Povezane vesti
Novak o povlačenju: "Veličina menja oblik, i dalje mi nije dosta tenisa!"
Sportske.net pre 4 sati
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković rekao je da i dalje ne pomišlja na kraj karijere iako će uskoro napuniti 38 godina. Uprkos rekordnom broju osvojenih titula istakao je da su pred njim novi izazovi. Đoković je dao veliki intervju za majsko… »
Đoković: I dalje ne osećam da mi je dovoljno tenisa!
Sportski žurnal pre 6 sati
Novak je dao veliki intervju za majsko izdanje magazina "Biznis traveler" u kom je pričao i o trenutnoj lošoj formi. Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković rekao je da i dalje ne pomišlja na kraj karijere iako će uskoro napuniti 38 godina. Kako… »
Đoković: "Još mi nije dosta"
B92 pre 5 sati
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković rekao je da i dalje ne pomišlja na kraj karijere iako će uskoro napuniti 38 godina. Đoković je dao veliki intervju za majsko izdanje magazina "Biznis traveler" (businesstravelerusa) u kom je pričao i o… »
Đoković još ne pomišlja na kraj karijere: I dalje ne osećam da mi je dovoljno tenisa
Dnevnik pre 6 sati
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković rekao je da i dalje ne pomišlja na kraj karijere iako će uskoro napuniti 38 godina. Đoković je dao veliki intervju za majsko izdanje magazina "Biznis traveler" u kom je pričao i o trenutnoj lošoj formi… »
Đoković: I dalje ne osećam da mi je dovoljno tenisa
Vesti online pre 7 sati
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković rekao je da i dalje ne pomišlja na kraj karijere iako će uskoro napuniti 38 godina. Đoković je dao veliki intervju za majsko izdanje magazina “Biznis traveler” (businesstravelerusa) u kom je pričao i… »
Đoković: I dalje ne osećam da mi je dovoljno tenisa
Politika pre 7 sati
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković rekao je da i dalje ne pomišlja na kraj karijere iako će uskoro napuniti 38 godina. Đoković je dao veliki intervju za majsko izdanje magazina "Biznis traveler" (businesstravelerusa) u kom je pričao i o… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Studenti i sindikati protestovali ispred Vlade, Vučićeve pristalice slave u Ćacilendu: Redovi za viršle i pljeskavice, povukla se Policijska brigada
Nova pre 46 minutajoš 103 povezane

Hitna ponovo odjurila na mesto strašne tragedije u Topoli! Pozlilo i majci stradalog mladića
Telegraf pre 3 satajoš 67 povezanih