lige. Košarkaši Minesote plasirali su se u polufinale Zapadne konferencije NBA lige, pošto su u petoj utakmici serije prvog kola plej-ofa, na… »
Petica za Lejkerse: Dončić i Lebron nisu znali za šesticu, profesor Rudi nemilosrdan! (video)

Petica za Lejkerse: Dončić i Lebron nisu znali za šesticu, profesor Rudi nemilosrdan! (video)

Hot sport 01.05.2025
Minnesota izbacila LeBrona i Dončića, Gobert briljirao! Košarkaši Minesote Timbervulvsa plasirali su se u drugo kolo NBA plej-ofa pobedom nad Los Anđeles Lejkersima rezultatom 103:96 u petoj utakmici serije. Junak večeri bio je Rudi Gober, koji je… »
LA Lejkersi neslavno završili NBA sezonu: Minesota poslala Dončića na godišnji odmor

LA Lejkersi neslavno završili NBA sezonu: Minesota poslala Dončića na godišnji odmor

Euronews 01.05.2025
Košarkaši Los Anđeles Lejkersa od danas su na godišnjem odmoru, kada su u pitanju takmičarske obaveze u NBA, jer su izgubili peti meč prve runde plej-ofa - 96:103, a Minesota s ukupnih 4:1 u pobedama prošla dalje. Tako je uparivanje Lebrona Džejmsa i… »
Trener Lejkersa posle eliminacije: "Razočaran sam"

Trener Lejkersa posle eliminacije: "Razočaran sam"

B92 01.05.2025
Trener Los Anđeles Lejkersa Džej Džej Redik osvrnuo se na sezonu nakon razočaravajućeg kraja i eliminacije od Minesote. Košarkaši Minesote plasirali su se u polufinale Zapadne konferencije NBA lige, pošto su noćas u petoj utakmici serije prvog kola… »
Nakon drame: Kraj sezone za Lejkerse, Lebron i Dončić idu na "prinudni" odmor, a Minesota...

Nakon drame: Kraj sezone za Lejkerse, Lebron i Dončić idu na "prinudni" odmor, a Minesota...

Večernje novosti 01.05.2025
Košarkaši Minesota timbervulvsa plasirali su se u polufinale Zapadne konferencije pobedom nad Los Anđeles lejkersima rezultatom 103:96 u petom meču prve runde plej-ofa. Foto: Profimedia Utakmicu je obeležio Rudi Gober, koji je uz 27 poena imao i 24… »
Debakl Dončića i Lebrona - brutalni Gober i Minesota izbacili Lejkerse! VIDEO

Debakl Dončića i Lebrona - brutalni Gober i Minesota izbacili Lejkerse! VIDEO

B92 01.05.2025
Košarkaši Minesote plasirali su se u polufinale Zapadne konferencije NBA lige, pošto su noćas u petoj utakmici serije prvog kola plej-ofa, na gostujućem terenu pobedili Los Anđeles Lejkerse 103:96. Timbervulvsi su u seriji pobedili ukupnim rezultatom… »
Kakvo poniženje za Dončića i Lebrona i bolno prizemljenje za Lejkerse

Kakvo poniženje za Dončića i Lebrona i bolno prizemljenje za Lejkerse

Nova 01.05.2025
Poleteli su svi u slavnoj franšizi kada su Lejkersi krenuli da melju u ligaškom delu od dolaska Luke Dončića, ali plej-of je drugačija vrsta zveri u NBA ligi. To su pokazali košarkaši Minesote koji su eliminisali Los Anđeles Lejkerse iz plej-ofa NBA… »
Dončić i Džejms ispali iz NBA plej-ofa: Lejkersi razbijeni, a "Džordanov sin" ide po titulu

Dončić i Džejms ispali iz NBA plej-ofa: Lejkersi razbijeni, a "Džordanov sin" ide po titulu

Mondo 01.05.2025
Košarkaši Minesote pobedili Lejkerse treći put u nizu i izbacili Lebrona Džejmsa i Luku dončića iz doigravanja. Košarkaši Los Anđeles Lejkersa za ršili su takmičenje u tekućoj sezoni NBA lige - u petom meču plej-of serije poraženi su (103:96) od Minesota… »
Kraj za Lejkerse, Minesota u polufinalu Zapada (video)

Kraj za Lejkerse, Minesota u polufinalu Zapada (video)

Politika 01.05.2025
Utakmicu je obeležio Rudi Gober, koji je uz 27 poena imao i 24 skoka. Košarkaši Minesota timbervulvsa plasirali su se u polufinale Zapadne konferencije pobedom nad Los Anđeles lejkersima rezultatom 103:96 u petom meču prve runde plej-ofa. Utakmicu je… »

Vesti dana »