Повезане вести

"Прабака ми је Гркиња, прадеда Цинцар" Жена Огњена Амиџића открила све о пореклу: Једино сам женско у претходних 100…

"Прабака ми је Гркиња, прадеда Цинцар" Жена Огњена Амиџића открила све о пореклу: Једино сам женско у претходних 100…

Курир 02.05.2025
Мина Наумовић, водитељка и супруга Огњена Амиџића, недавно је открила детаље о свом пореклу и образовању на друштвеној мрежи, где је свакодневно активна. - Ћаос, занима ме коју си школу завршила и одакле си? Имаш најлепше… »
"Једино сам женско дете у фамилији у предходних 100 година": Ове детаље о Мини Наумовић сигурно нисте знали! Јавно открила…

"Једино сам женско дете у фамилији у предходних 100 година": Ове детаље о Мини Наумовић сигурно нисте знали! Јавно открила…

Блиц 02.05.2025
Супруга водитеља Огњена Амиџића, Мина, активна је на мрежама, а често одговара на питања својих пратиоца. Њене пратиоце је недавно, између осталог, занимало све везано за њено порекло, па је Мина била расположена и открила… »
"Прабака Гркиња, а прадеда Цинцар": Мина Наумовић открила и да је прво женско дете у фамилији у претходних 100 година

"Прабака Гркиња, а прадеда Цинцар": Мина Наумовић открила и да је прво женско дете у фамилији у претходних 100 година

Мондо 02.05.2025
Водитељка и супруга Огњена Амиџића Мина Наумовић, открила интересантне детаље о себи у разговору с пратиоцима. Мина Наумовић, водитељка и супруга Огњена Амиџића, недавно је открила детаље о свом пореклу и образовању на… »

Вести дана »