Povezane vesti

Šta je sindrom sagorevanja i kako da na vreme prepoznate simptome

Radio 021 01.05.2025
Načini da razumete da li vas hronični stres vodi ka sagorevanju. Dominic Lipinski/PA Wire Ejmi je 2020. godine bila na vrhuncu karijere. Bila je izvršna direktorka marketinga u jednoj od najvećih svetskih zdravstvenih kompanija, i radila je pod stalnim… »

BBC News 01.05.2025
Načini da razumete da li vas hronični stres vodi ka sagorevanju. Ejmi je 2020. godine bila na vrhuncu karijere. Bila je izvršna direktorka marketinga u jednoj od najvećih svetskih zdravstvenih kompanija, i radila je pod stalnim pritiskom. Vrtoglavicu je… »

NIN 01.05.2025
Ejmi je 2020. godine bila na vrhuncu karijere. Bila je izvršna direktorka marketinga u jednoj od najvećih svetskih zdravstvenih kompanija, i radila je pod stalnim pritiskom. Vrtoglavicu je osetila dok je vodila jedan događa. "Mislila sam da sam… »

Južne vesti 01.05.2025
Dominic Lipinski/PA Wire Ejmi je 2020. godine bila na vrhuncu karijere. Bila je izvršna direktorka marketinga u jednoj od najvećih svetskih zdravstvenih kompanija, i radila je pod stalnim pritiskom. Vrtoglavicu je osetila dok je vodila jedan događa… »

Danas 01.05.2025
Ejmi je 2020. godine bila na vrhuncu karijere. Bila je izvršna direktorka marketinga u jednoj od najvećih svetskih zdravstvenih kompanija, i radila je pod stalnim pritiskom. Vrtoglavicu je osetila dok je vodila jedan događa. „Mislila sam da sam… »

Vesti dana »