Povezane vesti
Šta je sindrom sagorevanja i kako da na vreme prepoznate simptome
Radio 021 01.05.2025
Načini da razumete da li vas hronični stres vodi ka sagorevanju. Dominic Lipinski/PA Wire Ejmi je 2020. godine bila na vrhuncu karijere. Bila je izvršna direktorka marketinga u jednoj od najvećih svetskih zdravstvenih kompanija, i radila je pod stalnim… »
BBC News 01.05.2025
Načini da razumete da li vas hronični stres vodi ka sagorevanju. Ejmi je 2020. godine bila na vrhuncu karijere. Bila je izvršna direktorka marketinga u jednoj od najvećih svetskih zdravstvenih kompanija, i radila je pod stalnim pritiskom. Vrtoglavicu je… »
NIN 01.05.2025
Ejmi je 2020. godine bila na vrhuncu karijere. Bila je izvršna direktorka marketinga u jednoj od najvećih svetskih zdravstvenih kompanija, i radila je pod stalnim pritiskom. Vrtoglavicu je osetila dok je vodila jedan događa. "Mislila sam da sam… »
Južne vesti 01.05.2025
Dominic Lipinski/PA Wire Ejmi je 2020. godine bila na vrhuncu karijere. Bila je izvršna direktorka marketinga u jednoj od najvećih svetskih zdravstvenih kompanija, i radila je pod stalnim pritiskom. Vrtoglavicu je osetila dok je vodila jedan događa… »
Danas 01.05.2025
Ejmi je 2020. godine bila na vrhuncu karijere. Bila je izvršna direktorka marketinga u jednoj od najvećih svetskih zdravstvenih kompanija, i radila je pod stalnim pritiskom. Vrtoglavicu je osetila dok je vodila jedan događa. „Mislila sam da sam… »
Vesti dana »
Vatrena stihija guta Španiju i Francusku: Više od 267.000 ljudi primorano na evakuaciju, požar preti Madridu
Euronews pre 2 satajoš 35 povezanih
Letnje temperature u Srbiji, ali sprema se preokret: Od sunčanih intervala do olujnih nepogoda
Mondo pre 2 satajoš 27 povezanih
Živković: EPS će obezbediti stabilno snabdevanje strujom iako je zbog Dunava proizvodnja na "Đerdapu 1" pala
RTS pre 1 satjoš 15 povezanih
AMSS: Na izlazu iz zemlje putnička vozila čekaju od 20 minuta do sat i po, najduže na Preševu
Insajder pre 4 satijoš 16 povezanih
Muškarac uhapšen zbog prevare: Zvao građane, govorio da su im bližnji imali nezgodu i tražio novac
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 17 povezanih