Повезане вести
Новак о повлачењу: "Величина мења облик, и даље ми није доста тениса!"
Спортске.нет 01.05.2025
Најбољи тенисер свих времена Новак Ђоковић рекао је да и даље не помишља на крај каријере иако ће ускоро напунити 38 година. Упркос рекордном броју освојених титула истакао је да су пред њим нови изазови. Ђоковић је дао… »
Ђоковић: И даље не осећам да ми је довољно тениса!
Спортски журнал 01.05.2025
Новак је дао велики интервју за мајско издање магазина "Бизнис травелер" у ком је причао и о тренутној лошој форми. Најбољи тенисер свих времена Новак Ђоковић рекао је да и даље не помишља на крај каријере иако ће ускоро… »
Ђоковић: "Још ми није доста"
Б92 01.05.2025
Најбољи тенисер свих времена Новак Ђоковић рекао је да и даље не помишља на крај каријере иако ће ускоро напунити 38 година. Ђоковић је дао велики интервју за мајско издање магазина "Бизнис травелер" (бусинесстравелеруса) у… »
Ђоковић још не помишља на крај каријере: И даље не осећам да ми је довољно тениса
Дневник 01.05.2025
Најбољи тенисер свих времена Новак Ђоковић рекао је да и даље не помишља на крај каријере иако ће ускоро напунити 38 година. Ђоковић је дао велики интервју за мајско издање магазина "Бизнис травелер" у ком је причао и о… »
Ђоковић: И даље не осећам да ми је довољно тениса
Вести онлине 01.05.2025
Најбољи тенисер свих времена Новак Ђоковић рекао је да и даље не помишља на крај каријере иако ће ускоро напунити 38 година. Ђоковић је дао велики интервју за мајско издање магазина “Бизнис травелер” (бусинесстравелеруса) у… »
Ђоковић: И даље не осећам да ми је довољно тениса
Политика 01.05.2025
Најбољи тенисер свих времена Новак Ђоковић рекао је да и даље не помишља на крај каријере иако ће ускоро напунити 38 година. Ђоковић је дао велики интервју за мајско издање магазина "Бизнис травелер" (бусинесстравелеруса) у… »
Вести дана »

Вучић најавио да ће легализација око 70 одсто објеката бити у висини 100 евра
Нова економија пре 26 минутајош 47 повезаних

Делије одабрале играча утакмице: Ово се дуго није десило у домаћим оквирима!
Хот спорт пре 21 минутајош 33 повезане

(Мапа): Србију ће тачно овог дана надвити црни облаци! Позната детаљна прогноза, РХМЗ упалио метеоаларм, пазите се ове две опасне појаве
Блиц пре 36 минутајош 22 повезане

Велики заокрет: - Британија данас признаје Палестину! Израел бесни, из Америке пљуште критике
Блиц пре 1 сатјош 19 повезаних

Мала Госпојина: Рођење Пресвете Богородице почетак испуњења Божјег плана спасења људског рода
ИнфоКГ пре 3 сатајош 18 повезаних