Povezane vesti

Zelenski preti Rusiji: Naredio sam da se ubrza stvaranje ukrajinskih balističkih raketa

Zelenski preti Rusiji: Naredio sam da se ubrza stvaranje ukrajinskih balističkih raketa

Kurir 02.05.2025
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izdao je naređenje za ubrzanje stvaranja ukrajinskih balističkih raketa na današnjem sastanku Štaba Vrhovnog komandanta (Stavka). - Naše sposobnosti dugog dometa su jasna i efikasna garancija bezbednosti Ukrajine… »
Zelenski sprema rakete! Mir nije u planu

Zelenski sprema rakete! Mir nije u planu

Pravda 02.05.2025
Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski naredio je ubrzanje proizvodnje domaćih balističkih raketa, otvoreno odbacujući ideju o miru i pregovorima. Ukrajinski režim, predvođen Vladimirom Zelenskim, još jednom je poslao jasnu poruku — mir nije u planu. Na… »

Alo 02.05.2025
Predsednik Ukrajine, Vladimir Zelenski, je naređenje za ubrzanje stvaranja ukrajinskih balističkih raketa izdao na današnjem sastanku Štaba Vrhovnog komandanta (Stavka). - Naše sposobnosti dugog dometa su jasna i efikasna garancija bezbednosti Ukrajine… »

Vesti dana »