Povezane vesti
"Prabaka mi je Grkinja, pradeda Cincar" Žena Ognjena Amidžića otkrila sve o poreklu: Jedino sam žensko u prethodnih 100…
Kurir pre 24 sata
Mina Naumović, voditeljka i supruga Ognjena Amidžića, nedavno je otkrila detalje o svom poreklu i obrazovanju na društvenoj mreži, gde je svakodnevno aktivna. - Ćaos, zanima me koju si školu završila i odakle si? Imaš najlepše dete - jedan fan… »
"Jedino sam žensko dete u familiji u predhodnih 100 godina": Ove detalje o Mini Naumović sigurno niste znali! Javno otkrila…
Blic pre 24 sata
Supruga voditelja Ognjena Amidžića, Mina, aktivna je na mrežama, a često odgovara na pitanja svojih pratioca. Njene pratioce je nedavno, između ostalog, zanimalo sve vezano za njeno poreklo, pa je Mina bila raspoložena i otkrila je nepoznate… »
"Prabaka Grkinja, a pradeda Cincar": Mina Naumović otkrila i da je prvo žensko dete u familiji u prethodnih 100 godina
Mondo pre 24 sata
Voditeljka i supruga Ognjena Amidžića Mina Naumović, otkrila interesantne detalje o sebi u razgovoru s pratiocima. Mina Naumović, voditeljka i supruga Ognjena Amidžića, nedavno je otkrila detalje o svom poreklu i obrazovanju na društvenoj mreži… »
Vesti dana »

Dve godine od masovnog ubistva u "Ribnikaru" - porodice i građani odaju poštu
RTV pre 38 minutajoš 86 povezanih

Bolesno, neljudski! Prizivaju smrt Vučiću: Hrvati objavljuju jezive komentare na svojim portalima
Kurir pre 1 minutjoš 37 povezanih

Rusija optužila Zelenskog da izjavama upućuje direktnu pretnju za bezbednost proslave 9. maja
Beta pre 19 minutajoš 34 povezane