Povezane vesti
Šta je sindrom sagorevanja i kako da na vreme prepoznate simptome
Radio 021 01.05.2025
Načini da razumete da li vas hronični stres vodi ka sagorevanju. Dominic Lipinski/PA Wire Ejmi je 2020. godine bila na vrhuncu karijere. Bila je izvršna direktorka marketinga u jednoj od najvećih svetskih zdravstvenih kompanija, i radila je pod stalnim… »
BBC News 01.05.2025
Načini da razumete da li vas hronični stres vodi ka sagorevanju. Ejmi je 2020. godine bila na vrhuncu karijere. Bila je izvršna direktorka marketinga u jednoj od najvećih svetskih zdravstvenih kompanija, i radila je pod stalnim pritiskom. Vrtoglavicu je… »
NIN 01.05.2025
Ejmi je 2020. godine bila na vrhuncu karijere. Bila je izvršna direktorka marketinga u jednoj od najvećih svetskih zdravstvenih kompanija, i radila je pod stalnim pritiskom. Vrtoglavicu je osetila dok je vodila jedan događa. "Mislila sam da sam… »
Južne vesti 01.05.2025
Dominic Lipinski/PA Wire Ejmi je 2020. godine bila na vrhuncu karijere. Bila je izvršna direktorka marketinga u jednoj od najvećih svetskih zdravstvenih kompanija, i radila je pod stalnim pritiskom. Vrtoglavicu je osetila dok je vodila jedan događa… »
Danas 01.05.2025
Ejmi je 2020. godine bila na vrhuncu karijere. Bila je izvršna direktorka marketinga u jednoj od najvećih svetskih zdravstvenih kompanija, i radila je pod stalnim pritiskom. Vrtoglavicu je osetila dok je vodila jedan događa. „Mislila sam da sam… »
Vesti dana »

Hladni front podelio Srbiju! Ova 3 grada već sada gore na skoro 40 stepeni, a evo gde nema ni 30
Telegraf pre 30 minutajoš 48 povezanih

Predstojeći samit Trampa i Putina na Aljasci: test za mir u Ukrajini i međunarodne reakcije
Naslovi.ai pre 1 satjoš 45 povezanih

„Igraćemo u najboljem mogućem sastavu“: Milojević pričao o povredama dvojice važnih igrača
Danas pre 26 minutajoš 20 povezanih