Повезане вести

ВИДЕО Легенда НБА лиге осула паљбу по Луки, фанови побеснели: „Има свеску пуну увреда које вежба пред огледалом“.

ВИДЕО Легенда НБА лиге осула паљбу по Луки, фанови побеснели: „Има свеску пуну увреда које вежба пред огледалом“.

Нова 01.05.2025
Лос Анђелес Лејкерси елиминисани су у првој рунди плеј-офа НБА лиге и након велике еуфорије после трејда Луке Дончића, уследило је и велико разочарење. Тандем Леброн Џејмс- Лука Дончић није имао никакве шансе против захуктале… »
Дончић и Леброн доживели дебакл, Лејкерси завршили НБА сезону

Дончић и Леброн доживели дебакл, Лејкерси завршили НБА сезону

Телеграф 01.05.2025
Кошаркаши Лос Анђелес Лејекрса завршили су сезону већ на старту плеј-офа НБА лиге, пошто су у четвртак ујутру изгубили и пети меч серије против Минесоте и почишћени су са 4:1! Ова последња утакмица завршена је у корист Вукова… »
Дончић о осећањима и повреди: "Уопште није добро"

Дончић о осећањима и повреди: "Уопште није добро"

Спортске.нет 01.05.2025
Кошаркаш ЛА Лејкерса Лука Дончић, говорио је на конференцији за новинаре након елиминације из плеј-офа НБА лиге. "Заиста ми је драго што сам овде. Имао сам сјајна два месеца. Још увек покушавам да научим све – о граду, о тиму… »
Леброн размишља о крају каријере: Не знам колико ћу још играти

Леброн размишља о крају каријере: Не знам колико ћу још играти

Спорт клуб 01.05.2025
Најбољи стрелац у историји НБА лиге - Леброн Џејмс, изјавио је да није сигуран да ли и колико дуго још жели да игра. Кошаркаш Лос Анђелес Лејкерса је открио да ће одлуку донети накнадно - након саветовања са породицом и… »
Леброн замишљен, до када ће још играти?

Леброн замишљен, до када ће још играти?

Спортске.нет 01.05.2025
Кошаркаш Лос Анђелес Лејкерса Леброн Џејмс казао је да не зна када ће завршити играчку каријеру. После елиминације од Минесота Тимбервулвса у првој рунди плеј-офа НБА лиге, Леброн иде на дужи одмор - све до почетка идуће сезоне… »
Леброну недостаје Дејвис: Рекао је шта му треба, па су га отерали

Леброну недостаје Дејвис: Рекао је шта му треба, па су га отерали

Спорт клуб 01.05.2025
Лос Анђелес Лејкерси опростили су се од учешћа у плеј-офу после пораза од Минесота Тимбервулвса 96:103 на свом паркету, а гости су славили првенствено захваљујући доминацији у рекету. Домаћи су опет играли без класичног центра… »
Дончић после елиминације Лејкерса: "Ментално сам исцрпљен"

Дончић после елиминације Лејкерса: "Ментално сам исцрпљен"

Дневник 01.05.2025
Лука Дончић сумирао је најтурбулентнију сезону у каријери након пораза лејекрса од Минесоте и елиминације из плеј-офа. Словенац је последњи меч серије одиграо упркос повреди леђа. "Леђа нису добро, не осећам се добро, али сам… »
Шекилу О'Нилу "позлило" због изјаве пред камерама: Дуго не подноси човека који је разбио Лејкерсе

Шекилу О'Нилу "позлило" због изјаве пред камерама: Дуго не подноси човека који је разбио Лејкерсе

Мондо 01.05.2025
Меч Лејкерса и Минесоте обележио је Руди Гобер, а Шекил О'Нил је морао да призна доминацију Француза. Кошаркашки Лос Анђелес Лејкерса завршили су сезону у НБА лиги - Минесота их је елиминисала у првој рунди доигравања (4:1), а… »
Дончић после елиминације: "Ментално сам исцрпљен"

Дончић после елиминације: "Ментално сам исцрпљен"

Б92 01.05.2025
Лука Дончић сумирао је најтурбулентнију сезону у каријери након пораза Лејкерса од Минесоте и елиминације из плеј-офа. Словенац је последњи меч серије одиграо упркос повреди леђа. "Леђа нису добро, не осећам се добро, али сам… »
Не можеш да му доводиш овакве играче, Дончић не зна да игра: Нба легенда ударила на Луку! (видео)

Не можеш да му доводиш овакве играче, Дончић не зна да игра: Нба легенда ударила на Луку! (видео)

Хот спорт 01.05.2025
Словенац на удару! Кошаркаши Минесоте Тимбервулвса пласирали су се у друго коло НБА плеј-офа победом над Лос Анђелес Лејкерсима резултатом 103:96 у петој утакмици серије. Лука. Дончић је постигао 28 поена и имао 9 асистенција… »
Џаба Дончић и Леброн, Редик незадовољан својом првом сезоном у Лејкерсима

Џаба Дончић и Леброн, Редик незадовољан својом првом сезоном у Лејкерсима

Спортске.нет 01.05.2025
Лос Анђелес Лејкерси су неочекивано лако, после пет утакмица испали на старту плеј-офа НБА лиге. Минесота је славила у петом мечу у Лос Анђелесу 103:96 и пласирала се у полуфинале Запада. "Увек постоји мешавина разочарења и… »
Тренер Лејкерса не трпи питања о тактици: Редик изјурио из сале

Тренер Лејкерса не трпи питања о тактици: Редик изјурио из сале

Спорт клуб 01.05.2025
Шеф стручног штаба Лос Анђелес Лејкерса Џеј-Џеј Редик сматрао је да је довољно да не прави измене у екипи у првом колу плеј-офа против Минесота Тимбервулвса, а његов тим је завршио учешће после пораза у петој утакмици у… »
"Дошло је време да и о томе размишљам": Лука Дончић се огласио након елиминације Лејкерса, забринуо је навијаче

"Дошло је време да и о томе размишљам": Лука Дончић се огласио након елиминације Лејкерса, забринуо је навијаче

Вечерње новости 01.05.2025
ЛОС Анђелес Лејкерси елиминисани су од Минесоте у првом колу НБА плеј-офа, а Словенац је након тога стао пред медије. Фото АП Словенац је последњи меч серије одиграо упркос повреди леђа. - Леђа нису добро, не осећам се добро… »
Леброн, Роналдо и Меси елиминисани у истом дану

Леброн, Роналдо и Меси елиминисани у истом дану

Б92 01.05.2025
Невероватна коинциденција - трио вероватно највећих имена данашњице у својим спортовима претрпео је елиминације. Кристијано Роналдо је са својим Ал-Насром стао у полуфиналу азијске Лиге шампиона, поражен је од Кавасаки Фронталеа… »
Кошаркаши Минесоте елиминисали Лејкерсе, Хјустон смањио против Голден Стејта

Кошаркаши Минесоте елиминисали Лејкерсе, Хјустон смањио против Голден Стејта

Вести онлине 01.05.2025
Кошаркаши Минесоте победили су као гости Лос Анђелес Лејкерсе резултатом 103:96 и тако их елиминисали победом 4-1 у плеј-оф серији, док је Хјустон код куће декласирао Голден Стејт (131:116) и тако смањио на 2-3 у серији. У… »
Крај за Дончића и Џејмса! (видео)

Крај за Дончића и Џејмса! (видео)

Спортски журнал 01.05.2025
Минесота у полуфиналу Западне конференције, Хјустон продужио серију против Голден Стејта. Кошаркаши Минесоте пласирали су се у полуфинале Западне конференције Америчке професионалне кошаркашке лиге (НБА), пошто су ноћас у петој… »
Гобер пресудио Лејкерсима за крај серије; Хјустон још у животу

Гобер пресудио Лејкерсима за крај серије; Хјустон још у животу

Спорт клуб 01.05.2025
Лос Анђелес Лејкерси завршили су учешће у првом колу плеј-офа Западне конференције НБА после четвртог пораза у петој утакмици серије проитв Минесота Тимбервулвса - 96:103. Тренер Лејкерса демонстративно напустио конференцију… »
Елиминисани Леброн Џејмс о крају каријере: "Не знам..." ВИДЕО

Елиминисани Леброн Џејмс о крају каријере: "Не знам..." ВИДЕО

Б92 01.05.2025
Кошаркаш Лос Анђелес Лејкерса Леброн Џејмс другу сезону за редом елиминсан је у првој рунди плеј-офа НБА лиге. Кошаркаши Минесоте пласирали су се у полуфинале Западне конференције НБА лиге, пошто су у петој утакмици серије првог… »
Петица за Лејкерсе: Дончић и Леброн нису знали за шестицу, професор Руди немилосрдан! (видео)

Петица за Лејкерсе: Дончић и Леброн нису знали за шестицу, професор Руди немилосрдан! (видео)

Хот спорт 01.05.2025
Миннесота избацила ЛеБрона и Дончића, Гоберт бриљирао! Кошаркаши Минесоте Тимбервулвса пласирали су се у друго коло НБА плеј-офа победом над Лос Анђелес Лејкерсима резултатом 103:96 у петој утакмици серије. Јунак вечери био је… »
ЛА Лејкерси неславно завршили НБА сезону: Минесота послала Дончића на годишњи одмор

ЛА Лејкерси неславно завршили НБА сезону: Минесота послала Дончића на годишњи одмор

Еуроневс 01.05.2025
Кошаркаши Лос Анђелес Лејкерса од данас су на годишњем одмору, када су у питању такмичарске обавезе у НБА, јер су изгубили пети меч прве рунде плеј-офа - 96:103, а Минесота с укупних 4:1 у победама прошла даље. Тако је… »
Тренер Лејкерса после елиминације: "Разочаран сам"

Тренер Лејкерса после елиминације: "Разочаран сам"

Б92 01.05.2025
Тренер Лос Анђелес Лејкерса Џеј Џеј Редик осврнуо се на сезону након разочаравајућег краја и елиминације од Минесоте. Кошаркаши Минесоте пласирали су се у полуфинале Западне конференције НБА лиге, пошто су ноћас у петој… »
Након драме: Крај сезоне за Лејкерсе, Леброн и Дончић иду на "принудни" одмор, а Минесота...

Након драме: Крај сезоне за Лејкерсе, Леброн и Дончић иду на "принудни" одмор, а Минесота...

Вечерње новости 01.05.2025
Кошаркаши Минесота тимбервулвса пласирали су се у полуфинале Западне конференције победом над Лос Анђелес лејкерсима резултатом 103:96 у петом мечу прве рунде плеј-офа. Фото: Профимедиа Утакмицу је обележио Руди Гобер, који је уз… »
Дебакл Дончића и Леброна - брутални Гобер и Минесота избацили Лејкерсе! ВИДЕО

Дебакл Дончића и Леброна - брутални Гобер и Минесота избацили Лејкерсе! ВИДЕО

Б92 01.05.2025
Кошаркаши Минесоте пласирали су се у полуфинале Западне конференције НБА лиге, пошто су ноћас у петој утакмици серије првог кола плеј-офа, на гостујућем терену победили Лос Анђелес Лејкерсе 103:96. Тимбервулвси су у серији… »
Какво понижење за Дончића и Леброна и болно приземљење за Лејкерсе

Какво понижење за Дончића и Леброна и болно приземљење за Лејкерсе

Нова 01.05.2025
Полетели су сви у славној франшизи када су Лејкерси кренули да мељу у лигашком делу од доласка Луке Дончића, али плеј-оф је другачија врста звери у НБА лиги. То су показали кошаркаши Минесоте који су елиминисали Лос Анђелес… »
Дончић и Џејмс испали из НБА плеј-офа: Лејкерси разбијени, а "Џорданов син" иде по титулу

Дончић и Џејмс испали из НБА плеј-офа: Лејкерси разбијени, а "Џорданов син" иде по титулу

Мондо 01.05.2025
Кошаркаши Минесоте победили Лејкерсе трећи пут у низу и избацили Леброна Џејмса и Луку дончића из доигравања. Кошаркаши Лос Анђелес Лејкерса за ршили су такмичење у текућој сезони НБА лиге - у петом мечу плеј-оф серије… »
Крај за Лејкерсе, Минесота у полуфиналу Запада (видео)

Крај за Лејкерсе, Минесота у полуфиналу Запада (видео)

Политика 01.05.2025
Утакмицу је обележио Руди Гобер, који је уз 27 поена имао и 24 скока. Кошаркаши Минесота тимбервулвса пласирали су се у полуфинале Западне конференције победом над Лос Анђелес лејкерсима резултатом 103:96 у петом мечу прве рунде… »

Вести дана »