Povezane vesti

Šta je sindrom sagorevanja i kako da na vreme prepoznate simptome

BBC News pre 7 sati
Načini da razumete da li vas hronični stres vodi ka sagorevanju. Ejmi je 2020. godine bila na vrhuncu karijere. Bila je izvršna direktorka marketinga u jednoj od najvećih svetskih zdravstvenih kompanija, i radila je pod stalnim pritiskom. Vrtoglavicu… »

Radio 021 pre 7 sati
Načini da razumete da li vas hronični stres vodi ka sagorevanju. Dominic Lipinski/PA Wire Ejmi je 2020. godine bila na vrhuncu karijere. Bila je izvršna direktorka marketinga u jednoj od najvećih svetskih zdravstvenih kompanija, i radila je pod… »

Danas pre 7 sati
Ejmi je 2020. godine bila na vrhuncu karijere. Bila je izvršna direktorka marketinga u jednoj od najvećih svetskih zdravstvenih kompanija, i radila je pod stalnim pritiskom. Vrtoglavicu je osetila dok je vodila jedan događa. „Mislila sam da sam… »

Južne vesti pre 7 sati
Dominic Lipinski/PA Wire Ejmi je 2020. godine bila na vrhuncu karijere. Bila je izvršna direktorka marketinga u jednoj od najvećih svetskih zdravstvenih kompanija, i radila je pod stalnim pritiskom. Vrtoglavicu je osetila dok je vodila jedan događa… »

NIN pre 7 sati
Ejmi je 2020. godine bila na vrhuncu karijere. Bila je izvršna direktorka marketinga u jednoj od najvećih svetskih zdravstvenih kompanija, i radila je pod stalnim pritiskom. Vrtoglavicu je osetila dok je vodila jedan događa. "Mislila sam da sam… »

Vesti dana »